Randa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 No to Rumek czas się szykować na wczasy do Zuzi Quote
__Lara Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='Dogo07']Jejlu, nie wiedziałam ze to aż tak daleko . Nie wiem dlaczego wydawało mi się że to gdzieś na Sląsku. A to koło granicy aż jest, koło Zgorzelca. No to faktycznie trzeba myśleć już o transporcie. Słuchajcie, my jednego psa będziemy wieźć teraz w najbliższym czasie do Zgorzelca!!! Rumek mógłby też się zabrać, tylko potrzebna by była jedna osoba do "pilnowania" psiaka. Wujaszek clex ma jechać swoim autem. ZuziuM, kiedy Rumek mógłby jechać??? Quote
zuziaM Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='__Lara']Słuchajcie, my jednego psa będziemy wieźć teraz w najbliższym czasie do Zgorzelca!!! Rumek mógłby też się zabrać, tylko potrzebna by była jedna osoba do "pilnowania" psiaka. Wujaszek clex ma jechać swoim autem. ZuziuM, kiedy Rumek mógłby jechać??? __Laruniu, nie wczesniej jak za 2-3 tygodnie. Nie mam jeszcze kojcow, ani budki. Pisalam, ze dopiero ok. polowy grudnia, choc spodziewam sie, ze predzej beda juz gotowe, bo przed mrozami trzeba sie spieszyc. Quote
__Lara Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 zuziaM napisał(a):__Laruniu, nie wczesniej jak za 2-3 tygodnie. Nie mam jeszcze kojcow, ani budki. Pisalam, ze dopiero ok. polowy grudnia, choc spodziewam sie, ze predzej beda juz gotowe, bo przed mrozami trzeba sie spieszyc. Rozumiem. To troszkę za długo, bo jamnik chyba pojedzie w ten weekend. Ale myślę, że jakoś to będzie z tym transportem ;) Quote
leni356 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 __Lara napisał(a):Rozumiem. To troszkę za długo, bo jamnik chyba pojedzie w ten weekend. Ale myślę, że jakoś to będzie z tym transportem ;) Który jamnik jedzie? Czaruś? pani się ze mną kontaktowała Ja się już nie mogę doczekać kiedy Rumek wyjedzie :) Quote
magda222 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 leni356 napisał(a):Ja się już nie mogę doczekać kiedy Rumek wyjedzie :) Ja też :) To będzie prawdziwe święto :) Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 leni356 napisał(a):Który jamnik jedzie? Czaruś? pani się ze mną kontaktowała Ja się już nie mogę doczekać kiedy Rumek wyjedzie :) Z katowickiego schronu ;) właśnie narazie termin wyjazdu się odwlekł, nie wiem kiedy będziemy jechać narazie... Quote
zuziaM Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Oj, i ja tez sie nie moge doczekac. Na szczescie pogoda raczej dopisze, bo widzialam wczoraj na 16-dniowej, ze temperatura ma byc tak od 6 do 11 stopni i raczej bez opadow..... a to znaczy, ze bedzie mozna budowac. Quote
agata51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Rumeczku, nareszcie cię odnalazłam!!! Jeszcze jedna rewolucja na dogo i znikam na zawsze! Quote
agata51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Edytować wciąż nie mogę Cioteczki, podrzućcie mi link do wątku Dagusi!!! Quote
magda222 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='agata51']Edytować wciąż nie mogę Cioteczki, podrzućcie mi link do wątku Dagusi!!! http://www.dogomania.pl/threads/104533-Dygusiowa-ma-nowe-A-ycie-jest-juA-w-hotelu-D-POTRZEBNE-OGA-OSZENIA Quote
agata51 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dzięki, Magda. Mizianko, Rufiku! Już niedługo... Quote
zuziaM Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 No rzeczywiscie ... a od Rumcajsa sie zaczelo .... a teraz Rufik. Zreszta bardzo ladnie !!!! A ja pewnie tez cos nowego wymysle .... hi hi hi .... Gabi jest u mnie Gabrysią ... Dygusiawa - Dagunią albo Dagmarką.... Kasia - Katarzyną.....Punia - Serdelkiem albo Glucikiem .... a Polunia - Batonikiem ..... Zaluje tylko, ze emotikonki mi nie dzialaja, tak jak edytowanie i zakladanie nowego watku ..... !!!!!! Quote
Jasza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A Rumek nieświadomy niczego siedzi w boksie..nie wie, że niedługo jedzie na wczasy! Że zaczyna się dla niego nowe życie! Quote
agata51 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Nie!!!!!!!!!!!!!!! To literówka!!! O tej porze każdemu może się zdarzyć! Nie chcę już żadnych Rufików! Mam 3 na liście. Widać byłam chwilę wcześniej u któregoś z nich. Przepraszam, Rumeczku! Quote
__Lara Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Cioteczki, ja też chce Rumka, a nie Rufiego :) Quote
Onaa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 No to niedługo Rumcajsik się będzie pakował do hoteliku :). Quote
magda222 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dogo07 napisał(a):No to niedługo Rumcajsik się będzie pakował do hoteliku :). Trzeba pomyśleć o transporcie. Quote
__Lara Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 magda222 napisał(a):Trzeba pomyśleć o transporcie. Też mi się tak wydaje. Czy Rumcajs mógłby w następny weekend jechać już ZuziuM? bo na 90% będzie jechać nasz jamniś z Katowic w stronę Zgorzelca. Quote
obraczus87 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zapraszam serdecznie do zasilania Kundelkowej Skarboneczki - jak na razie pomogliśmy 22 psiakom. Były to sytuacje wymagające szybkiego wsparcia finansowego! Pomóżcie - być może i Wasze psiaki, którym szukacie domku będą musiały skorzystać z pomocy Kundelkowej Skarbonki. Kazda złotówka na wagę złota :) http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom Quote
magda222 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Na konto Rumka wpłynęły pieniądze od: Ruda Suzi 10 zł Randa 30 zł Bardzo dziękujemy :) Saldo: + 868,50 zł :multi: Quote
__Lara Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Kurde, muszę zaktualizować 1 post. Quote
Recommended Posts