Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero wyczytalam wszystko o Rumeczku.
Mialam ostatnio urwanie glowy ze szczeniakami ... 5 sztuk ... Ale na szczescie juz wszystkie w domkach.

Mam Rumcia na telefonie nagranego na spacerku. Jak ktos chce zobaczyc, jak sie zachowuje, to moge wyslac.
Na smyczy na spacerze czasami ciagnie, czasami idzie grzeczniutko.
Nawet jak skacze na czlowieka z radosci, to tylko przednimi lapciami sie opiera ... a jest delikatniutki bardzo.
Lubi dawac buziaki na spacerku .... nagle sie do mnie odwraca i wyciaga mordeczke do calowania !
Jest slodziutki naprawde. To bardzo delikatny i wrazliwy chlopczyk.
Kiedy podniesc glos, to zaraz sie kuli i odchodzi w kacik.
Czasem mam do niego pretensje, ze kocyk z budki wywleka .... wtedy od razu sie chowa za budke, bo wie ze spsocil ....
To przekochane drobne i male psiatko.

Posted

kameralna napisał(a):
Ja chcę ten filmik :)
Zuziu, wywleczony kocyk to jeszcze nie największy psi psikus :D Rumek czasami musi zaszaleć ;)

Wylij mi sms , to odesle filmik z Rumeczkiem chetnie. 695 555 221

Posted

Tak, ja pamiętam. Ale wolę tak hurtem, co dwa, trzy miesiące wpłacić, bo niestety za jeden przelew płacę na poczcie 2,50zł a jak się płaci tylko 10zł i od tego trzeba taką opłatę zapłacić to aż żal zmarnowanych pieniążków :roll:.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Tak, ja pamiętam. Ale wolę tak hurtem, co dwa, trzy miesiące wpłacić, bo niestety za jeden przelew płacę na poczcie 2,50zł a jak się płaci tylko 10zł i od tego trzeba taką opłatę zapłacić to aż żal zmarnowanych pieniążków :roll:.

OK :) Nie ma problemu :)

Posted

AlfaLS napisał(a):
Magda przekazałam dla Rumka jego część dochodu z bazarku dla tyszaków 50 zł. :lol:. Jak kaska wpłynie napisz na wątku bazarkowym że doszła ;)

Jejku!!! Jak się cieszę!!! Bardzo dziękuję :) :) :)

Posted

[quote name='magda222']Czy jest tu jakaś uzdolniona osoba, która zrobiłaby Rumciowi banerek?
Bardzo proszę :)
Z tym to do polubek - jest najlepsza i ma słabość do tyszaków :evil_lol: