Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest jakiś odzew z Rumkowych ogłoszeń?
Dzwoni ktoś?
Wiem, że ma sporo ogłoszeń od _Lary, ale ja mu tez zrobię Alegratke i Gumtree.
Zawsze co więcej, to więcej....

Posted

No nie ma zadnych telefonow ......
A Rumcio to taki przekochany psiaczek .... slodziutki , przytulasny, wesoly, zabawowy, lagodny do ludzi i innych psiakow ....
No piesio idealny !

Posted

Ale nie wiem czemu on , mimo gromnego wrecz apetytu, wcale nie przytyl ...... kosteczka nadal stercza ......
To psiak bardzo zywy, ale czy to mozliwe, zeby tak szybko spalal wszystkie kalorie ?????

Posted

zuziaM napisał(a):
agata51, a skad Ty masz film ze mna w roli glownej ???
To ostatnio moje glowne codzienne zajecie ......

Filmik krąży po necie, ma sporą oglądalność :evil_lol: Mam nadzieję, że większa część, tak jak u nas, spłynęła i masz wreszcie labę

Mówisz, że kosteczki Rumkowi sterczą? Może taka jego uroda? Czy jakieś badanie trzeba robić?

Posted

Nie wyglada i nie zachowuje sie zupelnie, jak psiak na cos chory ..... Na pewno nie.
Dzisiaj go odrobaczylam. Ostatnio badana kupa byla, ale nie mial nic..... Ale niektore robale maja dluzsze okresy inkubacji, wiec moze akurat na taki trafilam.
Jutro jade do pani doktor, wiec zawioze kupek kilka ( jak zwykle przy okazjach odwiedzin pani doktor .... ).

Posted

zuziaM napisał(a):
Nie wyglada i nie zachowuje sie zupelnie, jak psiak na cos chory ..... Na pewno nie.
Dzisiaj go odrobaczylam. Ostatnio badana kupa byla, ale nie mial nic..... Ale niektore robale maja dluzsze okresy inkubacji, wiec moze akurat na taki trafilam.
Jutro jade do pani doktor, wiec zawioze kupek kilka ( jak zwykle przy okazjach odwiedzin pani doktor .... ).

To może by go pooglądał wet?

Posted

Moge Rumka oczywiscie zawiezc do pani doktor, ale nie wydaje mi sie zeby byl chory na cos .....
Dzisiaj zapytam o ewentualne przyczyny tej jego chudosci.
Ale zabrac go dzisiaj nie moge, bo wioze juz jednego psiaka..... z dwoma na raz nie dam rady.

Posted

zuziaM napisał(a):
Moge Rumka oczywiscie zawiezc do pani doktor, ale nie wydaje mi sie zeby byl chory na cos .....
Dzisiaj zapytam o ewentualne przyczyny tej jego chudosci.
Ale zabrac go dzisiaj nie moge, bo wioze juz jednego psiaka..... z dwoma na raz nie dam rady.

To popytaj narazie ZuziuM ;)

Posted

Wypytalam i dowiedzialam sie, ze taki dlugo utrzymujacy sie stan chudosci, duzy apetyt i .... duze kupy ( a te Rumek robi naprawde spore, jak na takiego malucha ) , to moze byc wynik chorej trzustki.
Ale to mozna sprawdzic badajac krew.

Posted

Jasza napisał(a):
Jest jakiś odzew z Rumkowych ogłoszeń?
Dzwoni ktoś?
Wiem, że ma sporo ogłoszeń od _Lary, ale ja mu tez zrobię Alegratke i Gumtree.
Zawsze co więcej, to więcej....

Nie wiem czy w ogłoszeniach podawałyście też namiary na mnie,ale nikt nie pyta o Rumka.
To taki fajny psiak.Powinien szybko znaleźć dom...

Dzięki Jasza :)

zuziaM napisał(a):
Wypytalam i dowiedzialam sie, ze taki dlugo utrzymujacy sie stan chudosci, duzy apetyt i .... duze kupy ( a te Rumek robi naprawde spore, jak na takiego malucha ) , to moze byc wynik chorej trzustki.
Ale to mozna sprawdzic badajac krew.

ZuziuM,zrób te badania i napisz ile mam przelać za nie kasy.

Posted

OK. Wybiore sie z Rumeczkiem na badania, ale nie obiecuje ze w tym tygodniu.
ten tydzien jest dla mnie taki troche rozjazdowy .....
Wczoraj z dalmatynka u lekarza, dzisiaj z Tibbim i Lupim u fryzjera o 17-tej ......
jeszcze dziewczyny chca zeby Chojraka na inne choroby wirusowe zaszczepic .....
I Semir juz powinien p. wsciekliznie byc zaszczepiony.....
Mam troszke jeszcze zaleglosci w przygotowywaniu kojca dla Dylanki.
A i sniegi juz schodza u nas, wiec wyobrazacie sobie, co odslaniaja w moim ogrodzie ??? .........
Fuj ... nie bede pisala, bo pewnie niektore z Was przy komputerze sobie herbatniczki pyszne z kawusia spozywaja......

A poza tym zamierzam wreszcie wydobyc z budki ta malusia sunie z Dobrocina ...... ale nie mam pojecia jeszcze jak to zrobic .... Ona nie ma nawet obrozki, a warczy i gryzie skurczybyczek maly .......
No poradzcie, jak ja wyciagnac ..........
Na smakolyki sie nie daje nabierac zadne .....

Ale pomysle zeby moze pania doktor do nas zaprosic.

Posted

heh ja wczoraj własnie sprzątałam teran przed domem... współczuję Ci naprawdę bo to nic przyjemnego - nawet kupozbieraczem ASem :lol: a że nie mamy jeszcze ogrodzenia to przychodzą się u nas załatwiać wszystkie okoliczne psy... karmione byle czym więc i kupy są... jakie są... :roll: ble