magda222 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 __Lara napisał(a):Witamy! :lol: magdo222, a Ty mi dobry adres podałaś na wysyłkę tych rzeczy? :razz: bo ponoć paczka wróciła do małej mi z powrotem :shake: No a jak mogłam podać zły :shake: Wysyłam jeszcze raz na PW. Quote
__Lara Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 magda222 napisał(a):No a jak mogłam podać zły :shake: Wysyłam jeszcze raz na PW. Może mała mi coś pokręciła :p Quote
Dzika_Figa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Nie myślcie, że zapomniałam. Mam już gotowy banerek do bazarku, zdjęcia, etc. Czekam tylko na Florentynkę, która dziś nie miała czasu. Muszę się z nią skoordynować bo chemy zrobić ten bazarek wspólnie. Jutro. Quote
agata51 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Rumku, przecież jestem twoją dozgonną fanką, tylko przez 3 dni dogo nie chciało mnie wpuścić do ciebie! Quote
Onaa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Może ktoś jeszcze zawita do Rumcajsika ? Quote
diana79 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 z bazarku z ciuszkami uzbierało się 115,50zł :multi: które dziś przelałam dla Rumcajsa :lol: psiaku powodzenia :loveu: Quote
magda222 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 diana79 napisał(a):z bazarku z ciuszkami uzbierało się 115,50zł :multi: które dziś przelałam dla Rumcajsa :lol: psiaku powodzenia :loveu: Dzięki :loveu: Quote
diana79 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 __Lara napisał(a):Niezła suma, gratulacje! też jestem pod wrażeniem, bo od paru miesięcy nic nie szło z ciuszków a tu nagle tak ładnie większość się sprzedało :multi: dla Rumcajsa :loveu: i przed chwilą przelałam dla Rumcajsa 95zł z drugiego bazarku na który wszystkie rzeczy przekazała Jasza :loveu: Quote
__Lara Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 diana79, idziesz jak burza :razz::razz::razz: może masz coś jeszcze na bazarek? :razz: potrzebuję bazarków dla tej suczki: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/kornelia-ma-szanse-na-hotel-potrzebne-stale-deklaracje-pomocy-139587/?highlight=kornelia Quote
diana79 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='__Lara']diana79, idziesz jak burza :razz::razz::razz: może masz coś jeszcze na bazarek? :razz: potrzebuję bazarków dla tej suczki: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/kornelia-ma-szanse-na-hotel-potrzebne-stale-deklaracje-pomocy-139587/?highlight=kornelia niestety już nic za bardzo nie mam na bazarek :shake: Quote
Dzika_Figa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A mnie prześladuje pech. Wczoraj wieczorem postanowiłam nie czekać na Florentynkę i zrobić bazarek sama, a jej rzeczy najwyżej dołożyć później i... jak tylko się za to zabrałam, to Dogo mi padło i już nic nie mogłam... Robię teraz. EDIT: Bazarek zrobiony, zapraszam, oto banerek bazarku. Proszę o rozreklamowanie, bo ja w te klocki kiepska jestem... Quote
magda222 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Wpłynęły pieniążki od diany79 :loveu: 115,50 :multi: Bardzo dziękuję :loveu: Quote
__Lara Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Do góry Rumcajsiku! Czekamy wciąż na Twoje generalne kąpanko i ostrzyżenie :p Quote
Onaa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 A ja się zagubiłam i nie wiem kto pieniążki zbiera, więc proszę o konto bo nie mam. I nie wiem czy już się pieniążki zbiera czy jeszcze czekamy aż Rumcajsik pójdzie do hoteliku. No i jak długo jeszcze psiak musi czekać na swoje miejsce. Quote
__Lara Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Dogo07 napisał(a):A ja się zagubiłam i nie wiem kto pieniążki zbiera, więc proszę o konto bo nie mam. I nie wiem czy już się pieniążki zbiera czy jeszcze czekamy aż Rumcajsik pójdzie do hoteliku. No i jak długo jeszcze psiak musi czekać na swoje miejsce. Hmmm... a nie magda222 zbiera kasę czasem? :p Quote
magda222 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ja zbieram kasę na Rumcajsa.Ale narazie wpłynęły wpłaty jednorazowe.Deklaracje stałe będę zbierać jak Rumcajs będzie już w hotelu. Quote
Florentynka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Hej, ciotki od kudłacza, popodklejajcie sobie ten banerek od Dzikiej_Figi gdzie się da, niech się kręci bazarek dla Rumcajsa! Zapędzać tam wszystkich! Quote
magda222 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Florentynka napisał(a):Hej, ciotki od kudłacza, popodklejajcie sobie ten banerek od Dzikiej_Figi gdzie się da, niech się kręci bazarek dla Rumcajsa! Zapędzać tam wszystkich! Zrobione :) Quote
magda222 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Na konto Rumcajsa wpłynęły znowu pieniążki od diany79 :loveu: 95 zł :multi: Z tego co pamiętam rzeczy na bazarek przekazała Jasza :loveu: Wielkie dzięki dziewczyny :loveu: W tej chwili na koncie Rumka znajduje się 370,50 zł :multi: Wpłaciły je: fona 50 zł agata51 50 zł diana79 270,50 zł Dzięki,dzięki,dzięki :loveu: Quote
__Lara Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 magda222 napisał(a):Na konto Rumcajsa wpłynęły znowu pieniążki od diany79 :loveu: 95 zł :multi: Z tego co pamiętam rzeczy na bazarek przekazała Jasza :loveu: Wielkie dzięki dziewczyny :loveu: W tej chwili na koncie Rumka znajduje się 370,50 zł :multi: Wpłaciły je: fona 50 zł agata51 50 zł diana79 270,50 zł Dzięki,dzięki,dzięki :loveu: Super :loveu::loveu::loveu: Quote
Dzika_Figa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Błagam zaganiajcie mi ludzi na bazarek, ja tego na prawdę nie umiem robić... Mam takie marzenie, żeby były tam tłumy, ostre licytacje, krew, pot, łzy... No, wiecie... Walka żeby była! :p Quote
Recommended Posts