Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolega Tibbi chcial dzisiaj Rumkowi podprowadzic taki gruby patol, ktorych Rumek ma 3, bo bardzo lubi sie takimi bawic..... Musialam znalezc Tibbiemu taki sam i tez dostal.

Chlopaki od dzisiaj rano chodza na spacerki razem.
Super wygladaja.... i sa prawie jednego wzrostu. Tibbi jest ciut wiekszy.
Mam taka linke specjalnie do prowadzenia dwoch psiakow przygotowana.
Pierwszy spacer prawie sie skonczyl spetaniem mnie ta linka ...... Tak sie krecili, ze mnie nia normalnie owineli ....
Ale juz drugi byl OK..... Szli kazdy swoja strona..... Fajnie czekaja na siebie, kiedy jeden na siusiu robi postoj....
No i ja mam zaoszczedzony jeden spacerek......

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez regularnie .......

Przepraszam, nie zdazylam jednak zdjecia zrobic.
Przygotowywalam dzisiaj kolejny kojec na przyjecie psiaka ( bo w sobote przyjezdza kolejnyhotelowy kudlaczek, a z nim jeszcze jedna kudlaczka strasznie zadredzona i .... mala pudelka ..... ale ja daje do mojej mamy... obie suczki sa z Dobrocina i beda u mnie w DT ).
Musialam go odsniezyc, bo po ostatnich zadymkach nawialo sniegu po kolana..... ledwie zyje.
I kolejna budke musialam wymalowac. Dzisiaj ja zawieziemy na sankach do kojca ( tylko z tego jednego powodu cieszy mnie ta zima, ze budek do kojcow nie musimy nosic, ale na sankach wozimy .... a diabelnie sa ciezkie ).

Posted

Mądralinskie ...... moze by ktoras chciala gratis skorzystac ?????? Zapraszam.
Ja tam juz wysiadam .....
Ale byle do wiosny, bo to odsniezanie i w ogole przebijanie sie przez zaspy na spacerach to jest straszne.....
A psiaki zawsze ciagna w najglebsze .......

Posted

[quote name='Dogo07']Czy konto dla Rumka bez zmian, bo muszę dosłać swoją deklarację za dwa miesiące.

[quote name='Dogo07']A w ogóle to co tak wszystkich wymiotło z wątku psiaczka ?!

Konto bez zmian.

Mam ostatnio bardzo mało czasu i na dogo jestem tylko z doskoku.
Nawet z synem nie mam czasu pogadać :oops: :-(