To$$ Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Kto będzie? sędziuje pani Maria Bruska.;) eliminacje są w godz. 13-14 Quote
Pietruszka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ja napewno się pojawię, ja akurat u tej sędziny będę pierwszy raz:lol: Quote
To$$ Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Sędzia Pani Maria Bruska Wyniki gr młodsza: 1.Antonina Zakrzewska z Siberianem Husky 2.Bunikowska Julia z Cocker Spanielem Angielskim 3.Stajno Patrycja z Airdale Terierem 4.Jarośińska Alexandra z West Highland White Terierem Starsza 1.Szydłowska Alexandra z Charte Rosyjskim Borzojem+zw.dnia 2.Bunikowski Konstanty z Welsh Corgi Cardigan 3.z Seterem Angielskim Quote
To$$ Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 gr młodsza Bunikowska Julia Jarosińska Alexandra Jędrkowiak Stanisław Lisiak Paulina Stajno Patrycja Trajdos Krzysztof Zakrzewska Antonina gr starsza Andrusiewicz Magdalena Bunikowski Konstanty Kamińska Oliwia Niklas Maciej Pietrucha Kinga Sikorski Michał Szydłowska Alexandra Quote
HuSkaCz Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Gratki ;) Ja niestety nie mogłam przyjechać na wystawę :( Quote
McDzik Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='To$$']gr młodsza Bunikowska Julia Jarosińska Alexandra Jędrkowiak Stanisław Lisiak Paulina Stajno Patrycja Trajdos Krzysztof Zakrzewska Antonina gr starsza Andrusiewicz Magdalena Bunikowski Konstanty Kamińska Oliwia Niklas Maciej Pietrucha Kinga Sikorski Michał Szydłowska Alexandra JA nie dojechalam niestety na wystawe Quote
Pietruszka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='To$$']Sędzia Pani Maria Bruska Wyniki gr młodsza: 1.Antonina Zakrzewska z Siberianem Husky 2.Bunikowska Julia z Cocker Spanielem Angielskim 3.Stajno Patrycja z Airdale Terierem 4.Jarośińska Alexandra z West Highland White Terierem Starsza 1.Szydłowska Alexandra z Charte Rosyjskim Borzojem+zw.dnia 2.Bunikowski Konstanty z Welsh Corgi Cardigan 3.z Seterem Angielskim 3. Kinga Pietrucha Quote
Recommended Posts