Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej .... jeszcze raz takie, jak Rumcio !!!!
Rumcia mozna latwiej okielznac .... jest cierpliwszy od Tibbusia.
Kiedy Tibbi siusia, rumcio czeka .... choc nie do konca cierpliwie , kiedy skonczy i pojda dalej ...
Ale odwrotnie ...... musze cala sila trzymac linke Tibbusia, bo nie da sie Rumciowi wysiusiac .... tylko ganiac, ganiac i ganiac ...... A jak jais zapach zwietrzy .... sarny albo innego zwierzaka ..... trudno utrzymac doslownie , tak ciagnie w tym kierunku ....

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):
Trzeba ponowić zmasowany atak ogłoszeniowy.

Chyba tak.... kurcze, jemu to by się przydały zdjęcia na jakiejś błyszczącej narzucie, może wtedy by ktoś go dostrzegł...

Posted

Musze Rumunka jutro wyczesac, bo posklejal sie troszke .... Musialam go wypryskac Fiprexem, bo juz mu 3 kleszcze wyciagnelam. Cos Rumcika one najbardziej lubia.A w ogole to juz zarosl troszeczke. Ale chyba nadal nie chce przytyc ..... ja juz nie wiem, dlaczego tak sie dzieje. Naprawde zjada bardzo duzo ... i je caly czas Amylan ... Czyzby taka byla jego uroda ????
Nawet jakby sie chcialo Rumcika zawiezc do fryzjera, to nie wiem, czy ladnie by wygladal taki chudziutki ....

Posted

__Lara napisał(a):
Chyba tak.... kurcze, jemu to by się przydały zdjęcia na jakiejś błyszczącej narzucie, może wtedy by ktoś go dostrzegł...

...albo na zielonej trawce...tylko podejrzewam, że takiemu powsinodze trudno zrobić ładne "statyczne" zdjęcie...

Posted

zuziaM napisał(a):
Musze Rumunka jutro wyczesac, bo posklejal sie troszke .... Musialam go wypryskac Fiprexem, bo juz mu 3 kleszcze wyciagnelam. Cos Rumcika one najbardziej lubia.A w ogole to juz zarosl troszeczke. Ale chyba nadal nie chce przytyc ..... ja juz nie wiem, dlaczego tak sie dzieje. Naprawde zjada bardzo duzo ... i je caly czas Amylan ... Czyzby taka byla jego uroda ????
Nawet jakby sie chcialo Rumcika zawiezc do fryzjera, to nie wiem, czy ladnie by wygladal taki chudziutki ....

Jasza napisał(a):
...albo na zielonej trawce...tylko podejrzewam, że takiemu powsinodze trudno zrobić ładne "statyczne" zdjęcie...

On jest baaardzo ruchliwym psiakiem. Może dlatego też taki chudziutki, bo wszystko spala.

Posted

__Lara napisał(a):
Właśnie, takie statyczne zdjęcia by się bardzo przydały, choćby na zielonej trawce.

Nie wiem czy to możliwe :)
On się porusza z prędkością światła :)

Posted

Dokladnie ! Grazynka, jak mu robila zdjecia, to potem kilkadziesiat pewnie musiala wyrzucic, bo byly na nim uwiecznione .... przeciagi, ktore Rumcio powodowal .....

Posted

zuziaM napisał(a):
Dokladnie ! Grazynka, jak mu robila zdjecia, to potem kilkadziesiat pewnie musiala wyrzucic, bo byly na nim uwiecznione .... przeciagi, ktore Rumcio powodowal .....

heh, z niego to struś pędziwiatr.

Posted

Ja mam to samo z Misią..
Jej zrobić zdjęcie, to sztuka...
No chyba, że w domu i śpi albo zasypia.
Na większości widać tylko czarną smugę, albo koniec ogona..

Posted

Takie fotki "w pędzie" też potrafią być cudne. Pod warunkiem, że wyjdą :evil_lol:

Cioteczki, a gdzie się podziało to najpierwsze zdjęcie Rumcajsa-kudłacza? To, na którym przypominał Jożina z bażin. Moje ulubione! Nie widzę w 1 poście.

Posted

agata51 napisał(a):
Takie fotki "w pędzie" też potrafią być cudne. Pod warunkiem, że wyjdą :evil_lol:

Cioteczki, a gdzie się podziało to najpierwsze zdjęcie Rumcajsa-kudłacza? To, na którym przypominał Jożina z bażin. Moje ulubione! Nie widzę w 1 poście.

hih, już dawno "uleciało", bo nie pasowało :eviltong: