rita60 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Reno2001 napisał(a):O domek dla ślicznego chłopaka prosimy. Pieknie prosimy:modla: Quote
Reno2001 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Qrcze, niedawno w Metrze ukazało się ogłoszenie łódzkiego, 8-letniego Stefana i było na prawdę sporo telefonów, nie mówiąc, że pies pojechał do domu. Wiele osób pytało o rozmiar Stefa, ponieważ w ogłoszeniu było, że jest terrierowaty, więc myśleli, że taki najwyżej do połowy łydki. Gdyby tak nasze terrierowate mielczaki pokazac gdzieś w prasie. Net to jednak nie wszystko :shake:. Quote
Foxowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dokładnie, psiska zawsze lepiej są widoczne w gazecie :shake: Quote
Ulka18 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Kevin jest zaklepany do adopcji. Mam nadzieje, ze juz niedlugo psinka opusci schronisko. Reno, ile mogloby kosztowac ogloszenie w papierowym Metro? Moze by raz na miesiac dawac jakiegos psiaka do Metra? Quote
Reno2001 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ulka18 napisał(a):Kevin jest zaklepany do adopcji. Mam nadzieje, ze juz niedlugo psinka opusci schronisko. Reno, ile mogloby kosztowac ogloszenie w papierowym Metro? Moze by raz na miesiac dawac jakiegos psiaka do Metra? Z Metro jest fatalnie, bo to sama redakcja wybiera sobie na ogłoszenia psy, którę są ogłoszone na CafeAnimal :roll:. Sam człek nie ma tu nic do gadania :shake:. Plus jest ten, że wybierają sobie psy, które dopiero co trafiły na stronę i w gazecie ukazują się po kilku dniach, a nie miesiącach, jak to jest w przypadku kącika adopcyjnego MP :mad:. Quote
Ulka18 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Czyli, ze warto dawac ogloszenia do CafeAnimal w jak najwiekszej ilosci? Trudno sie tam zarejestrowac? Quote
Reno2001 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Ulka18']Czyli, ze warto dawac ogloszenia do CafeAnimal w jak najwiekszej ilosci? Trudno sie tam zarejestrowac? Aguś, ja juz dawno temu założyłam schronisku tam profil :p. Generalnie rejestracja jest darmowa, ale chyba fajnie by było zakładac ogłoszenia psiakom jako schronisko. Murce też załozyłam profil i tak do Metra trafiła Era ( wtedy zgłosiła sie chętna starsza Pani). Wchodzisz na Zwierzaki na CafeAnimal.pl - Serwis miłośników zwierząt Logujesz się : SchroniskoMielec Hasło : mielecbezdomne i voila ... jesteś na profilu :p. W chwili obecnej ogłoszenie ma tylko Smajl. Nie mam po prostu sił prowadzic profilu Murki i schroniska a do tego allegro itp. Już kiedyś podawałam dane do profilu, co by wszyscy wolonatariusze mogli tam zakładac ogłoszonka. Chyba jednak to jakos umknęło w tłumie wieści i spraw, ale może warto przypomiec o tym. Quote
Ulka18 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Reno2001']Aguś, ja juz dawno temu założyłam schronisku tam profil :p. Generalnie rejestracja jest darmowa, ale chyba fajnie by było zakładac ogłoszenia psiakom jako schronisko. Murce też załozyłam profil i tak do Metra trafiła Era ( wtedy zgłosiła sie chętna starsza Pani). Wchodzisz na Zwierzaki na CafeAnimal.pl - Serwis miłośników zwierząt Logujesz się : SchroniskoMielec Hasło : mielecbezdomne Wiedzialam, ze schronisko ma swoj profil, ale jakos Ciebie tylko kojarzylam z tymi ogloszeniami :oops: Dobrze byloby dac hasla wolontariuszom,moze pw im powysylam :hmmmm: Tylko komu? Glownie my dwie oglaszamy mielczaki. Sprobuje dzisiaj kilka psiakow wlozyc, codziennie jednego od jutra, zeby stale cos swiezego bylo. Mloda na obozie, to mam kompa dla siebie do niedzieli ;) Quote
Reno2001 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No ja też postaram się jakos wrócic do żywych, bo coś mnie to lato wycięło straszliwie :razz:. Jakoś damy radę ... ;) Quote
Ulka18 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Zauwazylam, zauwazylam, ze pustawo na watkach, Ciebie nie bylo, Halci nie ma, normalnie nie ma z kim pogadac, watkow popodnosic. Quote
rita60 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ulka18 napisał(a):Kevin jest zaklepany do adopcji. Mam nadzieje, ze juz niedlugo psinka opusci schronisko. Reno, ile mogloby kosztowac ogloszenie w papierowym Metro? Moze by raz na miesiac dawac jakiegos psiaka do Metra? Ulka cos wiadomo o przyszlym domku Kevina:roll: Quote
Ulka18 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Rita, niestety nie wiem wiecej, tylko to kiero przekazal, zeby nie oglaszac terierow, bo ida do adopcji. Quote
Foxowa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 W sumie teraz jak wakacje mogę poogłaszać troch, te dwa tygodnie ale w te niby dwa tygodnie można dużo zdziałać ;) Quote
Reno2001 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Foxowa']W sumie teraz jak wakacje mogę poogłaszać troch, te dwa tygodnie ale w te niby dwa tygodnie można dużo zdziałać ;) Można, można :p. Za każde ogłoszenie WIELKIE DZIĘKI!!! :loveu: Quote
Foxowa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Tylko gdzie? Ja wieczorem i popołudniami mam dużo czasu (jeżeli nie długi spacer z Mają) więc mogę się zająć ;) Quote
Ulka18 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Foxowa']Tylko gdzie? Tutaj, tutaj trzeba oglaszac, schronisko ma swoj profil. Mozesz brac piesy ze strony schroniska i robic ogloszenia. Zwierzaki na CafeAnimal.pl - Serwis miłośników zwierząt Logujesz się : SchroniskoMielec Hasło : mielecbezdomne Quote
Foxowa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Ulka18']Tutaj, tutaj trzeba oglaszac, schronisko ma swoj profil. Mozesz brac piesy ze strony schroniska i robic ogloszenia. Zwierzaki na CafeAnimal.pl - Serwis miłośników zwierząt Logujesz się : SchroniskoMielec Hasło : mielecbezdomne Ok ;) Na wątku mieleckim będę pisała który już jest :) Quote
Ulka18 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jasne, tylko tak moze po kilka psow, zeby sie watek nie roooozciagnal ;) Quote
Ulka18 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A gdzie tam w swoim domku :shake: Ciagle slyszalysmy: zarezerwowany, zarezerwowany. A psina jak byl tak jest. Ma jednak duzy boks i fajna kolezanke onke. Wstawie zdjecia jak tylko zdaze. Tutaj z Yoko i Kasia. Sprzatalysmy wczoraj we 4 cale schronisko, kilka boksow opuscilysmy (ze wzgledu na 'ostre' psy). Quote
Recommended Posts