Della Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Witamy wszystkich, mysle ze to dobry czas na zalozenie galerii naszej wesołej rodzinki :diabloti: Na poczatku byl chaos...a pozniej w domu pojawil sie Gordon, obecnie 6 letni mieszaniec. Wszystko zaczelo sie od tego, ze znajomej mamy uciekła Springer Spanielka z cieczką. Skończyło się wiadomo jak, małymi, słodkimi szczeniaczkami :) Jako, że nikt nie chciał biednych piesków, Gordzik znalazł się u nas i od tego momentu stał się SZEFEM WSZYSTKICH SZEFÓW :evil_lol: Czyż nie wygląda jak szefuncio? Po 2 latach, nic nie zapowiadało, że będziemy mieli drugiego psa, aż labradorke znajomych dopadł Wilczarz Irlandzki (jednak ogrodzenia dla takiego dużego psa to pestka ;) ). Jeden szczeniak poszedł do babci mojego chłopaka, a drugiego wziełam ja! To była najwspanialsza decyzja w naszym życiu :loveu: .... zresztą zobaczcie na zdjęciach jaki słodziak :D Oto Oskar ( kilka zdjęć jest kiepskiej jakości, bo 4 lata temu nie miałam cyfrówki :/ ) Quote
Della Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 cd. czy te oczy mogą kłamać?? :razz: Te zdjecia byly robione rok czy 2 lata temu wiec aktualne dopiero będą :lol: Quote
Della Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 W miedzy czasie pojawil sie jeszcze kot, ale nie mam jego zdjec:( wyjechalismy kiedys na wakacje i zostawilismy kota u rodziny na wsi i jak wrocilismy to okazalo sie ze kot nie chce wrocic do domu i wogole jest tam tak szczesliwy,ze nie mielismy serca go zabierac. ma juz duzoo lat i wyglada jak wielki rys:P u nas w bloku chyba sie meczyl...przechodzil do sasiadki po dachu ( mieszkalismy na 10 pietrze:P ). Dobra jedziemy dalej. Wreszcie po 20 latach mojego zycia sie wyprowadzilismy z Krakowa i wybudowalismy dom w Mnikowie, wreszcie pieski moga szalec do woli! I tak przedstawiam Wam nastepnego czlonka naszej rodziny, a raczej czlonkinie: Delle z Żywieckiej Kotliny ( Flat Coated Retriever ) :-) Tutaj na wystawie oczywiście olewa wszystkich:p pełny luz!! no i jeszcze jedno wyluzowane zdjecie :P Quote
Della Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 cd. juz naprawde zmierzam do konca...teraz niedawno nasz dom obrocil sie do gory nogami za sprawa maine coona z hodowli Argoth i beagla z hodowli Alotorius Old Glory :)) Oczywiscie poczatki byly trudne, bieganie po stole za soba to byla normalka, ale juz jest lepiej :D No to przedstawiam zwariowaną Emme:) Tutaj jeszcze u hodowcy A to juz u nas w domku, jakies 3 tyg temu, psie szczenie, ktora Della traktuje jak córkę :loveu: Koniec!! Oto moja psia rodzinka!!! boże jak ja ją kocham :loveu::loveu: Quote
Della Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 dziekujemy:D wymiziane wszystkie prócz Delli, która wyjechała na urlop nadmorski :cool1: Szczęściara ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ode mnie też wymiziaj wszystkie ale zwłaszcza .......: tadam http://magdagolinska.fm.interii.pl/psy/emma.jpeg Beagle boshh jak ja je kocham :loveu::loveu::loveu::loveu: gratuluje takiej rodzinki :cool3: tyle tych imion i psów że sie poplątałam xD Quote
sunshine Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ale super :D :multi:. Ja też chcę taką duża familie :loveu:. Najbardziej mi się spodobał Bolo (bos) szefuncio (sprawdź czy nie ma jakiegoś drugiego życia...jakaś mafia coś...:cool1:) i luzak Della ...uwielbiam luzaków ^^ No i pozostałe są bezbłędne.:loveu: Więcej fotek!! :) Może wszystkie razem na fotce?:cool3: Quote
Della Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 narazie wszystkie się porozjeżdżały na różne urlopy, więc musze poczekać aż wrócą :D Della jak już pisałam-nad morzem, Oskar z Emmą na wsi z babcią (beagle robi taką mega rozrube, ze szok!! Ale babcia blagala zeby jeszcze nie brac jej beagielka :P ) A szef wszystkich szefow czyli Gordon ze mna i z kotem!! uf...i tyle zamieszania tylko dlatego ze rodzice wyjechali na urlop :cool3: Ale odwiedziny u Oskara i Emmy byly w weekend i przepiekne zdjecia kuzynka zrobila, bedzie co wrzucic ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Della napisał(a):narazie wszystkie się porozjeżdżały na różne urlopy, więc musze poczekać aż wrócą :D Della jak już pisałam-nad morzem, Oskar z Emmą na wsi z babcią (beagle robi taką mega rozrube, ze szok!! Ale babcia blagala zeby jeszcze nie brac jej beagielka :P ) A szef wszystkich szefow czyli Gordon ze mna i z kotem!! uf...i tyle zamieszania tylko dlatego ze rodzice wyjechali na urlop :cool3: Ale odwiedziny u Oskara i Emmy byly w weekend i przepiekne zdjecia kuzynka zrobila, bedzie co wrzucic ;) no to czekam na fotki z niecierpliwością :loveu::loveu::loveu: Quote
Czarnulka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Boże jakie masz piękne te psiska. Najbardziej mi sie spodobała Emma, taki słodziak :loveu::loveu: Bede częściej wpadać tu ;) Quote
Della Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Emma to rzeczywiście straszny słodziak, ale tez najwiekszy urwis w domu!! Boze nie wiedzialam, ze pies moze tak szalec :diabloti: dziekujemy i zapraszamy :razz: Quote
Della Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Przyszedł czas na najnowsze zdjęcia :) Emma po wczasach z babcią troche nam urosła, wkońcu ma już 3,5miesiąca :) Nie to nie jest pozycja wystawowa :D Taki spokój w jej oczach to żadkość! No tak...cała Emma :cool3: Jak tu nie kochać tych oczu??! Quote
Della Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Oskarek, również wypoczęty i opalony :) Tutaj razem z Emmą, przejął role ojca :) Zabawki to jego żywioł...wieczny szczeniak :lol: I na koniec kilka nowych fotek Gordona , rownież robionych przez Malke! Tutaj jak najbardziej poetycko ! Quote
Della Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 :razz: :lol: Do tego nie trzeba komentarza .. Pozdrawiam! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 http://magdagolinska.fm.interii.pl/psy/psy2/emma3.jpg jaka slodka :loveu::loveu::loveu::loveu: wszystkie fotki sliczne tyle ze ta musialam za cytowac :D:D Quote
Czarnulka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 http://magdagolinska.fm.interii.pl/psy/psy2/emma5.jpg śliczna i jaka juz duża .;)) Wszytskie fotki wspaniałe :loveu: Quote
alex_sandereczka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Witamy :multi: Prześliczne psiaki :loveu: Quote
LadyK Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [CENTER]Ooo witam ;) Nareszcie ktoś kto blisko mnie mieszka :eviltong: Bo tylko jakieś 3 km :diabloti: Bo ja z Morawicy, a Mników obok. Ale masz Magdo wspaniałą gromadkę :loveu: Gordon widać, że prawdziwy boss, Oskar piękny, Della moja absolutna faworytka, a Emma mały słodziak :loveu: Pozdrawiam i będę odwiedzać galerię ;) [/CENTER] Quote
Baski_Kropka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Super gromadka! Będziemy zaglądać :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 łojojoj ale sie tu cicho zrobilo :shake: zadnych fotek ani odwiedzajacych :cool1: prosze o foty ;) Quote
Della Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 o LadyK jestes z Morawicy?? Super, moze kiedys wybierzemy sie razem na spacer?? wkoncu w naszych okolicach jest gdzie chodzic :lol: Nie zagladalam tu dawno bo bylam na malym urlopie ! Ale powrace z nowymi fotkami ;) A na pocieszenie wrzucam Hackera ;) http://magdagolinska.fm.interii.pl/1.jpg Quote
LadyK Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Della']o LadyK jestes z Morawicy?? Super, moze kiedys wybierzemy sie razem na spacer?? wkoncu w naszych okolicach jest gdzie chodzic :lol: Nie zagladalam tu dawno bo bylam na malym urlopie ! Ale powrace z nowymi fotkami ;) A na pocieszenie wrzucam Hackera ;) http://magdagolinska.fm.interii.pl/1.jpg Tak ja z Morawicy ;) No możemy się wybrać kiedyś razem :) Tylko najlepiej w weekend, bo w tygodniu to będzie ciężko :diabloti: Hacker śliczny :loveu: Wklej więcej fotek :) Quote
Recommended Posts