Jasza Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Oj, ZuziuM, jak Wam zazdroszczę!! U nas szaro i leje, leje okropnie!!! Rumek na tle zielonej trawki wygląda pięknie! Quote
Onaa Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 To zdjęcie jest śliczne :). http://images44.fotosik.pl/295/780c06e90a88c8c8med.jpg Myślę, że będzie dobre do ogłoszeń. Rumeczek tak słodko na nim wyszedł. Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 ZuziuM, piękne zdjęcia :D Te tereny przypominają mi tereny mojej rodzinki - dziadków z okolic Legnicy/ Wrocławia, czyli niedaleko od Ciebie :) tam też podobne są widoczki, bardzo podobne :) Wkleję nowe zdjęcia Rumka do allegro. Quote
zuziaM Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A u nas dzisiaj bylo ladnie .... cieplo w miare, bo 17 stopni i nie padalo juz od kilku dni. Rano nawet swiecilo slonce. Ogladam wiadomosci o powodziach .... straszne ! Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 zuziaM napisał(a):A u nas dzisiaj bylo ladnie .... cieplo w miare, bo 17 stopni i nie padalo juz od kilku dni. Rano nawet swiecilo slonce. Ogladam wiadomosci o powodziach .... straszne ! No świetnie. :) U nas ciągle leje jak z cebra, już dwa dni... Quote
Onaa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 U nas leje okropnie już chyba z 3 dobę. A w ogóle deszczowa pogoda utrzymuje się od początku maja. Martwię się co z psiakami z krakowskiego schronu, on jest bardzo blisko rzeki :shake:. A most już u nas jeden zamknięty, wiele dróg i ulic zalanych. Quote
__Lara Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Koło naszego schronu też płynie jakiś ściek - rzeka :( u nas też już pada 3 dobę, tylko ciut mniej... Quote
magda222 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wpłynęło 20 zł od Dogo07 (za IV i V m-c pobytu) Dziękujemy :) Saldo: + 257,30 zł Przelewam na konto zuziM 300 zł ( 19.05. - 18.06.) Aktualne saldo: - 42,70 zł Quote
Poker Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Jasza napisał(a):I co u Rumka słychać?? Matko jak tu cichutko!!! właśnie, ja też się zapytowywuję Quote
__Lara Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Strasznie cicho, za cicho... Allegro dla Rumka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1063411476 Quote
zuziaM Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Obejrzalam Allegro Rumcia. W watku sa jescze takie sliczne portretowe duze zdjecia Rumunka. Moze by ta miniaturke wymienic na jakies ? Tekst naprawde super. A ... a to jedno zdjecie z sarniakiem .... to specjalnie ???? Dzisiaj mielismy przygode na spacerku. Rumcio mi sie wypial z karabinczyka .... i hasal sobie zupelnie sam..... Bylam przerazona, a na dodatek nie moglam za bardzo go gonic, bo byl z nami jeszcze Tibbus. Ale widac warto psiaki uczyc roznych komend i gadac z nim i podczas spacerow. Rumek pobiegl dosc daleko droga przed nami, ale kiedy zawolalam " wracamy " ... momentalnie zawrocil w nasza strone i nas dogonil ... no potem oczywiscie przegonil i gnal znow przed nami ..... Ale ostatecznie pobiegl pod brame i drapal, kiedy podeszlam, zeby otworzyc .... Nie lubie takich przygod .... serce maialm w gardle ..... a Rumcio za to sie wspaniale bawil !!!!! Ale to wspanialy chlopczyk. I naprawde bedzie z niego wielka pociecha i radosc dla kazdego opiekuna !!!!! Quote
__Lara Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Kurcze, portretowe duże zdjęcia? hmmm...muszę przejrzeć wątek. To takie na skojarzenie zdjęcie z sarenką ;) Ma już 1 obserwatora ;) Quote
__Lara Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 A to te już chyba dawałam? :) sprawdzę jeszcze. Quote
Figafiga Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dziewczyny wielka prośba. Potrzebna wizyta przedadopcyjna do wykonania w Chorzowie dla naszego Foksia. Bardzo proszę o PW jeśli kogoś znacie do wizyty Quote
__Lara Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Chorzów...na mapie dogo jest chyba parę osób? Quote
Jasza Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Rumku, matko, niech Cię już ktoś wypatrzy ! Czas na Ciebie! Quote
zuziaM Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 W kojcu sie nie zalatwia. Zawsze tylko na spacerku. To slodki cudowny psiaczek. Lubi sie przytulac, znosi cierpliwie zabiegi kosmetyczne, chociaz ich nie za bardzo lubi. Bawi sie swietnie zabawkami, pilkami, piszczacymi zabawkami i pluszakami. Quote
__Lara Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Ma 1 obserwatora na allegro, ale co dalej? Quote
Onaa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dlaczego nie ma telefonów po tego cudownego Rumeczka ? Czy naprawdę ludzie tego nie widzą, że to taki fajny i dobry psiak ? Quote
Recommended Posts