Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widze, ze sie cos klaruje.

I ja tez mam pewien pomysl, alwe dopytam dopiero poznym bardzo wieczorem.
Byc moze, ze za kilka dni jedna z dogomaniaczek bedzie jechala z Lublina do Zgorzelca po psiaka.
Dzisiaj sie okaze i wtedy wypytam, czy nie daloby jakos sie zabrac z nia Rumka i Finiego.
Kto wie ?????

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
Widze, ze sie cos klaruje.

I ja tez mam pewien pomysl, alwe dopytam dopiero poznym bardzo wieczorem.
Byc moze, ze za kilka dni jedna z dogomaniaczek bedzie jechala z Lublina do Zgorzelca po psiaka.
Dzisiaj sie okaze i wtedy wypytam, czy nie daloby jakos sie zabrac z nia Rumka i Finiego.
Kto wie ?????

Trzymam kciuki!
Może wreszcie coś się ruszy w życiu biednego Rumka...

Posted

Czekam na telefon od Lucyny.
Najprawdopodobniej bede miala na kilka dni basseta, ktorego adoptowala rodzina ze Zgorzelca i teraz chca go oddac, bo jak nie.... to wywioza do lasu .... no koszmar !!!!!!
I Lucyna za kilka dni ma po niego przyjechac ( a mieszka pod Lublinem ) i zawiezc do DT do Warszawy.
I byc moze wtedy wzielaby naszego Rumka.
Ale oczywiscie, to moje takie dywagacje..... a wszystko zalezy od tego, jak sie dalej sprawa potoczy.
Ale jak by nie bylo, to i tak ktos musi po tego basseta przyjechac, wiec chce skorzystac wtedy z okazji i poprosic o pomoc z Rumkiem.

Posted

No i okazuje sie, ze transport bedzie jechal nie z okolic Lublina ..... a szkoda ... ale z Warszawy.
Tak czy siak i tak dwa , albo i trzy psiaki sie do mnie zabiora, ale ..... Rumek .... znow nie ........
wlosy juz rwe z glowy ...... co zrobic ?????

Posted

I kolejna mozliwosc sie pojawila.

Bo gdyby Rumek znalazl nocleg we Wroclawiu, to w poniedzialek bedzie we Wroclawiu magda z. i bedzie wracala do Boleslawca.
Ale nie wiem, jak dlugo ona we Wroclawiu bedzie.

Posted

moja koleżanka się odezwała.
może jechać w czw, pt, niedz (ale nie o tak późnej porze) i w pn

więc tak,czy siak Rumek musi mieć nocleg we wrocku!!!

prosze o szybką decyzję, bo jakby co jutro nasz może jechać już sam. mam więc czekać i łączyć- koszta, czy nie patrzeć na Was?

Posted

ja mam transport z wrocka do hotelu w poniedzialek. zeby z tego skorzystac, musicie go przenocowac we wrocku
czy pijedzie ode mnie,czy z magda,to musicie miec nocelg!

Posted

Ostatnio jamniora przetrzymywała we Wrocławiu Toffina, ale to był jamnik miniaturka, do tego przetrzymywała go w akademiku, więc tu raczej odpada. Ale myślę, że można popytać ludzi we Wrocku i coś się znajdzie :)

Posted

Poker napisał(a):
Rumcajs może przenocować u nas.Jak on do psów i kotów i czy umie chodzić na smyczy ?

Byłoby super :D niech tyskie cioteczki się wypowiedzą w tej kwestii.