zuziaM Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Kolega Tibbi chcial dzisiaj Rumkowi podprowadzic taki gruby patol, ktorych Rumek ma 3, bo bardzo lubi sie takimi bawic..... Musialam znalezc Tibbiemu taki sam i tez dostal. Chlopaki od dzisiaj rano chodza na spacerki razem. Super wygladaja.... i sa prawie jednego wzrostu. Tibbi jest ciut wiekszy. Mam taka linke specjalnie do prowadzenia dwoch psiakow przygotowana. Pierwszy spacer prawie sie skonczyl spetaniem mnie ta linka ...... Tak sie krecili, ze mnie nia normalnie owineli .... Ale juz drugi byl OK..... Szli kazdy swoja strona..... Fajnie czekaja na siebie, kiedy jeden na siusiu robi postoj.... No i ja mam zaoszczedzony jeden spacerek...... Quote
magda222 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Na konto Rumka wpłynęły pieniądze od: + 30 zł Randa (VI wpłata) + 10 zł bambino (II wpłata) + 5 zł diana79 (II wpłata) Bardzo dziękujemy :) Quote
AlfaLS Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='magda222']Nikt Rumka nie odwiedza...[/QUOTE] Odwiedza, odwiedza tylko trudno wszystkie wątki tak ekspresowo obskoczyć:evil_lol: Quote
magda222 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Wiem,wiem... Dużo psiaków do odwiedzenia a czasu mało... A my nocne marki jesteśmy ;) Ale ja już spadam spać. Dobrej nocki!!! Quote
Jasza Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ZuziaM uważaj na Panów, spętają Cię i pójdą po nowe patyki!:diabloti: Quote
zuziaM Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Postaram sie dzisiaj zrobic psiakom zdjecia na wspolnym spacerze. Bedzie pewnie jedno ..... zadeczkow malutkich .... bo oni zasuwaja i mnie ciagna...... Quote
__Lara Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='magda222']Nikt Rumka nie odwiedza...[/QUOTE] Ja regularnie ;) Quote
__Lara Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='magda222']Nikt Rumka nie odwiedza...[/QUOTE] Ja regularnie ;) Quote
zuziaM Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ja tez regularnie ....... Przepraszam, nie zdazylam jednak zdjecia zrobic. Przygotowywalam dzisiaj kolejny kojec na przyjecie psiaka ( bo w sobote przyjezdza kolejnyhotelowy kudlaczek, a z nim jeszcze jedna kudlaczka strasznie zadredzona i .... mala pudelka ..... ale ja daje do mojej mamy... obie suczki sa z Dobrocina i beda u mnie w DT ). Musialam go odsniezyc, bo po ostatnich zadymkach nawialo sniegu po kolana..... ledwie zyje. I kolejna budke musialam wymalowac. Dzisiaj ja zawieziemy na sankach do kojca ( tylko z tego jednego powodu cieszy mnie ta zima, ze budek do kojcow nie musimy nosic, ale na sankach wozimy .... a diabelnie sa ciezkie ). Quote
magda222 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ZuziaM masz gratis siłownię i nordic walking :megagrin: Quote
AlfaLS Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 magda222 napisał(a):ZuziaM masz gratis siłownię i nordic walking :megagrin: A inni to za siłownię sporo muszą płacić:evil_lol: Quote
__Lara Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 magda222 napisał(a):ZuziaM masz gratis siłownię i nordic walking :megagrin: Właśnie :evil_lol: Quote
zuziaM Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Mądralinskie ...... moze by ktoras chciala gratis skorzystac ?????? Zapraszam. Ja tam juz wysiadam ..... Ale byle do wiosny, bo to odsniezanie i w ogole przebijanie sie przez zaspy na spacerach to jest straszne..... A psiaki zawsze ciagna w najglebsze ....... Quote
magda222 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Wiem Gosiu wiem... To był głupi żart. Szkoda,że nie mieszkam bliżej,bo z chęcią bym pomogła. Przydałoby się zrzucić parę kilo ;) Quote
zuziaM Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ja tez zaluje...... Chetnie bym Cie czesciej u nas widziala...... Quote
Jasza Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179661-UMIERALNIA-NA-POMOC-Szczeniaki-zjadane-przez-szczury-Psy-i-kozy-w-karcerze/page7 Zaglądnijcie do umieralni w środku miasta............ Quote
Onaa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Czy konto dla Rumka bez zmian, bo muszę dosłać swoją deklarację za dwa miesiące. Quote
Onaa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 A w ogóle to co tak wszystkich wymiotło z wątku psiaczka ?! Quote
magda222 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Dogo07']Czy konto dla Rumka bez zmian, bo muszę dosłać swoją deklarację za dwa miesiące. [quote name='Dogo07']A w ogóle to co tak wszystkich wymiotło z wątku psiaczka ?! Konto bez zmian. Mam ostatnio bardzo mało czasu i na dogo jestem tylko z doskoku. Nawet z synem nie mam czasu pogadać :oops: :-( Quote
Recommended Posts