Dzika_Figa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Przepraszam, że tyle to trwało. Problemy z komputerem, operacja szczurka... Ech... No ale oto banerki. Bradzo chętnie zrobię jeszcze, jak dostanę jakieś dobre zdjecie dobrej jakości. Niestety u mnie w podpisie się na razie Rumek nie zmieści, ale za kilka dni kończy się bazarek (na który serdecznie zapraszam wciąż jeszcze) i wtedy postaram się go sobie "upchnąć" EDIT Banerki zostały zmniejszone, zgodnie z konstruktywnymi uwagami, jakie otrzymał twórca :diabloti: Quote
agata51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Banerki śliczne, ale czy nie można by było ich skrócić? Zwłaszcza od góry ;) Strasznie się czepiają. Quote
Jasza Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dziękujemy za banerki! Krótsze by się przydały..to prawda... Quote
Dzika_Figa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ojej, faktycznie, zawsze sporo krótsze robiłam... nie wiem, co się stało, ech, dziwię się tylko samej sobie że nie zauważyłam... No, ale już naprawione i możecie się częstować. Quote
magda222 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Na konto Rumka wpłynęło 10 zł od Rudej Suzi. Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
__Lara Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Coś mało się sprawa Rumka posuwa do przodu.... Quote
Onaa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Pisałam do ZuziM pw w sprawie miejsca dla Rumcajsa w jej hoteliku i ona mi pisała że jest chyba trzeci i że jak będą nowe miejsca to Rumek może jechać ale to dopiero pod koniec listopada/początek grudnia. A on już tyle czasu czeka na miejsce w hoteliku, pieniążki się udało zebrać jakieś nawet dla niego, więc może trzeba coś poszukać, zdecydować co robić dalej :roll:. Quote
__Lara Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Dogo07']Pisałam do ZuziM pw w sprawie miejsca dla Rumcajsa w jej hoteliku i ona mi pisała że jest chyba trzeci i że jak będą nowe miejsca to Rumek może jechać ale to dopiero pod koniec listopada/początek grudnia. A on już tyle czasu czeka na miejsce w hoteliku, pieniążki się udało zebrać jakieś nawet dla niego, więc może trzeba coś poszukać, zdecydować co robić dalej :roll:.[/QUOTE] Mi też się wydaje, że trzeba poszukać czegoś innego. Macie jakieś propozycje??? Quote
agata51 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='__Lara']Mi też się wydaje, że trzeba poszukać czegoś innego. Macie jakieś propozycje??? Chyba wszędzie są kolejki... Może u Donka5 znajdzie się miejsce? http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/ Quote
Onaa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Fakt że kolejki są wszędzie. Może ja coś źle zrozumiałam, ale najpierw myślałam że Rumcajs ma zamieszkać w kojcu razem z Dygusiową, i że może od razu jechać, a tu się okazuje że musi czekać. Byłoby fajnie gdyby przed mrozami udało mu się opuścić schronisko, może jakby już był w hoteliku to i domek by się szybciutko znalazł. Quote
__Lara Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Słuchajcie, a powiedzcie mi, czy robiliśmy Rumkowi zmasowaną akcję ogłoszeniową? przecież ma piękne zdjęcia! wiem, że ja coś robiłam, ale może jeszcze podorabiać? Quote
magda222 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Na konto Rumka wpłynęła 3-cia już wpłata od Randy (30 zł).Dzięki :loveu: A Rumek dalej w schronie... Taki bogaty chłopak. Quote
Jasza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wiecie co, Mortikia ( z Warszawy) ma chyba wolny, platny DT... Może zamiast czekać, Rumka można by tam wyslać..albo gdziekolwiek indziej... On już tak długo w schronisku...a pieniędzy ma dużo...aż szkoda... i jeszcze zima idzie... Quote
magda222 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Jasza']Wiecie co, Mortikia ( z Warszawy) ma chyba wolny, platny DT... Może zamiast czekać, Rumka można by tam wyslać..albo gdziekolwiek indziej... On już tak długo w schronisku...a pieniędzy ma dużo...aż szkoda... i jeszcze zima idzie...[/QUOTE] U niej są psy w kojcach czy to DT domowe? Quote
__Lara Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Dogo07']A u Donki ktoś pytał ?[/QUOTE] U Donki jest teraz pies na dt. Kogo by można jeszcze spytać? hmmm.... Quote
magda222 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='__Lara'] Kogo by można jeszcze spytać? hmmm.... Tu jest dział "domy tymczasowe".Pewnie go znacie. Domy tymczasowe - Dogomania Forum Tylko,że w tych DT,które znam i są godne polecenia jest kolejka :roll: Quote
agata51 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A może po prostu poczekajmy spokojnie na rumkową budkę u zuzi? Quote
Jasza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Możemy poczekać. Byle Rumek poczekał ...:cool3: Quote
magda222 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='agata51']A może po prostu poczekajmy spokojnie na rumkową budkę u zuzi?[/QUOTE] Nie ukrywam,że ja od początku jestem za tą opcją. U zuziM będzie mu najlepiej :loveu: Quote
agata51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 A ja z wpłatą deklaracji poczekam, aż Rumek do hoteliku pojedzie. Trochę mi się spiętrzyło :oops: Quote
fona Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja mam 10 zl dla Rumcajsa. Wplacic czy dozbierac jeszcze. Jak konto ma Rumcajs w pko bp, nie mam oplat i wole wplacic od razu. Quote
Recommended Posts