Jump to content
Dogomania

Nie toleruje dzieci...szukam domu-Milo Airedale Terrier-zostaje u siebie !

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rita60 napisał(a):
Ano własnie,czasami z rodowodem sa i tez jest problem:roll:

Jak by taka cholera z niego nie była, to już dawno by grzał doopę w nowym domu - a tak ? Dogomaniacy zapsieni, nikt nie weźmie psa nie tolerującego innych psów :shake:

Posted

gameta napisał(a):
Jak by taka cholera z niego nie była, to już dawno by grzał doopę w nowym domu - a tak ? Dogomaniacy zapsieni, nikt nie weźmie psa nie tolerującego innych psów :shake:

Wiem gameta,tu tez głownie chodzi o dziecko:roll:

Posted

rita60 napisał(a):
Wiem gameta,tu tez głownie chodzi o dziecko:roll:

Tak, ale są osoby bezdzietne lub z odchowanymi pociechami - na takich liczę dla tego kawalera :roll:

Posted

gameta napisał(a):
Tak, ale są osoby bezdzietne lub z odchowanymi pociechami - na takich liczę dla tego kawalera :roll:

No tak.......do tego jeszcze domki bez zwierzat...miejmy nadzieje,ze taki domek gdzies jest.

Posted

majuska napisał(a):
Rituś, a czy Milo ma ogłoszonka?? Ja się "naumiałam" robić alegratkę i cafeanimal, jeżeli potrzeba to zrobię.

Z tego co wiem,to ma kilka/jego Pani robiła/ale dowiem sie:razz:ale z ciebie zdolniacha:-o,ja nie umiem robic ogloszen:oops:

Posted

rita60 napisał(a):
Z tego co wiem,to ma kilka/jego Pani robiła/ale dowiem sie:razz:ale z ciebie zdolniacha:-o,ja nie umiem robic ogloszen:oops:

Jak się człowiek zmobilizuje ( po całym dniu w "gaciach" ;):eviltong: ) to sie jeszcze czegoś na starość nauczy:evil_lol::evil_lol: Jakby co - to dawaj znać.

Posted

majuska napisał(a):
Jak się człowiek zmobilizuje ( po całym dniu w "gaciach" ;):eviltong: ) to sie jeszcze czegoś na starość nauczy:evil_lol::evil_lol: Jakby co - to dawaj znać.

Ok,dzieki,nie przesadzaj z ta staroscia,co ja mam powiedziec:cool3:a ty znowu o tych gaciach:evil_lol:

Posted

Przyglądam się erdelkowi od samego początku i też nie pojmuję,dlaczego tak długo czeka?To przecież najpiękniejsze psy pod słońcem.Kto raz zobaczy takiego psiaka,musi pozostać pod jego wrażeniem...
Tak było w moim przypadku,od czasu Gordona.:-(
Wierzę,że ktoś go wypatrzy,tak musi się stać!!!