Onaa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Bardzo proszę jeszcze raz o konto dla Rumcajsa , przepraszam bo to już kolejny raz (minka zawstydzony). Quote
Onaa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Pytanie o transport: 16 letnipiesek szuka transportu na trasie Wrocław - Kraków/Oświęcim. A Rumcajs i jeszcze jakiś piesek (jamniczek) miały jechać do ZuziM, nie wiem jak z tym transportem ale może w powrotnej drodze zabrał by się ten stary bidul ? Quote
zuziaM Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Panowie budujacy kojce mowia, ze do swiat skoncza ( pogoda paskudna i ciezko sie cos robi na zewnatrz ). Ale najwazniejsze, ze sie posuwa. Quote
diana79 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 mogę prosić o dane do przelewu dla Rumka, chcę już założyć zlecenie stałe niewielkie :oops: ale nie dam rady więcej bo mam też inne deklaracja na dogo Quote
magda222 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='diana79']mogę prosić o dane do przelewu dla Rumka, chcę już założyć zlecenie stałe niewielkie :oops: ale nie dam rady więcej bo mam też inne deklaracja na dogo[/QUOTE] Na Rumka zbieram ja :) Masz moje namiary czy Ci wysłać? Quote
diana79 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='magda222']Na Rumka zbieram ja :) Masz moje namiary czy Ci wysłać?[/QUOTE] wyślij mi proszę bo miałabym mały problem aby je odszukać ;) Quote
zuziaM Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Kojce juz na ukonczeniu - beda gotowe do konca tygodnia. Do Swiat powinny byc tez gotowe juz budy, a pierwsze juz w przyszlym tygodniu. Quote
Onaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 To na kiedy tzreba szykować Rumcajsa do drogi ? I czy macie już coś jeśli chodzi o transport, bo trasa daleka. Quote
__Lara Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 My jedziemy w niedzielę z jamnikiem z Katowic. Możemy dojechać do Wrocławia, właśnie szukam kogoś kto przejmie jamniora dalej, z Wrocławia do Zgorzelca. Można zawsze połączyć te transporty. No i potrzebna osoba towarzysząca w przewozie psiaków na trasie Katowice-Wrocław, bo też jeszcze nie mam nikogo. Quote
zuziaM Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wiec zapytam meza, czy na niedziele zdazymy zrobic chociaz jedna bude dla Rumka......... A zostal tylko czwartek i piatek ( wieczorami ), bo w sobote i niedziele meza nie bedzie od rana do wieczora ..... Quote
kizimizi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wycofana i zlękniona Hope potrzebuje dt, inaczej sunia umrze w schronie bez szans na jakąkolwiek adopcje. Szukamy odpowiedzialnych dt i zbieramy deklaracje dla Hope. proszę o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie Quote
__Lara Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Cioteczki, pomożecie? brakuje nam na transport http://www.dogomania.pl/threads/1758...4#post13713344 Quote
zuziaM Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Matko kochana... mrozy nie odpuszczaja. W garazu minus 6 stopni ... nie dalo sie nic zrobic, bo rece zamarzaja...... Deski na podesty do kojcow nie dojechaly, bo traka nie mogli uruchomic..... Wiec niedziela odpada..... ale juz od jutra cieplej, buda bedzie w ciagu 2 dni gotowa. Wiec mysle, ze to juz dni trzeba liczyc. Rumeczku kochany psiaczku .... w schronisku masz chociaz w miare cieplo ????? Moje psiaki maja dolozone znow nowe koce. Jak wsadzam tam reke do srodka budek, to naprawde jest cieplutko. To jedyne pocieszenie, kiedy siedze w cieplym domu, a one biedne .... na mrozie ..... Wejscia do budek juz dawno temu pozamykalam kocami.... mroz im do srodka nie wchodzi.... Quote
magda222 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Tylko co z tym transportem?Chyba zaczniemy go organizować jak już wszystko będzie czekało na Rumka. Quote
zuziaM Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Tez tak mysle. Chociaz najprawdopodobniej po Nowym Roku Semir pojedzie do nowego domu, wiec bedzie juz jeden kojec wolny z budka po Semirku. Quote
magda222 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Wpłynęło 20 zł od agaty51.Bardzo dziękujemy :) Stan konta: 888,50 zł :) Quote
pinkmoon Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ciotki kochane, pilnie potrzebna jest wizyta przedadopcyjna w Katowicach (dzielnica Ochojec). Realną szansę na dom ma amstaff Troll (obecnie w hoteliku w Bogatyni), czy ktoś może pomóc? Jeśli ktoś może dać szansę Trollowi, zajrzyjcie na wątek http://www.dogomania.pl/threads/172501-Troll-nowe-A-ycie-w-Bogatyni-potrzebne-kciuki-za-socjalizacjAE-i-szukanie-domu proszę o pomoc! Quote
Jasza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Jutro przeleję moją skromną deklarację za dwa miesiące. Polecilam dzisiaj Rumka Pani z Katowic, która szuka pudelkowatego psiaka po przejściach. Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Ciotki, co robimy z transportem??? Quote
Onaa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 A to transport nie był już ustalony , z tym jamniczkiem ? Quote
Jasza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Magdo, jeżeli zadzwoni do Ciebie w sprawie Rumka Pani Justyna z Katowic, "przyjrzyj " jej się dokladnie. Dopytywała jak się okazuje o Supełka z cieszyńskiego schroniska i Zofija ma niedobre odczucia w związku z nią. Trzeba zwrócić uwagę. Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Dogo, raczej nie, jamniczek już pojechał w sobotę-niedzielę do Bolesławca. Pytałam się wcześniej czy łączymy te transporty, ale nikt nie odpisywał. Quote
Jasza Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wpłaciłam dzisiaj na poczcie za dwa miesiące dla Rumka. (Razem z wpłatą dla Dagusi.) Quote
Recommended Posts