zuziaM Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Widze, ze sie cos klaruje. I ja tez mam pewien pomysl, alwe dopytam dopiero poznym bardzo wieczorem. Byc moze, ze za kilka dni jedna z dogomaniaczek bedzie jechala z Lublina do Zgorzelca po psiaka. Dzisiaj sie okaze i wtedy wypytam, czy nie daloby jakos sie zabrac z nia Rumka i Finiego. Kto wie ????? Quote
magda222 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 zuziaM napisał(a):Widze, ze sie cos klaruje. I ja tez mam pewien pomysl, alwe dopytam dopiero poznym bardzo wieczorem. Byc moze, ze za kilka dni jedna z dogomaniaczek bedzie jechala z Lublina do Zgorzelca po psiaka. Dzisiaj sie okaze i wtedy wypytam, czy nie daloby jakos sie zabrac z nia Rumka i Finiego. Kto wie ????? Trzymam kciuki! Może wreszcie coś się ruszy w życiu biednego Rumka... Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Czekam na telefon od Lucyny. Najprawdopodobniej bede miala na kilka dni basseta, ktorego adoptowala rodzina ze Zgorzelca i teraz chca go oddac, bo jak nie.... to wywioza do lasu .... no koszmar !!!!!! I Lucyna za kilka dni ma po niego przyjechac ( a mieszka pod Lublinem ) i zawiezc do DT do Warszawy. I byc moze wtedy wzielaby naszego Rumka. Ale oczywiscie, to moje takie dywagacje..... a wszystko zalezy od tego, jak sie dalej sprawa potoczy. Ale jak by nie bylo, to i tak ktos musi po tego basseta przyjechac, wiec chce skorzystac wtedy z okazji i poprosic o pomoc z Rumkiem. Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No i okazuje sie, ze transport bedzie jechal nie z okolic Lublina ..... a szkoda ... ale z Warszawy. Tak czy siak i tak dwa , albo i trzy psiaki sie do mnie zabiora, ale ..... Rumek .... znow nie ........ wlosy juz rwe z glowy ...... co zrobic ????? Quote
kora78 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ja wciąz czekam na odpowiedź koleżanki z wrocłąwia :( Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 I kolejna mozliwosc sie pojawila. Bo gdyby Rumek znalazl nocleg we Wroclawiu, to w poniedzialek bedzie we Wroclawiu magda z. i bedzie wracala do Boleslawca. Ale nie wiem, jak dlugo ona we Wroclawiu bedzie. Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Juz wiem, ze Magda bedzie wracala z Wroclawia w poniedzialek ok. 18-tej. Da rade cos z tym zrobic ?????? Hoalo ! Dziewczyny.... Magda moze przywiezc Rumka. Quote
kora78 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 moja koleżanka się odezwała. może jechać w czw, pt, niedz (ale nie o tak późnej porze) i w pn więc tak,czy siak Rumek musi mieć nocleg we wrocku!!! prosze o szybką decyzję, bo jakby co jutro nasz może jechać już sam. mam więc czekać i łączyć- koszta, czy nie patrzeć na Was? Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 To może niech Rumek jedzie z nesssą czy koleżanlą kory78 w niedzielę, załatwimy nocleg, a potem niech jedzie z magdą z. w poniedziałek. Co Wy na to? Quote
kora78 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ja mam transport z wrocka do hotelu w poniedzialek. zeby z tego skorzystac, musicie go przenocowac we wrocku czy pijedzie ode mnie,czy z magda,to musicie miec nocelg! Quote
Onaa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ale kto przenocuje Rumka na jedną noc i jeden dzień !!! Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Oj, to super ! Wiec kilka dni zostalo na znalezienie noclegu ...... BLAGAMY !!!!!!! . Quote
leni356 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 we Wrocławiu jest dużo osób, oby się ktoś znalazł. To tylko 1 noc Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Ostatnio jamniora przetrzymywała we Wrocławiu Toffina, ale to był jamnik miniaturka, do tego przetrzymywała go w akademiku, więc tu raczej odpada. Ale myślę, że można popytać ludzi we Wrocku i coś się znajdzie :) Quote
leni356 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ale Rumek to chyba nie jest wiele większy? Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Hmmm.... od jamnika miniaturki? chyba jednak trochę jest.... Quote
Onaa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 A Rumcajs nie jest taki średni ? Tak do kolan ? Quote
Onaa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Słuchajcie , bo już nie wiem a kto z nim dalej z Wrocławia pojedzie ? Magda czy kol. kory ? Quote
Poker Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Rumcajs może przenocować u nas.Jak on do psów i kotów i czy umie chodzić na smyczy ? Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Poker napisał(a):Rumcajs może przenocować u nas.Jak on do psów i kotów i czy umie chodzić na smyczy ? Byłoby super :D niech tyskie cioteczki się wypowiedzą w tej kwestii. Quote
Onaa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Cioteczka Poker jak zwykle niezawodna :). Tak więc czekamy na info od dziewczyn z Tychów na temat Rumcajsa. Quote
kora78 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 niech jedzie z magdą, bo za free ode mnie zweot za benzynę- około 100zł Quote
Recommended Posts