Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy wszystkich, mysle ze to dobry czas na zalozenie galerii naszej wesołej rodzinki :diabloti:
Na poczatku byl chaos...a pozniej w domu pojawil sie Gordon, obecnie 6 letni mieszaniec. Wszystko zaczelo sie od tego, ze znajomej mamy uciekła Springer Spanielka z cieczką. Skończyło się wiadomo jak, małymi, słodkimi szczeniaczkami :) Jako, że nikt nie chciał biednych piesków, Gordzik znalazł się u nas i od tego momentu stał się SZEFEM WSZYSTKICH SZEFÓW :evil_lol:

Czyż nie wygląda jak szefuncio?

Po 2 latach, nic nie zapowiadało, że będziemy mieli drugiego psa, aż labradorke znajomych dopadł Wilczarz Irlandzki (jednak ogrodzenia dla takiego dużego psa to pestka ;) ). Jeden szczeniak poszedł do babci mojego chłopaka, a drugiego wziełam ja! To była najwspanialsza decyzja w naszym życiu :loveu: .... zresztą zobaczcie na zdjęciach jaki słodziak :D

Oto Oskar ( kilka zdjęć jest kiepskiej jakości, bo 4 lata temu nie miałam cyfrówki :/ )

Posted

W miedzy czasie pojawil sie jeszcze kot, ale nie mam jego zdjec:( wyjechalismy kiedys na wakacje i zostawilismy kota u rodziny na wsi i jak wrocilismy to okazalo sie ze kot nie chce wrocic do domu i wogole jest tam tak szczesliwy,ze nie mielismy serca go zabierac. ma juz duzoo lat i wyglada jak wielki rys:P u nas w bloku chyba sie meczyl...przechodzil do sasiadki po dachu ( mieszkalismy na 10 pietrze:P ).

Dobra jedziemy dalej. Wreszcie po 20 latach mojego zycia sie wyprowadzilismy z Krakowa i wybudowalismy dom w Mnikowie, wreszcie pieski moga szalec do woli! I tak przedstawiam Wam nastepnego czlonka naszej rodziny, a raczej czlonkinie: Delle z Żywieckiej Kotliny ( Flat Coated Retriever ) :-)

Tutaj na wystawie oczywiście olewa wszystkich:p pełny luz!!

no i jeszcze jedno wyluzowane zdjecie :P

Posted

cd.

juz naprawde zmierzam do konca...teraz niedawno nasz dom obrocil sie do gory nogami za sprawa maine coona z hodowli Argoth i beagla z hodowli Alotorius Old Glory :)) Oczywiscie poczatki byly trudne, bieganie po stole za soba to byla normalka, ale juz jest lepiej :D

No to przedstawiam zwariowaną Emme:)

Tutaj jeszcze u hodowcy

A to juz u nas w domku, jakies 3 tyg temu, psie szczenie, ktora Della traktuje jak córkę :loveu:

Koniec!! Oto moja psia rodzinka!!! boże jak ja ją kocham :loveu::loveu:

Posted

Ale super :D :multi:. Ja też chcę taką duża familie :loveu:. Najbardziej mi się spodobał Bolo (bos) szefuncio (sprawdź czy nie ma jakiegoś drugiego życia...jakaś mafia coś...:cool1:) i luzak Della ...uwielbiam luzaków ^^ No i pozostałe są bezbłędne.:loveu: Więcej fotek!! :) Może wszystkie razem na fotce?:cool3:

Posted

narazie wszystkie się porozjeżdżały na różne urlopy, więc musze poczekać aż wrócą :D Della jak już pisałam-nad morzem, Oskar z Emmą na wsi z babcią (beagle robi taką mega rozrube, ze szok!! Ale babcia blagala zeby jeszcze nie brac jej beagielka :P ) A szef wszystkich szefow czyli Gordon ze mna i z kotem!! uf...i tyle zamieszania tylko dlatego ze rodzice wyjechali na urlop :cool3:

Ale odwiedziny u Oskara i Emmy byly w weekend i przepiekne zdjecia kuzynka zrobila, bedzie co wrzucic ;)

Posted

Della napisał(a):
narazie wszystkie się porozjeżdżały na różne urlopy, więc musze poczekać aż wrócą :D Della jak już pisałam-nad morzem, Oskar z Emmą na wsi z babcią (beagle robi taką mega rozrube, ze szok!! Ale babcia blagala zeby jeszcze nie brac jej beagielka :P ) A szef wszystkich szefow czyli Gordon ze mna i z kotem!! uf...i tyle zamieszania tylko dlatego ze rodzice wyjechali na urlop :cool3:

Ale odwiedziny u Oskara i Emmy byly w weekend i przepiekne zdjecia kuzynka zrobila, bedzie co wrzucic ;)

no to czekam na fotki z niecierpliwością :loveu::loveu::loveu:

Posted

Emma to rzeczywiście straszny słodziak, ale tez najwiekszy urwis w domu!! Boze nie wiedzialam, ze pies moze tak szalec :diabloti: dziekujemy i zapraszamy :razz:

Posted

Przyszedł czas na najnowsze zdjęcia :)

Emma po wczasach z babcią troche nam urosła, wkońcu ma już 3,5miesiąca :)

Nie to nie jest pozycja wystawowa :D

Taki spokój w jej oczach to żadkość!

No tak...cała Emma :cool3:

Jak tu nie kochać tych oczu??!

Posted

Oskarek, również wypoczęty i opalony :)

Tutaj razem z Emmą, przejął role ojca :)

Zabawki to jego żywioł...wieczny szczeniak :lol:

I na koniec kilka nowych fotek Gordona , rownież robionych przez Malke!

Tutaj jak najbardziej poetycko !

Posted

[CENTER]Ooo witam ;) Nareszcie ktoś kto blisko mnie mieszka :eviltong: Bo tylko jakieś 3 km :diabloti: Bo ja z Morawicy, a Mników obok.

Ale masz Magdo wspaniałą gromadkę :loveu:

Gordon widać, że prawdziwy boss, Oskar piękny, Della moja absolutna faworytka, a Emma mały słodziak :loveu:

Pozdrawiam i będę odwiedzać galerię ;) [/CENTER]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Della']o LadyK jestes z Morawicy?? Super, moze kiedys wybierzemy sie razem na spacer?? wkoncu w naszych okolicach jest gdzie chodzic :lol:

Nie zagladalam tu dawno bo bylam na malym urlopie ! Ale powrace z nowymi fotkami ;)

A na pocieszenie wrzucam Hackera ;)
http://magdagolinska.fm.interii.pl/1.jpg

Tak ja z Morawicy ;) No możemy się wybrać kiedyś razem :) Tylko najlepiej w weekend, bo w tygodniu to będzie ciężko :diabloti:

Hacker śliczny :loveu: Wklej więcej fotek :)