Poker Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Świetnie ,że ma apetyt, bo trochę ciałka by mu się przydało. Quote
zuziaM Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Za to ja zrobilam kilka zdjec na spacerze. Tyle zapachow ....... . Quote
Jasza Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Żółty śnieg na każdym zakręcie i każdej większej zaspie....jak tablice ogłoszeniowe...:evil_lol: Uściski dla przystojniaka!!! jeszcze jakieś portretowe zdjęcie i chyba startujemy z ogłoszeniami? Quote
magda222 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przepraszam,że nie pamiętam kto,ale ktoś robił Rumkowi ogłoszenia. Pamiętacie może kto to był i gdzie one się ukazały? Quote
__Lara Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 magda222 napisał(a):Przepraszam,że nie pamiętam kto,ale ktoś robił Rumkowi ogłoszenia. Pamiętacie może kto to był i gdzie one się ukazały? A to nie byłam ja? :evil_lol: Quote
magda222 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przepraszam :oops: A pamiętasz gdzie robiłaś mu ogłoszenia? Quote
__Lara Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 magdo222, nic się nie stało :) Ogłoszenia były robione aż w październiku, potem czekaliśmy na wyjazd Rumka do hotelu: Ogłoszenia (zrobione 12.10.2009): www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl Te dwa Jasza robiła: www.katowiczak.pl www.alegratka.pl Mogę Rumkowi zrobić je jeszcze raz, na dniach ;) Quote
Poker Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 pewnie ,że robić ogłoszenia.To słodki psiak ,w moim odczuciu gotowy do adopcji. Quote
agata51 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Poker napisał(a):pewnie ,że robić ogłoszenia.To słodki psiak ,w moim odczuciu gotowy do adopcji. I taki nieduży! Będzie miał branie! Quote
magda222 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 __Lara napisał(a): Mogę Rumkowi zrobić je jeszcze raz, na dniach ;) Naprawdę?! Super!!! Wielkie dzięki :) Quote
Jasza Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Uściski dla Rumka! Niech się już skończą te mrozy................... Quote
magda222 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 ZuziaM wystawiła bazarek dla Postera - psa z tyskiego schroniska,który żył tam 10 lat a teraz jest u niej w hoteliku. http://www.dogomania.pl/threads/178710-UBRANKA-dla-malych-psiakow-np-jamniczkow-na-hotelik-Posterka-do-5-02 Może zakupiłybyśmy takie ubranko dla Rumka? O ile rozmiar będzie pasował. On jest taki chudziutki... Quote
__Lara Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='magda222']Naprawdę?! Super!!! Wielkie dzięki :) magdo222, postaram się, tzn. zrobię :) będę pamiętać, a jak nie to mi proszę przypomnijcie cioteczki. A kubraczek może rzeczywiście by się mu przydał? Quote
Jasza Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Fakt, zimno okropnie...niech juz się skończą te mrozy............ Quote
zuziaM Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Nie zarujcie .... Rumek to prawdziwy facet .... on by sie ze wstydu spalil w takim ubranku jamniczkowym .... Te ubranka sa zreszta dla dziewczynki ..... Rumek jest twardy i nawet w naprawde duze mrozy siedzial przed buda, albo wyskakiwal z niej, jak sie tylko cos dzialo. On naprawde nie marznie. Chociaz przy takim niedoborze sadelka to naprawde dziwne.... Rumka rozpiera wprost energia .... On stale jest w ruchu ... to taki typowy osobnik z ADHD ...... I trzeba o tym potencjalnych wlascicieli informowac.... to zywiol !!!!!! Quote
Onaa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jak tyle lat w schronie biedaczek siedział, zero spacerków, to i nic dziwnego jak go to wszystko interesuje i chce się tym nacieszyć :). Tak jakby chciał nadrobić stracony czas. Miejmy nadzieję że jak zobaczy że tak dobrze będzie miał już zawsze, to się troszkę uspokoi. Quote
__Lara Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='zuziaM']Nie zarujcie .... Rumek to prawdziwy facet .... on by sie ze wstydu spalil w takim ubranku jamniczkowym .... Te ubranka sa zreszta dla dziewczynki ..... Rumek jest twardy i nawet w naprawde duze mrozy siedzial przed buda, albo wyskakiwal z niej, jak sie tylko cos dzialo. On naprawde nie marznie. Chociaz przy takim niedoborze sadelka to naprawde dziwne.... Rumka rozpiera wprost energia .... On stale jest w ruchu ... to taki typowy osobnik z ADHD ...... I trzeba o tym potencjalnych wlascicieli informowac.... to zywiol !!!!!![/QUOTE] Super - Pies :D Quote
__Lara Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='zuziaM']Nie zarujcie .... Rumek to prawdziwy facet .... on by sie ze wstydu spalil w takim ubranku jamniczkowym .... Te ubranka sa zreszta dla dziewczynki ..... Rumek jest twardy i nawet w naprawde duze mrozy siedzial przed buda, albo wyskakiwal z niej, jak sie tylko cos dzialo. On naprawde nie marznie. Chociaz przy takim niedoborze sadelka to naprawde dziwne.... Rumka rozpiera wprost energia .... On stale jest w ruchu ... to taki typowy osobnik z ADHD ...... I trzeba o tym potencjalnych wlascicieli informowac.... to zywiol !!!!!![/QUOTE] Super - Pies :D Quote
magda222 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 _Lara nieśmiało przypominam się z ogłoszeniami ;) :loveu: Na konto Rumka wpłynęło 10 zł od RudejSuzi. Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Jasza Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 A przy okazji zapraszam na wątek Misi. Sytuacja jest niecodzienna. Albo może tylko mi się tak wydaje. W każdym razie liczę bardzo na pomysły osób z większym doświadczeniem niż moje. http://www.dogomania.pl/threads/178980-Malutka-dzika-Misia-z-opuszczonej-kopalni-nie-wiem-co-robiAE? Quote
Recommended Posts