Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Qrcze, niedawno w Metrze ukazało się ogłoszenie łódzkiego, 8-letniego Stefana i było na prawdę sporo telefonów, nie mówiąc, że pies pojechał do domu. Wiele osób pytało o rozmiar Stefa, ponieważ w ogłoszeniu było, że jest terrierowaty, więc myśleli, że taki najwyżej do połowy łydki. Gdyby tak nasze terrierowate mielczaki pokazac gdzieś w prasie. Net to jednak nie wszystko :shake:.

Posted

Kevin jest zaklepany do adopcji. Mam nadzieje, ze juz niedlugo psinka opusci schronisko.

Reno, ile mogloby kosztowac ogloszenie w papierowym Metro? Moze by raz na miesiac dawac jakiegos psiaka do Metra?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kevin jest zaklepany do adopcji. Mam nadzieje, ze juz niedlugo psinka opusci schronisko.

Reno, ile mogloby kosztowac ogloszenie w papierowym Metro? Moze by raz na miesiac dawac jakiegos psiaka do Metra?

Z Metro jest fatalnie, bo to sama redakcja wybiera sobie na ogłoszenia psy, którę są ogłoszone na CafeAnimal :roll:. Sam człek nie ma tu nic do gadania :shake:. Plus jest ten, że wybierają sobie psy, które dopiero co trafiły na stronę i w gazecie ukazują się po kilku dniach, a nie miesiącach, jak to jest w przypadku kącika adopcyjnego MP :mad:.

Posted

[quote name='Ulka18']Czyli, ze warto dawac ogloszenia do CafeAnimal w jak najwiekszej ilosci?
Trudno sie tam zarejestrowac?

Aguś, ja juz dawno temu założyłam schronisku tam profil :p. Generalnie rejestracja jest darmowa, ale chyba fajnie by było zakładac ogłoszenia psiakom jako schronisko. Murce też załozyłam profil i tak do Metra trafiła Era ( wtedy zgłosiła sie chętna starsza Pani).

Wchodzisz na Zwierzaki na CafeAnimal.pl - Serwis miłośników zwierząt

Logujesz się : SchroniskoMielec
Hasło : mielecbezdomne

i voila ... jesteś na profilu :p. W chwili obecnej ogłoszenie ma tylko Smajl. Nie mam po prostu sił prowadzic profilu Murki i schroniska a do tego allegro itp. Już kiedyś podawałam dane do profilu, co by wszyscy wolonatariusze mogli tam zakładac ogłoszonka. Chyba jednak to jakos umknęło w tłumie wieści i spraw, ale może warto przypomiec o tym.

Posted

[quote name='Reno2001']Aguś, ja juz dawno temu założyłam schronisku tam profil :p. Generalnie rejestracja jest darmowa, ale chyba fajnie by było zakładac ogłoszenia psiakom jako schronisko. Murce też załozyłam profil i tak do Metra trafiła Era ( wtedy zgłosiła sie chętna starsza Pani).

Wchodzisz na Zwierzaki na CafeAnimal.pl - Serwis miłośników zwierząt

Logujesz się : SchroniskoMielec
Hasło : mielecbezdomne
Wiedzialam, ze schronisko ma swoj profil, ale jakos Ciebie tylko kojarzylam z tymi ogloszeniami :oops:
Dobrze byloby dac hasla wolontariuszom,moze pw im powysylam :hmmmm:
Tylko komu? Glownie my dwie oglaszamy mielczaki.
Sprobuje dzisiaj kilka psiakow wlozyc, codziennie jednego od jutra, zeby stale cos swiezego bylo. Mloda na obozie, to mam kompa dla siebie do niedzieli ;)

Posted

Ulka18 napisał(a):

Ulka cos wiadomo o przyszlym domku Kevina:roll:

Posted

[quote name='Foxowa']W sumie teraz jak wakacje mogę poogłaszać troch, te dwa tygodnie ale w te niby dwa tygodnie można dużo zdziałać ;)

Można, można :p. Za każde ogłoszenie WIELKIE DZIĘKI!!! :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

A gdzie tam w swoim domku :shake: Ciagle slyszalysmy: zarezerwowany, zarezerwowany. A psina jak byl tak jest. Ma jednak duzy boks i fajna kolezanke onke. Wstawie zdjecia jak tylko zdaze.

Tutaj z Yoko i Kasia. Sprzatalysmy wczoraj we 4 cale schronisko, kilka boksow opuscilysmy (ze wzgledu na 'ostre' psy).