Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To może ja napiszę jeszcze parę informacji, które mam od zuziM :)
Państwo przywieźli ze sobą zdjęcia domu i ogródka a także całej rodziny :)
Opowiadali o tym jak po stracie swojego 18-letniego psiaczka wnuki namawiały na przygarnięcie nowego psa.
Teraz wnuki są nad morzem i w domu czeka na nich niespodzianka w postaci Rumka.
Państwo radzili się także zuziM w sprawie kastracji. Zostali poinformowani o dolegliwościach Rumcia i dostali tabletki dla niego.
Bez żadnych problemów zgodzili się na wizytę poadopcyjną.
No i wogóle z tego co Gosia mówiła to naprawdę super rodzinka.
Ja się jeszcze boję cieszyć tak na całego, ale czuję że będzie OK ;)

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomagali Rumkowi czy to finansowo czy swoją obecnością na wątku :)
Nie będę wymieniać imiennie, żeby przypadkiem nikogo nie pominąć.
Jesteście kochani!!!

ZuziuM dziękujemy za wspaniałą opiekę nad naszym kochanym Rumkiem :Rose:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli Rumek ma domek to znaczy,że deklaracje na niego można przenieść na inne bidy, a z tego co wiem to zostały takie dwie.Jeżeli u ZuziM zrobiło się miejsce , to może zmieściłyby się te dwie weteranki. Jeżeli Rumek zadomowi się na całego, to tak mogłoby być.Niedługo? To takie głośne gdybanie...

Posted

ranias napisał(a):
Jeżeli Rumek ma domek to znaczy,że deklaracje na niego można przenieść na inne bidy, a z tego co wiem to zostały takie dwie.Jeżeli u ZuziM zrobiło się miejsce , to może zmieściłyby się te dwie weteranki. Jeżeli Rumek zadomowi się na całego, to tak mogłoby być.Niedługo? To takie głośne gdybanie...

Na wątku weteranek Zuzia pisała że miejsce jest...

Posted

Rumcio znalal wspanialy dom !!!
Panstwo przyjechali po niego sami. I juz od bramy pani sie nie mogla doczekac, zeby wejsc, bo przeciez jej piesek na nia czeka !!!
A przed wyjazdem z domu, pan zone poganial, zeby juz wyjezdzac, bo snilo mu sie, ze Rumek juz siedzi kolo niego na kanapie.
Ludzie ciepli ogromnie, chcacy dowiedziec sie o Rumeczku doslownie wszystkiego.
Maja dwie wnuczki, jedna gimnazjalistka, druga mlodsza.
Mieszkaja sami w domku z ogrodkiem, nie pracuja juz i sa stale w domu.
Czy mozna chciec czegos wiecej ???
Czekam na odpowiedz w sprawie wizyty poadopcyjnej. Wyslalam juz prosbe na PW.
Dla Panstwa oczywiscie to zaden problem i beda czekali.
Jak ja sie ciesze !!!!!!!!!

Posted

I oczywiscie nie wytrzymalam i musialam od rana zadzwonic do Rumeczka !!!

Niuniek w drodze do domu koniecznie chcial siedziec pani na kolankach. I na koniec juz pani na to pozwolila.
Droge zniosl bardzo ladnie. Lubi jezdzic autkiem.
Wczoraj poznal dom z dolu do gory .... nabiegal sie po schodach i wszystkich pokojach ... i wreszcie polozyl sie obok fotela pani i zasnal.
Od rana juz byl na spacerku i kilka razy na siusiu w ogrodku. Jeden swierczek pani musiala siateczka obwiazac, bo pewnie by go Rumus wykonczyl.
Pani natomiast juz od rana byla w sklepie po zapasy Royalka dla psiaczka. Pewnie juz dostal garstke na sniadanko, bo domagal sie o nie.
Wiec najpierw dostal kromeczke chlebka z pasztecikiem, ktore jak sie okazalo, uwielbia.
Dzwonila dzisiaj panstwa corka, ktora nie wie nic o Rumciu. Bo dla calej rodziny ma to byc niespodzianka.
Wracaja w poniedzialek, wiec Rumunek bedzie mial dwie mlode panie do zabawy.
A bawi sie stale ... albo sie tarza i przeciaga .... a wyglada to przesmiesznie, uwierzcie ! Ja boki zrywalam, jak widzialam te dlugaaaaaasne i
chudziutkie szkitki Rumcia wyciagniete do tylu, jak dwa patyczki.....
Albo gania z pileczka i innymi zabawkami.
Kiedy wychodzi na dwor, to czeka zawsze na pania i patrzy, czy ona stoi na ganeczku .... No kochany chlopczyk.
On od razu wie, ze to jego miejsce.
Nie ma najmniejszego zamiaru sam wychodzic nigdzie poza ogrod. trzyma sie swojej kochanej pani.
Do pana byl troszke nieufny, ale juz sie przekonuje i dzisiaj jest troszke w stosunku do niego wylewniejszy.

A ja po prostu nie moge uwierzyc .... caly czas nie moge uwierzyc, ze moj slodziutki maluszek ma taki wspanialy domek !!!!!!!

Posted

O zdjeciach z panstwem nie rozmawialam.
To starsi ludzie i pewnie sami tego nie zrobia.
Ale moze za jakis czas corka czy ziec nam cos podesla. Poprosze oczywiscie.
A wczesniej, jak wizyta poadopcyjna bedzie, jesli sie citka wreszcie odezwie .... bo poki co nie mam odpowiedzi na PW.

Posted

super warunki ma Rumus :) wreszcie sie doczekal!!
kazdemu takiego doku zycze!!

a panstwu sie inny piesek tez nie spodobal? nie wzieliby drugiego? jak maja takie fajne warunki.... iga jeszcze w hotelu czeka?

Posted

Ojej, cudownie Zuziu!!!! :D :D :D jak ja się cieszę, nareszcie :D :D :D co za wiadomość :D :D :D zaraz zmieniam tytuł wątku :D :D: D

Cioteczki, na dniach postaram się zaktualizować wpłaty, jestem ostatnio zagoniona....

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!! :D :D :D :D :D

Posted

Z wplat dla Rumeczka zostalo 10,- zl.
Prosze o decyzje, na jaki cel je zostawic.

Mam juz namiar na cioteczke, ktora pojedzie odwiedzic Rumcia. Bede dzwonila i dogadywala Panstwa.

A dzisiaj dla Rumcia wielki dzien, bo przyjada w odwiedziny Panstwa wnuczki.
Strasznie jestem ciekawa reakcji dziewczynek i w ogole calego zapoznania..... Bo przeciez to niespodzianka !!!!

Posted

zuziaM napisał(a):
Z wplat dla Rumeczka zostalo 10,- zl.
Prosze o decyzje, na jaki cel je zostawic.

Mam juz namiar na cioteczke, ktora pojedzie odwiedzic Rumcia. Bede dzwonila i dogadywala Panstwa.

A dzisiaj dla Rumcia wielki dzien, bo przyjada w odwiedziny Panstwa wnuczki.
Strasznie jestem ciekawa reakcji dziewczynek i w ogole calego zapoznania..... Bo przeciez to niespodzianka !!!!

I ja jestem ciekawa :)