zuziaM Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ojej .... jeszcze raz takie, jak Rumcio !!!! Rumcia mozna latwiej okielznac .... jest cierpliwszy od Tibbusia. Kiedy Tibbi siusia, rumcio czeka .... choc nie do konca cierpliwie , kiedy skonczy i pojda dalej ... Ale odwrotnie ...... musze cala sila trzymac linke Tibbusia, bo nie da sie Rumciowi wysiusiac .... tylko ganiac, ganiac i ganiac ...... A jak jais zapach zwietrzy .... sarny albo innego zwierzaka ..... trudno utrzymac doslownie , tak ciagnie w tym kierunku .... Quote
magda222 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Może znajdzie się chętny domek na oba łobuziaki? :evil_lol: Wpłynęło: 10 zł od bambino 5 zł od diany79 Bardzo dziękujemy :) Saldo: + 392,30 zł Quote
magda222 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Przepraszam za offa... ONek w ciężkiej apatii i depresji... Trzeba jak najszybciej wyciągnąć go ze schronu. Nawet najmniejsze wpłaty przyczynią się do uratowania mu życia. http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-deklaracje-na-dt-pilnie-potrzebne-PomA-A-cie Quote
magda222 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Przelewam na konto zuziM 300 zł za okres 19.04. - 18.05. Saldo: + 92,30 zł Doliczam moją skromną deklarację 10 zł. Saldo: +102,30 zł Quote
Onaa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Czyżby to już zaczął się czwarty miesiąc pobytu Rumka w hoteliku ? Quote
magda222 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Dogo07 napisał(a):Czyżby to już zaczął się czwarty miesiąc pobytu Rumka w hoteliku ? Przeleciały strasznie te 3 miesiące... Rumek jest u zuziM od 19 stycznia... Quote
magda222 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Trzeba ponowić zmasowany atak ogłoszeniowy. Quote
__Lara Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 magda222 napisał(a):Trzeba ponowić zmasowany atak ogłoszeniowy. Chyba tak.... kurcze, jemu to by się przydały zdjęcia na jakiejś błyszczącej narzucie, może wtedy by ktoś go dostrzegł... Quote
zuziaM Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Musze Rumunka jutro wyczesac, bo posklejal sie troszke .... Musialam go wypryskac Fiprexem, bo juz mu 3 kleszcze wyciagnelam. Cos Rumcika one najbardziej lubia.A w ogole to juz zarosl troszeczke. Ale chyba nadal nie chce przytyc ..... ja juz nie wiem, dlaczego tak sie dzieje. Naprawde zjada bardzo duzo ... i je caly czas Amylan ... Czyzby taka byla jego uroda ???? Nawet jakby sie chcialo Rumcika zawiezc do fryzjera, to nie wiem, czy ladnie by wygladal taki chudziutki .... Quote
Jasza Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 __Lara napisał(a):Chyba tak.... kurcze, jemu to by się przydały zdjęcia na jakiejś błyszczącej narzucie, może wtedy by ktoś go dostrzegł... ...albo na zielonej trawce...tylko podejrzewam, że takiemu powsinodze trudno zrobić ładne "statyczne" zdjęcie... Quote
magda222 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 zuziaM napisał(a):Musze Rumunka jutro wyczesac, bo posklejal sie troszke .... Musialam go wypryskac Fiprexem, bo juz mu 3 kleszcze wyciagnelam. Cos Rumcika one najbardziej lubia.A w ogole to juz zarosl troszeczke. Ale chyba nadal nie chce przytyc ..... ja juz nie wiem, dlaczego tak sie dzieje. Naprawde zjada bardzo duzo ... i je caly czas Amylan ... Czyzby taka byla jego uroda ???? Nawet jakby sie chcialo Rumcika zawiezc do fryzjera, to nie wiem, czy ladnie by wygladal taki chudziutki .... Jasza napisał(a):...albo na zielonej trawce...tylko podejrzewam, że takiemu powsinodze trudno zrobić ładne "statyczne" zdjęcie... On jest baaardzo ruchliwym psiakiem. Może dlatego też taki chudziutki, bo wszystko spala. Quote
__Lara Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Właśnie, takie statyczne zdjęcia by się bardzo przydały, choćby na zielonej trawce. Quote
magda222 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 __Lara napisał(a):Właśnie, takie statyczne zdjęcia by się bardzo przydały, choćby na zielonej trawce. Nie wiem czy to możliwe :) On się porusza z prędkością światła :) Quote
zuziaM Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dokladnie ! Grazynka, jak mu robila zdjecia, to potem kilkadziesiat pewnie musiala wyrzucic, bo byly na nim uwiecznione .... przeciagi, ktore Rumcio powodowal ..... Quote
__Lara Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 zuziaM napisał(a):Dokladnie ! Grazynka, jak mu robila zdjecia, to potem kilkadziesiat pewnie musiala wyrzucic, bo byly na nim uwiecznione .... przeciagi, ktore Rumcio powodowal ..... heh, z niego to struś pędziwiatr. Quote
Jasza Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ja mam to samo z Misią.. Jej zrobić zdjęcie, to sztuka... No chyba, że w domu i śpi albo zasypia. Na większości widać tylko czarną smugę, albo koniec ogona.. Quote
agata51 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Takie fotki "w pędzie" też potrafią być cudne. Pod warunkiem, że wyjdą :evil_lol: Cioteczki, a gdzie się podziało to najpierwsze zdjęcie Rumcajsa-kudłacza? To, na którym przypominał Jożina z bażin. Moje ulubione! Nie widzę w 1 poście. Quote
polubek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 dodałam rumka na nk z namiarami: mag222@autograf.pl tel. 510 154 276 chyba dobre Quote
__Lara Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 agata51 napisał(a):Takie fotki "w pędzie" też potrafią być cudne. Pod warunkiem, że wyjdą :evil_lol: Cioteczki, a gdzie się podziało to najpierwsze zdjęcie Rumcajsa-kudłacza? To, na którym przypominał Jożina z bażin. Moje ulubione! Nie widzę w 1 poście. hih, już dawno "uleciało", bo nie pasowało :eviltong: Quote
agata51 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 __Lara napisał(a):hih, już dawno "uleciało", bo nie pasowało :eviltong: Jestem niepocieszona :placz: Może jest jeszcze w jakimś archiwum? Quote
Jasza Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Też mi się podobało, chociaż cieszę się, że Rumek już tak nie wygląda.... Quote
Recommended Posts