Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przykro mi,ale nie będzie dziś akcji fryzjerskiej.Pani kierownik schroniska jest na urlopie.Rumcajsa będzie można obciąć dopiero po jej powrocie do pracy,czyli najwcześniej w przyszłym tygodniu.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ketunia napisał(a):
Deklaruję 30 zł miesięcznie na kochanego Rumcjasika.

Wielkie wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu:

Podsumowując:

Deklaracje:
magda222 10 zł
Jasza 5 zł
Dogo07 10 zł
Leni356 30 zł
diana79 5 zł
RudaSuzi 10 zł
Randa 30 zł
Bambino 10 zł
agata51 10 zł
ketunia 30 zł
-----------------------
150 zł

Wpłaty jednorazowe:
fona 50 zł
agata51 50 zł
diana79 60 zł
-----------------------
160 zł

Posted

Z tym hotelikiem to chodziło mi o to, czy on ma już zarezerowane to miejsce u ZuziM (razem z Dygusiową :cool3:) i może jechać w każdej chwili czy czeka w kolejce ?

Posted

Dogo07 napisał(a):
Z tym hotelikiem to chodziło mi o to, czy on ma już zarezerowane to miejsce u ZuziM (razem z Dygusiową :cool3:) i może jechać w każdej chwili czy czeka w kolejce ?

ZuziaM napisała,że nie ma narazie miejsca dla Rumcajsa.Nie ma nawet dla niego budki.Dlatego Rumcajs nie pojechał w zeszłą sobotę razem z Dygusiową.

Posted

magda222 napisał(a):
ZuziaM napisała,że nie ma narazie miejsca dla Rumcajsa.Nie ma nawet dla niego budki.Dlatego Rumcajs nie pojechał w zeszłą sobotę razem z Dygusiową.

Ciotki, a inne hoteliki?

Posted

Ja mam miejsce u Megii ale jestem chyba 4 w kolejce. U ZuziM Rumcajs jest zapisany, widziałam, ale też jest na którymś miejscu.
Wszędzie w hotelikach są kolejki.
Może jeszcze u Astaroth koło Warszawy. To jest to ketunia co podałaś post niżej.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ja mam miejsce u Megii ale jestem chyba 4 w kolejce. U ZuziM Rumcajs jest zapisany, widziałam, ale też jest na którymś miejscu.
Wszędzie w hotelikach są kolejki.
Może jeszcze u Astaroth koło Warszawy. To jest to ketunia co podałaś post niżej.

Ja go zapisałam do ZuziM w miejsce innego psiaka, który znalazł dom, ale jest 4 albo 5 w kolejce :-( Chyba u Megii się szybciej posunie, może Fafi pójdzie do domku, Verter, bo to bardzo młode psiaki

Posted

Dogo07 napisał(a):

To może tam psiaka umieścimy. Trzeba tylko zapytać o miejsce

Posted

Czytałam na wątku Astaroth, że na ten moment ma przestój, a to dlatego, że jeden z psiaków który do niej przyjechał miał kontakt z innym poważnie chorym psiakiem.