magda222 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Za 4 dni muszę przelać zuziM 300 zł za hotelik. A na koncie Rumka jest tylko 8 zł :( Nie wiem co zrobimy :( Czy ktoś ma jakieś pomysły? Quote
Randa Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 przeleję dziś 50 zł może ktoś mógłby zapłacić jakieś pieniążki poza deklaracją ? a w ogóle trzeba jeszcze kogoś pozyskać do finansowania Rumka, bo będziemy się tak martwić co miesiąc. szkoda Rumka, żeby z hotelu wracał do schronu, może zmienić tytuł wątku, że jest zagrożenie powrotem do schronu i rozsyłać gdzie się da? a może ktoś ma coś na bazarek? Quote
Onaa Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A może ZuziaM zgodziłaby się poczekać troszkę, może zbiorą się jeszcze jakieś pieniążki. Faktycznie, coraz trudniej utrzymać Rumka w hotelu :(. Quote
magda222 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Randa napisał(a):przeleję dziś 50 zł może ktoś mógłby zapłacić jakieś pieniążki poza deklaracją ? a w ogóle trzeba jeszcze kogoś pozyskać do finansowania Rumka, bo będziemy się tak martwić co miesiąc. szkoda Rumka, żeby z hotelu wracał do schronu, może zmienić tytuł wątku, że jest zagrożenie powrotem do schronu i rozsyłać gdzie się da? a może ktoś ma coś na bazarek? Bardzo dziękuję!!! Dogo07 napisał(a):A może ZuziaM zgodziłaby się poczekać troszkę, może zbiorą się jeszcze jakieś pieniążki. Faktycznie, coraz trudniej utrzymać Rumka w hotelu :(. Nie mam teraz nawet z czego wyłożyć tych pieniędzy. Jestem spłukana a tu jeszcze nowy rok szkolny za pasem i wydatki. Quote
__Lara Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Zaraz powysyłam Pw z prośbą o pomoc :( Quote
magda222 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 __Lara napisał(a):Zaraz powysyłam Pw z prośbą o pomoc :( Dziękuję kochana. Quote
Cajus JB Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Jestem maksymalnie zadeklarowany. Mogę jedynie wysłać coś jednorazowo. Quote
Lu_Gosiak Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 jestem Larus....niestety nie dam rady narazie pomoc - tez mam psy bez kompletu deklaracji:( Quote
__Lara Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Dziękuję, że weszliście na wątek :) Quote
mikoada Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Jestem na zaproszenie cioteczki _Lara. Ja również i to jako bezrobotna jestem zadeklarowana po same uszy nie dam rady unieść kolejnej deklaracji stałej , mogę wspomóc małego jednorazową wpłatą. Quote
Grosziwo Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Tak mi przykro ale całkiem wysiadłam finansowo. Mam stałe deklaracje, kilka wpłat . które muszę uiścić do końca miesiąca i już nic nie dam rady wysupłać :oops::-( Przepraszam, że w chwili obecnej nie mogę pomóc :oops: Quote
Beatkaa Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Nie jestem w stanie pomóc finansowo :( Będę wpadać i podnosić. Quote
__Lara Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Dzięki wszystkim, że jesteście :) :) :) Quote
EVA2406 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 magenka1 napisał(a):zaznaczę jutro poczytam i pomyśle Ja też i postaram się kilka grosików wysłać. Podajcie nr konta na pw i napiszcie w 1 poście skrót, bo kto tyle stron przeczyta. Quote
kora78 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 alez ja znam tego pana osobiscie :) nie moge wspomoc stalymi, poki cos z moich psiakow ds nie znajdzie... przykro mi Quote
kameralna Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 EVA2406 napisał(a):Ja też i postaram się kilka grosików wysłać. Podajcie nr konta na pw i napiszcie w 1 poście skrót, bo kto tyle stron przeczyta. Właśnie dostałam wiadomość od Lary. Dziękuję. Jestem i proszę o to samo, co EVA2406 :) Quote
__Lara Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 magda222 poda nr konta :) Rumek przez 6 lat przebywał w tyskim schronie. Zabraliśmy go stamtąd do hotelu u zuziM. Psiak miał bardzo zaniedbane futerko, właściwie to były to same kłaki. Jeszcze w schronie został wykąpany i obcięty. U ZuziM odżył, jest wesołym, miłym psiakiem, który garnie się do człowieka. Przeszedł ponownie wizytę i fryzjera, wygląda ładnie :) miał robione badania, jest zdrowy. Jak braliśmy go do hotelu to miał wszystkie deklaracje, teraz brakuje. Zreszta, zanim poszedł do hotelu do długo zbieraliśmy kasę i było sporo jednorazowych deklacacji. Teraz jest cienko, trzeba zaraz zapłacić za hotel, a mamy na koncie...8zł :( :( :( dlatego każdy grosik się liczy. Dziekuję :D :D :D Quote
kameralna Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Lara, teraz mogę przesłać niewiele ale zawsze coś. Podaj proszę nr konta, na które można dokonać wpłaty na hotelik dla Rumka. Quote
ranias Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 I ja jestem.Mam już tak dużo stałych deklaracji,że boję się coś obiecywać."Mój" tyszak Parys też pomieszkuje u Zuzi to pewnie miałby obok siebie krajana.Mogę dać piesiowi 5zł miesięcznie.A może ktoś zrobi bazarek.Poszukam czegóś na fanty:roll: Quote
Randa Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ale Ty Lara masz siłę przyciągania na wątek:lol: Quote
AgusiaP Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Lara niestety nie dam rady finansowo, ale jeśli nie uda się we wrześniu umieścic Dusi w Dt lub hotelu swoję deklaracje za wrzesień przekażę na Rumka ok? Tylko w taki sposób będę mogła pomóc ;). Quote
AlfaLS Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Magda ja zaraz zrobię przelew na Twoje konto kwoty 10 zł. - są to pieniądze od cioteczki polubek, która w poprzednim miesiącu i teraz przekazała je "hurtowo" na moje konto wraz z kaską dla pozostałych tyszaków :evil_lol:. To są chyba deklaracje po 5 zł. i za dwa miesiące ;). Ale napisała że to dla Rumka też :lol:. Już poszło :lol: Quote
magda222 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Randa napisał(a):Ale Ty Lara masz siłę przyciągania na wątek:lol: Też tak uważam :) Pięknie dziękuję wszystkim, którzy pojawili się na wątku :) Już rozsyłam PW z danymi do przelewu. Bardzo dziękuje!!! Quote
Recommended Posts