Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo07']Jejlu, nie wiedziałam ze to aż tak daleko . Nie wiem dlaczego wydawało mi się że to gdzieś na Sląsku.
A to koło granicy aż jest, koło Zgorzelca.
No to faktycznie trzeba myśleć już o transporcie.

Słuchajcie, my jednego psa będziemy wieźć teraz w najbliższym czasie do Zgorzelca!!! Rumek mógłby też się zabrać, tylko potrzebna by była jedna osoba do "pilnowania" psiaka. Wujaszek clex ma jechać swoim autem. ZuziuM, kiedy Rumek mógłby jechać???

Posted

[quote name='__Lara']Słuchajcie, my jednego psa będziemy wieźć teraz w najbliższym czasie do Zgorzelca!!! Rumek mógłby też się zabrać, tylko potrzebna by była jedna osoba do "pilnowania" psiaka. Wujaszek clex ma jechać swoim autem. ZuziuM, kiedy Rumek mógłby jechać???

__Laruniu, nie wczesniej jak za 2-3 tygodnie.
Nie mam jeszcze kojcow, ani budki. Pisalam, ze dopiero ok. polowy grudnia, choc spodziewam sie, ze predzej beda juz gotowe, bo przed mrozami trzeba sie spieszyc.

Posted

zuziaM napisał(a):
__Laruniu, nie wczesniej jak za 2-3 tygodnie.
Nie mam jeszcze kojcow, ani budki. Pisalam, ze dopiero ok. polowy grudnia, choc spodziewam sie, ze predzej beda juz gotowe, bo przed mrozami trzeba sie spieszyc.

Rozumiem. To troszkę za długo, bo jamnik chyba pojedzie w ten weekend. Ale myślę, że jakoś to będzie z tym transportem ;)

Posted

__Lara napisał(a):
Rozumiem. To troszkę za długo, bo jamnik chyba pojedzie w ten weekend. Ale myślę, że jakoś to będzie z tym transportem ;)

Który jamnik jedzie? Czaruś? pani się ze mną kontaktowała

Ja się już nie mogę doczekać kiedy Rumek wyjedzie :)

Posted

leni356 napisał(a):
Który jamnik jedzie? Czaruś? pani się ze mną kontaktowała

Ja się już nie mogę doczekać kiedy Rumek wyjedzie :)

Z katowickiego schronu ;) właśnie narazie termin wyjazdu się odwlekł, nie wiem kiedy będziemy jechać narazie...

Posted

Oj, i ja tez sie nie moge doczekac.
Na szczescie pogoda raczej dopisze, bo widzialam wczoraj na 16-dniowej, ze temperatura ma byc tak od 6 do 11 stopni i raczej bez opadow..... a to znaczy, ze bedzie mozna budowac.

Posted

No rzeczywiscie ... a od Rumcajsa sie zaczelo .... a teraz Rufik. Zreszta bardzo ladnie !!!!
A ja pewnie tez cos nowego wymysle .... hi hi hi .... Gabi jest u mnie Gabrysią ... Dygusiawa - Dagunią albo Dagmarką.... Kasia - Katarzyną.....Punia - Serdelkiem albo Glucikiem .... a Polunia - Batonikiem .....

Zaluje tylko, ze emotikonki mi nie dzialaja, tak jak edytowanie i zakladanie nowego watku ..... !!!!!!

Posted

Nie!!!!!!!!!!!!!!! To literówka!!! O tej porze każdemu może się zdarzyć! Nie chcę już żadnych Rufików! Mam 3 na liście. Widać byłam chwilę wcześniej u któregoś z nich. Przepraszam, Rumeczku!

Posted

magda222 napisał(a):
Trzeba pomyśleć o transporcie.

Też mi się tak wydaje. Czy Rumcajs mógłby w następny weekend jechać już ZuziuM? bo na 90% będzie jechać nasz jamniś z Katowic w stronę Zgorzelca.

Posted

Zapraszam serdecznie do zasilania Kundelkowej Skarboneczki - jak na razie pomogliśmy 22 psiakom. Były to sytuacje wymagające szybkiego wsparcia finansowego! Pomóżcie - być może i Wasze psiaki, którym szukacie domku będą musiały skorzystać z pomocy Kundelkowej Skarbonki.

Kazda złotówka na wagę złota :)

http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom