Jasza Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Do góry przystojniaku!! Przydałyby się zdjęcia, to można wtedy ruszyć już z ogłoszeniami! Quote
__Lara Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Jasza']Do góry przystojniaku!! Przydałyby się zdjęcia, to można wtedy ruszyć już z ogłoszeniami![/quote] To też prawda. Quote
Jasza Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Wiosna napisala na wątku Zumiego: Kontakt do mnie: 500 16 25 35, 506 935 278, adopcje@3rd-pole.com Zapraszam do naszego splepu internetowego - smycze, obroże, szelki i wiele więcej :razz: W hoteliku jest jedno wolne miejsce ze szkoleniem. [SIZE=2]Może tam by Rumek pojechał? Quote
magda222 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Jasza'][SIZE=2]Może tam by Rumek pojechał? A jakie są ceny u Wiosny? Quote
__Lara Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Ooo, może to jest jakaś szansa dla Rumka??? Quote
Onaa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A to nie jest to miejsce specjalne za 25zł ? Quote
rytka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 sobie podpatruje ten watek z zainteresowaniem,w 2000r. z tyskiego schroniska(jeszczcze wtedy na przemysłowej)wybralam dla siostry b.podobnego psiaka tez wabil sie Rumcajs ,w Tychach widocznie wszystkie psy w tym typie dostają takie imię:razz:.Nasz Rumcajs ma sie dobrze(mieszka w Tychach)troche za tłusty i juz niedowidzi,ale zadowolony chyba moze imiennik jego tez znajdzie dom. Quote
Jasza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Witamy, Rytka!!:multi: Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na wątku, albo raczej z Rumkiem... Przyda sie każda para rąk do pomocy! W ogloszeniach, w robieniu bazarków, w trzymaniu kciuków... A co do miejsca u Wiosny, to nie mam pojęcia.. Być może, że jeśli pisze, że to miejsce ze szkoleniem, to jest droższe... Gdyby byly zdjęcia Rumcajsa, to myślę że można by wystartować już teraz z ogłoszeniami... Quote
rytka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Zostane na wątku oczywiscie ale pomóc za wiele nie potrafie (narazie):shake::oops: a kciuki trzymam za Rumiego od poczatku. Quote
magda222 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='rytka']Zostane na wątku oczywiscie ale pomóc za wiele nie potrafie (narazie):shake::oops: a kciuki trzymam za Rumiego od poczatku.[/quote] Kciuki i kibicowanie Rumkowi też bardzo potrzebne :) Witamy Rytka :) Quote
__Lara Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 To ja podniosę Rumka! :multi: Quote
Florentynka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Mam kasę z bazarku dla Rumcajsa - poproszę na pw o numer konta osoby która zbiera dla niego pieniądze. Quote
magda222 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Florentynka']Mam kasę z bazarku dla Rumcajsa - poproszę na pw o numer konta osoby która zbiera dla niego pieniądze.[/quote] Wysłałam PW z danymi :) Quote
Jasza Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Och, gdzie te zdjęcia, gdzie? :cool3: Quote
magda222 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jasza napisał(a):Och, gdzie te zdjęcia, gdzie? :cool3: Zadzwonię popołudniu do Grażyny i poproszę ją o fotki. Quote
__Lara Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Czekamy na zdjęcia Rumcajsa :p wtedy ruszymy z ogłoszeniami :cool1: Quote
Florentynka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 magda222 - przelałam 230 zł na Rumcajsa na Twoje konto. 184 - goły dochód z bazarku Dzikiej_Figi 20 - wpłata w ramach bazarku bez licytacji od Pani_Sisi i jeszcze Zakonna zapłaciła za wylicytowany szaliczek, ale go nie chciała, a EwikS zapłaciła z przesyłem, ale odbierze osobiście, więc ja się trochę pogubiłam, zaokrągliłam w górę i przelałam. Powodzenia życzymy kudłaczowi! Quote
Onaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 A jak się Rumcajsik miewa ? Żeby już tak niedługo mógł opuścić schronisko i znaleźć się w dt. Quote
magda222 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Florentynka napisał(a):magda222 - przelałam 230 zł na Rumcajsa na Twoje konto. 184 - goły dochód z bazarku Dzikiej_Figi 20 - wpłata w ramach bazarku bez licytacji od Pani_Sisi i jeszcze Zakonna zapłaciła za wylicytowany szaliczek, ale go nie chciała, a EwikS zapłaciła z przesyłem, ale odbierze osobiście, więc ja się trochę pogubiłam, zaokrągliłam w górę i przelałam. Powodzenia życzymy kudłaczowi! Bardzo,bardzo dziękujemy :loveu: Pieniądze są już u mnie (tzn.na Rumkowym) koncie :) Nasz kudłacz jest bogaczem :) Na jego koncie jest w tej chwili 713,50 zł :) Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Super! :multi: tylko zdjęcia na gwałt są potrzebne ;) Quote
Jasza Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Kurczę, Rumku...tyle kasy, bedzięsz miał w hoteliku jak w raju!! Quote
agata51 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Troszkę mnie nie było, widzę, że kasa już zbierana. Poproszę o nr konta - pewnie mam, ale wakacji mi się zachciało i mam takie zaległości, że nie idzie szukać. Ale wygodnicka się zrobiłam, prawda? A do jakiegoż to hoteliku Rumek się wybiera? Mam nadzieję, że do Dygusiowej. Quote
magda222 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 agata51 napisał(a):Troszkę mnie nie było, widzę, że kasa już zbierana. Poproszę o nr konta - pewnie mam, ale wakacji mi się zachciało i mam takie zaległości, że nie idzie szukać. Ale wygodnicka się zrobiłam, prawda? A do jakiegoż to hoteliku Rumek się wybiera? Mam nadzieję, że do Dygusiowej. Ja mam zaszczyt gromadzić fundusze Rumkowe ;) Już wysyłam PW.Chociaż napewno masz moje namiary :) Czekamy na wolne miejsce u zuziM :) Bo gdzieżby Rumkowi było lepiej? :loveu: Quote
Recommended Posts