Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeleję dziś 50 zł
może ktoś mógłby zapłacić jakieś pieniążki poza deklaracją ?
a w ogóle trzeba jeszcze kogoś pozyskać do finansowania Rumka, bo będziemy się tak martwić co miesiąc.
szkoda Rumka, żeby z hotelu wracał do schronu, może zmienić tytuł wątku, że jest zagrożenie powrotem do schronu i rozsyłać gdzie się da?
a może ktoś ma coś na bazarek?

Posted

A może ZuziaM zgodziłaby się poczekać troszkę, może zbiorą się jeszcze jakieś pieniążki.
Faktycznie, coraz trudniej utrzymać Rumka w hotelu :(.

Posted

Randa napisał(a):
przeleję dziś 50 zł
może ktoś mógłby zapłacić jakieś pieniążki poza deklaracją ?
a w ogóle trzeba jeszcze kogoś pozyskać do finansowania Rumka, bo będziemy się tak martwić co miesiąc.
szkoda Rumka, żeby z hotelu wracał do schronu, może zmienić tytuł wątku, że jest zagrożenie powrotem do schronu i rozsyłać gdzie się da?
a może ktoś ma coś na bazarek?

Bardzo dziękuję!!!

Dogo07 napisał(a):
A może ZuziaM zgodziłaby się poczekać troszkę, może zbiorą się jeszcze jakieś pieniążki.
Faktycznie, coraz trudniej utrzymać Rumka w hotelu :(.

Nie mam teraz nawet z czego wyłożyć tych pieniędzy.
Jestem spłukana a tu jeszcze nowy rok szkolny za pasem i wydatki.

Posted

Jestem na zaproszenie cioteczki _Lara. Ja również i to jako bezrobotna jestem zadeklarowana po same uszy nie dam rady unieść kolejnej deklaracji stałej , mogę wspomóc małego jednorazową wpłatą.

Posted

Tak mi przykro ale całkiem wysiadłam finansowo. Mam stałe deklaracje, kilka wpłat . które muszę uiścić do końca miesiąca i już nic nie dam rady wysupłać :oops::-( Przepraszam, że w chwili obecnej nie mogę pomóc :oops:

Posted

magenka1 napisał(a):
zaznaczę jutro poczytam i pomyśle

Ja też i postaram się kilka grosików wysłać. Podajcie nr konta na pw i napiszcie w 1 poście skrót, bo kto tyle stron przeczyta.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ja też i postaram się kilka grosików wysłać. Podajcie nr konta na pw i napiszcie w 1 poście skrót, bo kto tyle stron przeczyta.

Właśnie dostałam wiadomość od Lary. Dziękuję.
Jestem i proszę o to samo, co EVA2406 :)

Posted

magda222 poda nr konta :)

Rumek przez 6 lat przebywał w tyskim schronie. Zabraliśmy go stamtąd do hotelu u zuziM. Psiak miał bardzo zaniedbane futerko, właściwie to były to same kłaki. Jeszcze w schronie został wykąpany i obcięty. U ZuziM odżył, jest wesołym, miłym psiakiem, który garnie się do człowieka. Przeszedł ponownie wizytę i fryzjera, wygląda ładnie :) miał robione badania, jest zdrowy. Jak braliśmy go do hotelu to miał wszystkie deklaracje, teraz brakuje. Zreszta, zanim poszedł do hotelu do długo zbieraliśmy kasę i było sporo jednorazowych deklacacji. Teraz jest cienko, trzeba zaraz zapłacić za hotel, a mamy na koncie...8zł :( :( :( dlatego każdy grosik się liczy. Dziekuję :D :D :D

Posted

I ja jestem.Mam już tak dużo stałych deklaracji,że boję się coś obiecywać."Mój" tyszak Parys też pomieszkuje u Zuzi to pewnie miałby obok siebie krajana.Mogę dać piesiowi 5zł miesięcznie.A może ktoś zrobi bazarek.Poszukam czegóś na fanty:roll:

Posted

Lara niestety nie dam rady finansowo, ale jeśli nie uda się we wrześniu umieścic Dusi w Dt lub hotelu swoję deklaracje za wrzesień przekażę na Rumka ok? Tylko w taki sposób będę mogła pomóc ;).

Posted

Magda ja zaraz zrobię przelew na Twoje konto kwoty 10 zł. - są to pieniądze od cioteczki polubek, która w poprzednim miesiącu i teraz przekazała je "hurtowo" na moje konto wraz z kaską dla pozostałych tyszaków :evil_lol:. To są chyba deklaracje po 5 zł. i za dwa miesiące ;). Ale napisała że to dla Rumka też :lol:.

Już poszło :lol:

Posted

Randa napisał(a):
Ale Ty Lara masz siłę przyciągania na wątek:lol:

Też tak uważam :)

Pięknie dziękuję wszystkim, którzy pojawili się na wątku :)

Już rozsyłam PW z danymi do przelewu.
Bardzo dziękuje!!!