zuziaM Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Kochana .... co to ten AS ... kupozbieracz ??????? Blagam, jesli to jakies cudo , to prosze o informacje.... co to i gdzie tego szukac !!!! Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=934140042 polecam naprawdę!!!! używam tego od poczatku jak się przeprowadziłam na wieś i nie wyobrażam sobie już życia bez ASa :evil_lol: ja kupowałam u tego kolesia ale ma napisane, że wysyła dopiero po 4 marca bo wyjechał http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=919080922 ten pierwszy ma to samo Quote
zuziaM Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moje dwie szufeleczki i metalowe wiaderko po impregnacie przy tym to jak liczydlo przy laptopie !!! Quote
__Lara Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 magda222 napisał(a):Nie wiem czy w ogłoszeniach podawałyście też namiary na mnie,ale nikt nie pyta o Rumka. To taki fajny psiak.Powinien szybko znaleźć dom... Dzięki Jasza :) ZuziuM,zrób te badania i napisz ile mam przelać za nie kasy. Magdo, ja podawałam Twoje namiary, na Ciebie przychodziły linki... Może zrobimy Rumkowi takie wypasione allegro? jest coś w skarpecie? starczy? Quote
Onaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Mnie się też wydaje że może fajne allegro by coś pomogło. No i sprawdźcie czy dane do kontaktu są prawidłowe. Quote
zuziaM Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A ASA dzisiaj zamowilam ! Ale teraz bedzie mi sie palila robota w rekach ! Quote
zuziaM Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A oglaszacie Rumeczka na tym portalu ( tu leni356 dala ogloszenie Lupiego ) : http://www.psydoadopcji.pl/2010/02/m...na-nowy-domek/ Tu widac sporo chetnych na psiaki sie loguje. Quote
magda222 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 __Lara napisał(a):Magdo, ja podawałam Twoje namiary, na Ciebie przychodziły linki... Może zrobimy Rumkowi takie wypasione allegro? jest coś w skarpecie? starczy? Aktualne saldo: + 318,50 zł I hotel zapłacony do 19 kwietnia :) Edit: wpłynęły pieniążki od Agaty51 20 zł i od Dogo07 20 zł. Bardzo dziękujemy :loveu: Aktualne saldo: + 358,50 zł Quote
zuziaM Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Kuchnia .... zaplanowalam dzisiaj wyjazd z Rumkiem do pani doktor, ale niestety, musze odlozyc az do poniedzialku, bo mi dzisiaj przyjezdza psiak..... No coz, wytrzymamy jescze kilka dni. Quote
Onaa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 zuziaM napisał(a):Kuchnia .... zaplanowalam dzisiaj wyjazd z Rumkiem do pani doktor, ale niestety, musze odlozyc az do poniedzialku, bo mi dzisiaj przyjezdza psiak..... No coz, wytrzymamy jescze kilka dni. Biedny Skubi przyjeżdża. Quote
__Lara Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 magda222 napisał(a):Aktualne saldo: + 318,50 zł I hotel zapłacony do 19 kwietnia :) Edit: wpłynęły pieniążki od Agaty51 20 zł i od Dogo07 20 zł. Bardzo dziękujemy :loveu: Aktualne saldo: + 358,50 zł Ok, zrobię mu wypasione allegro, za 20zł, może być? ;) Quote
magda222 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 __Lara napisał(a):Ok, zrobię mu wypasione allegro, za 20zł, może być? ;) Zrób full wypas,_Lara :) A co?Stać nas,nie? :) Quote
zuziaM Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jutro jedziemy do pani doktor. bediemy badac krewke Rumeczka. Glownie na trzustke, bo ta chudzina nadal nic nie przybywa..... no moze troszke mu sie zeberka pokryly taka grubsza jakby skorka, ale to za malo, jak na taki apetyt i te ilosci jedzonka, ktore pochlania..... Quote
magda222 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 zuziaM napisał(a):Jutro jedziemy do pani doktor. bediemy badac krewke Rumeczka. Glownie na trzustke, bo ta chudzina nadal nic nie przybywa..... no moze troszke mu sie zeberka pokryly taka grubsza jakby skorka, ale to za malo, jak na taki apetyt i te ilosci jedzonka, ktore pochlania..... Czekamy z niecierpliwością na wyniki. Napisz jutro ile mam przelać za badania. Quote
AlfaLS Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Mam sporo zdjęć Rumka, ale wstawię późnym wieczorem - mam nadzieję że sie nie obrazicie ale teraz nie wyrabiam. Jeszcze dziś będą, zaglądajcie ciotki do przystojniaka:lol: Quote
__Lara Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 AlfaLS napisał(a):Mam sporo zdjęć Rumka, ale wstawię późnym wieczorem - mam nadzieję że sie nie obrazicie ale teraz nie wyrabiam. Jeszcze dziś będą, zaglądajcie ciotki do przystojniaka:lol: To super!! przyda się do allegro!! Quote
AlfaLS Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Rumek znów kudłaty: Smutno mi za kratami: Tak jest o wiele lepiej: cdn. Quote
AlfaLS Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Zwiedzam świat: Jaki jestem piękny: Biegnęęęęęęęęęęęęę Zaznaczę Powącham cdn. Quote
AlfaLS Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 I jeszcze dla kibiców Rumkowych: Niektóre Ciotki to głowę stracą od tylu Rumków ;) Quote
AlfaLS Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 I kolejne: Koniec, więcej nie mam:shake: Domku kochany piękny Rumek czeka!!!!!!!!!! Quote
zuziaM Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Przepraszam Was za te zdjecia, na ktorych widac jak u Rumka w kojcu podest i budka sa ublocone ...... Nie zdazylam umyc budki, chociaz juz kupilam specjalnie do tego celu superowa szczotke. Rumek i jego sasiad Tibbi to psiaki z ADHD... one wiecznie biegaja i na tych swoich lapinach nosza bloto doslownie wszedzie .... nawet daszki bud sa cale wyschnietym blotem pokryte....... Tylko te dwie budki , wlasnie tych dwoch kawalerow, sa tak brudne .... reszta nawet zacieku nie ma ...... Na szczescie juz podeschlo wszystko, a ziemia odmarzla i zaczela wsiakac wszystko, co po zimie sie roztopilo..... I bede mogla to wkrotce doprowadzic do porzadku. Quote
magda222 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ZuziuM,ale przecież nie ma za co przepraszać.Wiosna idzie.Śniegi stopniały.Wszędzie błoto. Ja i tak zastanawiam się jak Ty dajesz radę obrobić to całe towarzystwo. A fotki super :) I duuużo :loveu: Quote
AlfaLS Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Zuziu, gdybyś tego nie napisała to pewnie nikt nie zwróciłby uwagi, że coś tam z pozostałości po zimie jest. Ale dla nas to naturalne, jest zima, śnieg to i trochę błota musi być:lol:. Gorzej gdybyś psiakom kapcie chciała zakładać żeby nie nabrudziły ;). Quote
__Lara Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Piękny Rumku :D postaram się dzisiaj o Twoje allegro :D Dziękujemy za zdjęcia! :D Quote
Recommended Posts