Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadzwoniłam do nesssy, okazuje sie ,że ona będzie przejeżdżać obok mnie , więc powiezie Rumka do domu z czego bardzo się cieszę,bo na 17.30 innego psa odstawiam na autostradę i miałabym ok. 2 godzinną dziurę w czasie.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
zadzwoniłam do nesssy, okazuje sie ,że ona będzie przejeżdżać obok mnie , więc powiezie Rumka do domu z czego bardzo się cieszę,bo na 17.30 innego psa odstawiam na autostradę i miałabym ok. 2 godzinną dziurę w czasie.

O! To super!
Nareszcie się wszystko układa na Rumkowej drodze.

Posted

Poker a gdzie się umówimy na dworcu? ja mam kaganiec do podróży, jakby się nadgorliwiec trafił. Mam go od podróży tego czarnego malucha z w-wia do k-wa, co nam sieć ukradli i zamiast 4 godzin 9 do krakowa jechałam. MIałam oddać ostatnio demi, jak Klare zabierałam, ale zapomniałam no i teraz się przyda.

Posted

Ale akcja!
Ja z niezawodnym Grzechem jesteśmy umówieni o 15:30,bo schron do 16-tej.
Zabieramy Rumka i jedziemy do tesco zakupić obrożę,smycz,jakąś karmę i inne gadżety.
Krótki spacer i na Katowice :)

Posted

Przepraszam za offa.
Zapraszam na bazarek dla ... psa,który nigdy nie wychodził z budy.
Został wyciągnięty z zamojskiego schroniska i umieszczony w hotelu u Jamora.
Pomimo,że to piękny,wspaniały pies o idealnym charakterze to zasiedział się trochę...
Brakuje funduszy na jego hotelowanie.

http://www.dogomania.pl/threads/177905-Na-Atosa-psa-ktA-ry-nigdy-nie-wychodziA-z-budy-Do-24-01-do-00-00?p=13910628#post13910628

Na bazarku znajdziecie kalendarze,biżuterię,torebki,dziecięce buty itd.

Posted

Magdziu, pamietaj o obrozy .... parciana w kolorze jasnym ... czerwona, zolta, zielona.... zebym mogla pisakiem napisac numer telefonu na niej.
Smycz jakas pozycz od swojego psiaka.... ja nie potrzebuje dla kazdego psiaka smyczy, a mam juz ich kilka.

Posted

zuziaM napisał(a):
Magdziu, pamietaj o obrozy .... parciana w kolorze jasnym ... czerwona, zolta, zielona.... zebym mogla pisakiem napisac numer telefonu na niej.
Smycz jakas pozycz od swojego psiaka.... ja nie potrzebuje dla kazdego psiaka smyczy, a mam juz ich kilka.

Pamiętam,pamiętam :)
Ale smycz i tak zakupimy,bo przecież i nesssa, i Poker, i magda z. muszą go jakoś prowadzić ;)

Posted

Poker napisał(a):
czyli za chwilę jedziecie po niego ?
Ja mam zapasowe smycze, obroże też.Jaki on jest duży ??

Niedługo wyruszamy po niego :) Schronisko już powiadomione :)
Rumek jest średniej wielkości,do kolana (tak mi się wydaje ;) )

Posted

Ale mi serce wali z emocji! Te chwile kiedy wyprowadzam psa ze schroniska i jedzie do lepszej rzeczywistości są bezcenne... Dobra. Zbieram się i ruszamy w drogę :) Rumek,doczekałeś się :)