Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
To Rumcajsik będzie miał lada dzień nowy image :cool3:. Ale chyba nie za krótko go obetniecie bo już chłodno się robi.

Szybko odrośnie :lol::cool3:

Posted

Yesoosmaria, padam na pysk :mdleje:a ręce mam poniżej kolan:tard: Obcięłyśmy z p.Beatą 8 psów, 6 z listy zaplanowanej+2 dodatkowe. Oczywiście na pierwszy rzut nawinął się Rumcajs:loveu: Jest przesłodkim pycholem, na początku bał się maszynki, ale bez problemu pozwolił sobie obcinać tu i ówdzie, za wyjątkiem podogonka ma się rozumieć:evil_lol: Trzeba było go trochę zagadywać, zeby odwrócić uwagę. Zdjecia będą potem, bo przy tylu psiakach trochę zdjęć wyszło, na dodatek aparat pozyczony od Grażyny i nie mam kabla. Grażynia posegreguje i powrzuca foty później:p

Posted

MagdaH napisał(a):
Yesoosmaria, padam na pysk :mdleje:a ręce mam poniżej kolan:tard: Obcięłyśmy z p.Beatą 8 psów, 6 z listy zaplanowanej+2 dodatkowe. Oczywiście na pierwszy rzut nawinął się Rumcajs:loveu: Jest przesłodkim pycholem, na początku bał się maszynki, ale bez problemu pozwolił sobie obcinać tu i ówdzie, za wyjątkiem podogonka ma się rozumieć:evil_lol: Trzeba było go trochę zagadywać, zeby odwrócić uwagę. Zdjecia będą potem, bo przy tylu psiakach trochę zdjęć wyszło, na dodatek aparat pozyczony od Grażyny i nie mam kabla. Grażynia posegreguje i powrzuca foty później:p

To odpocznij sobie cioteczko, bravo :cool2:

Posted

malawaszka napisał(a):
jeju Grażka igraszka się nad nami pastwiiii :placz::evil_lol:

Grażyna jest dziś wykończona.Nie wiem czy tu wejdzie.Byłyśmy u jednej rodzinki w pobliskiej wsi.Mają 37 kotów i 6 psów.Trzeba było towarzystwo odpchlić,nakarmić,zmienić posłania itd...Wróciłyśmy późno.Wybaczcie jej.

Posted

magda222 napisał(a):
Grażyna jest dziś wykończona.Nie wiem czy tu wejdzie.Byłyśmy u jednej rodzinki w pobliskiej wsi.Mają 37 kotów i 6 psów.Trzeba było towarzystwo odpchlić,nakarmić,zmienić posłania itd...Wróciłyśmy późno.Wybaczcie jej.

Dlatego cierpliwie czekamy ;)

Posted

[quote name='Magdalena']i już przelane

proszę o potwierdzenie jak dotrze

Wpłynęło 53 zł z Twojego bazarku :multi:
Bardzo dziękujemy!!! :loveu:

Na koncie Rumcajsa znajduje się w tej chwili 423,50 zł !!!!!!!

Posted

:offtopic:

Przepraszam za ten wpis,ale jeśli ktoś chciałby pomóc Sarze z mojego podpisu to zapraszam na bazarki:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-buciki-czapeczki-dla-najmlodszych-na-utrzymanie-sary-w-hoteliku-do-24-09-a-146721/#post12983769"]ciuszki, buciki, czapeczki dla najmłodszych na utrzymanie Sary w hoteliku do 24.09.[/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/poradniki-ksiazki-dla-mlodych-przyszlych-mam-dla-sary-do-24-09-a-146740/#post12984738"]poradniki, książki dla młodych oraz przyszłych mam dla Sary do 24.09.[/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-cd-dvd-na-onke-sare-do-01-10-do-20-00-a-146780/#post12988082"]Książki,CD,DVD na ONkę Sarę!!! Do 01.10.do 20:00!!![/URL]

Posted

[quote name='Lidan']No i gdzie te obiecane zdjęcia Rumcajsa :niewiem:[/quote]
Grażyna wczoraj je obrabiała, ma tyły ze zdjęciami z powodu masowych kocich sterylek, a do tego jeszcze spacerki.