bety Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Sopot 8-9.VIII.2009 (CACIB) Sędzia: Lisbeth Mach (Szwajcaria) PSY Klasa szczeniąt: LORD OF THE RING Buntaro Klasa pośrednia: BAIRON Goglińska Karolina Jazgar MAD MAX Klasa otwarta: VOYAGER Nocne Życzenie Jazgar MEZO SUKI Klasa pośrednia: VERDA Nocne Życzenie Klasa otwarta: Jazgar MALAGA Klasa championów: Aikenka BLACK BEAUTY Pzdr Quote
revii Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Nie mam pojęcia jakie są wyniki, bo nawet nie mogłam do końca obejrzeć amerykańców, ale mam kilka fotek (niestety bardzo prześwietlone) :roll: LORD OF THE RING Buntaro (część poza ringiem): Quote
revii Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 BAIRON Gogolińska Karolina: (za Baironem widać Mad Maxa) Quote
revii Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jazgar MAD MAX (pierwsza fotka przed ringiem): Quote
revii Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jazgar MEZO (pierwsza fotka - w drodze na ring): Quote
revii Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 VERDA Nocne Życzenie (przed ringiem): Jazgar MALAGA (przed ringiem): Quote
revii Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Aikenka BLACK BEAUTY (w czasie szczotkowania): I nadprogramowy gość ;) - Jazgar BIG BOY: Było ciepło, słonecznie, ale sympatycznie. Dziękuję właścicielom za zgodę na uwiecznienie psiaków :) Pozdrawiam! Quote
kira Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Revii ! - ogromne dzięki za fotki :multi: ( na pewno będzie ich więcej :cool3: i wiem z jakiego źródła :evil_lol: ) Pa,pa !! pozdrawiamy ! Quote
bety Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='kira']Revii ! - ogromne dzięki za fotki :multi: ( na pewno będzie ich więcej :cool3: i wiem z jakiego źródła :evil_lol: ) Pa,pa !! pozdrawiamy ! Taaaaaak będą - to fajnie to sobie popatrzę :diabloti: - a kto je umieści?!:eviltong::evil_lol: Patrzcie cfffffaniaka jaki pewny swoich słów. :diabloti:;):cool3: revii dzięki za Twoje fotki gdzieś musiałyśmy blisko siebie stać obok ringu. Pzdr Quote
bety Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Sopot 8-9.VIII.2009 (CACIB) Sędzia: Lisbeth Mach (Szwajcaria) PSY Klasa szczeniąt: LORD OF THE RING Buntaro - wo, NSzwR Klasa pośrednia: BAIRON Gogolińska Karolina - bdb Jazgar MAD MAX - V1,CWC, NDPwR, CACIB, BOB Klasa otwarta: VOYAGER Nocne Życzenie - nb Jazgar MEZO - V1, CWC, Res.CACIB SUKI Klasa pośrednia: VERDA Nocne Życzenie - V1 Klasa otwarta: Jazgar MALAGA - V1, CWC, NDSwR, CACIB Klasa championów: Aikenka BLACK BEAUTY - V1, CWC, res.CACIB Pzdr Quote
revii Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='bety']revii dzięki za Twoje fotki gdzieś musiałyśmy blisko siebie stać obok ringu. Wkleiłam szybko fotki coby nie zniknąć później w tłumie :evil_lol: Zapewne musiałyśmy być blisko, bo wbrew pozorom, mimo dużego ringu, nie było zbyt wielu dobrych miejsc na robienie zdjęć. Podejrzewam też, że nie dałam się nie zauważyć, bo byłam przybrana w słomkowy kapelusz ;) Tymczasem również czekam na fotki! :modla: Quote
bety Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 revii napisał(a):Wkleiłam szybko fotki coby nie zniknąć później w tłumie :evil_lol: Zapewne musiałyśmy być blisko, bo wbrew pozorom, mimo dużego ringu, nie było zbyt wielu dobrych miejsc na robienie zdjęć. Podejrzewam też, że nie dałam się nie zauważyć, bo byłam przybrana w słomkowy kapelusz ;) Tymczasem również czekam na fotki! :modla: No to faktycznie chyba Cię widziałam :roll::lol: Ring był bardzo duży (takie lubię), ale pani sędzina ustawiała pieski pod samiuśkim namiotem a tam przeszkadzały linki, rurki od namiotu, stolik i... sama pani sędzina. A jak psiaki się ustawiały na ringu to często pod te piekielnie palące słońce :shake:. Ja w pewnym momencie w wizjerze aparatu widziałam jak gorące powietrze faluje - no łatwo nie było focić. Pzdr Quote
bety Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 LORD OF THE RING Buntaro BAIRON Gogolińska Karolina Jazgar MAD MAX cdn Quote
bety Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Jazgar MALAGA Aikenka BLACK BEAUTY Finały cdn Quote
kira Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 " Cffffaniak " w końcu mógł obejrzeć twoje dzieło , Kasiu :cool3: ! Dziękujemy i Pozdrawiamy serdecznie ! ( do następnego :evil_lol: ) Pa,pa Quote
Recommended Posts