abigail Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 i Wakiko I dziewczyny roalki na "popasie" Quote
abigail Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Reiko (siostra Zw. Młodzieży) późniejszy CACIB w suczkach I tak to się skończyło Quote
abigail Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 klasa otwarta GuokuRAI I lokatowa i późniejszy Res. Cacib suczek Quote
abigail Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Klasę Championów w psach reprezentował BENI Klasy weteranów nie reprezentował nikt:shake: Taki był finał a werdykt już znany:multi: Quote
Agappe Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='abigail']Ren'ai i jej piękny debiut wystawowy http://img197.imageshack.us/img197/1497/ron3g.jpg śliczna panienka :loveu::loveu::loveu: [SIZE="1"]to według mnie jeden z lepszych miotów ostatnich lat :loveu::loveu: dziękuję wszystkim za fotorelacje :) Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='revii']Nie jestem do końca pewna tych wyników, więc osoby, które lepiej się orientują proszę o korektę! I z góry przepraszam za błędy :oops: PSY Klasa młodzieży AT-ABOY Dogomania - 2 ATARI-GO TSUGI Namitori - 3 MOMOTARO ze Szpilkowego Lasu - 1 oc.dosk i zw.mł.w tej klasie nie było Klasa pośrednia Akita u Izis (FCI) FUKASHI - 1 RENSO-SURU FUEN NO OKA - 2 oba pieski oc.dosk. FUKASHI prawdopodobnie CWC ,ale INU powinna się wypowiedzieć Klasa otwarta AKOGARENO GO HANAWA KISARAGI - 1, CWC, CACIB, Zw. Rasy BISHO-SURO Tajgeta - 3 Akita u Izis (FCI) BUSHI - 4 KAKUJITSU Halne Wzgórze - 2 oc.dosk. Res.CACIB TENKEITEKI Halne Wzgórze - nieobecny Klasa championów BENI Tajgeta Klasa weteranów DAICHI GO NIIGATA KURIYAMA - nieobecny SUKI Klasa młodzieży AKASHIA GO Sensakura - nieobecna HAGANISSHOU Halne Wzgórze - 3 KIRIGIRISU Halne Wzgórze - 4 MAI-GO SUGISAWA KENSHA - 2 REN'AI Roal - 1 Zw.Mł., NJwR WAKIKO Roal - 5 lokaty 1-3 oc.dosk. Klasa pośrednia AYAKA NO YUKI Halne Wzgórze - 2 oc.b.db. REIKO Roal - 1 CWC, NDSwR Klasa otwarta ESIMOTYMOJA POLONIA Keddef Lee - bdb? Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI - 1 KAMOSHIKA Halne Wzgórze - 2 oc.dosk. -uzupełniam to ,co wiem na 100% pozdrawiam i GRATULUJĘ WSZYSTKIM uczestniczącym w tej wystawie Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='revii']Nie jestem do końca pewna tych wyników, więc osoby, które lepiej się orientują proszę o korektę! I z góry przepraszam za błędy :oops: PSY Klasa młodzieży AT-ABOY Dogomania - 2 ATARI-GO TSUGI Namitori - 3 MOMOTARO ze Szpilkowego Lasu - 1 oc.dosk i zw.mł.w tej klasie nie było Klasa pośrednia Akita u Izis (FCI) FUKASHI - 1 RENSO-SURU FUEN NO OKA - 2 oba pieski oc.dosk. FUKASHI prawdopodobnie CWC ,ale INU powinna się wypowiedzieć Klasa otwarta AKOGARENO GO HANAWA KISARAGI - 1, CWC, CACIB, Zw. Rasy BISHO-SURO Tajgeta - 3 Akita u Izis (FCI) BUSHI - 4 KAKUJITSU Halne Wzgórze - 2 oc.dosk. Res.CACIB TENKEITEKI Halne Wzgórze - nieobecny Klasa championów BENI Tajgeta Klasa weteranów DAICHI GO NIIGATA KURIYAMA - nieobecny SUKI Klasa młodzieży AKASHIA GO Sensakura - nieobecna HAGANISSHOU Halne Wzgórze - 3 KIRIGIRISU Halne Wzgórze - 4 MAI-GO SUGISAWA KENSHA - 2 REN'AI Roal - 1 Zw.Mł., NJwR WAKIKO Roal - 5 lokaty 1-3 oc.dosk. Klasa pośrednia AYAKA NO YUKI Halne Wzgórze - 2 oc.b.db. REIKO Roal - 1 CWC, NDSwR Klasa otwarta ESIMOTYMOJA POLONIA Keddef Lee - bdb? Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI - 1 KAMOSHIKA Halne Wzgórze - 2 oc.dosk. -uzupełniam to ,co wiem na 100% pozdrawiam i GRATULUJĘ WSZYSTKIM uczestniczącym w tej wystawie Quote
INU Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='AKITY-HalneWzgórze']-uzupełniam to ,co wiem na 100% pozdrawiam i GRATULUJĘ WSZYSTKIM uczestniczącym w tej wystawie Fukashek CWC dostał. Bardzo dziękujemy za gratulacje. :-) Tak przy okazji - witam wszystkich po krótkiej przerwie! ;) Quote
Agappe Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 chyba warto dodać, że Halniaczki zajęły drugie miejsce w konkurencji Najlepsza Hodowla wystawy ;) GRATULUJE!!!!! i zdjęcie - mam nadzieje, ze KAsia mnie nie zabije za wypozyczenie tego zdjęcia :oops: [quote name='bety'] Przekopiowane z blogu Bety: http://www.dogomania.pl/forum/f701/dwie-amerykanki-gabcia-inarcia-moja-wesola-tworczosc-przyrodnicza-111077/index153.html Quote
bety Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Agappe napisał(a):i zdjęcie - mam nadzieje, ze KAsia mnie nie zabije za wypozyczenie tego zdjęcia :oops: Hi, hi, hi, ale się mnie boisz. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Recommended Posts