ronja Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Max bedzie w pt w Wyborczej, Ida z Twoim telefonem Quote
idusiek Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Max coraz bardziej rozrabia;) ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Uczy się wracać, wieczorem był wypuszczony na podwórko i wraca na zawołanie:multi: Histeryk z niego okrutny, przy zdejmowaniu szwów piszczał jak szalony. tulil się do Pani Magdy:diabloti:. Całusnik z niego, przytula się i uwielbia towarzystwo ludzi :loveu:. Mówią, że piękny z niego rottweiler tylko rudy i mniejszy:evil_lol: Podrywa dziewczyny, szczeka na nie, zaleca się - Pani Magda nazwała go więc Karol , bo jest lovelas jak z filmu Oh, Karol. :evil_lol: Quote
ludwa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 to trzeba ogłoszenia na rotka miniaturkę zrobić:evil_lol: Quote
madcat1981 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 No pięknie, akurat jak wychodzę to dogo naprawili:roll: Maksiu, do "zobaczenia" jutro:oops: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 PRZEPRASZAM, że nie na temat, ale LUDWA ma zapchaną skrzynkę, a mam dla niej propozycję odnośnie krajalnicy i maszynki do mięsa, jeśli jesteś zainteresowana to napisz mi pw :) Quote
idusiek Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 no, dzięki za pamięć ........:eviltong: Max vel Karol siedzi jak zaklęty.... ani jednego telefonu :shake: Quote
idusiek Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 mhmh, wszystkich ulubieniec...miał 1300 wejsc na allegro i ani 1 telefonu :-( Quote
idusiek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 kochane ciotki ,trzymajta kciukasy za Maxa;) Quote
Soema Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Pamiętamy.. ale nijak nie możemy pomóc :shake::oops: Quote
madcat1981 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Wpłaciłam deklarację na bursztynowego Maksia. Quote
idusiek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Dzięki ciotka! Jutro postaram sie napisać więcej o Maxiu...;) Quote
idusiek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 na razie jego nowe zdjęcie :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Super:) Jest taki bazarek ogłoszeniowy, wykupię pakiet ogłoszeń dla Maksa, bo samej na robienie brakuje mi czasu :( Quote
idusiek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 poczekaj, pryyyyyyyyyyyyyyyyyy, poczekaj jeszcze ze 2 dni ok?:razz: Quote
idusiek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 a niccc.............. fajnie Max biega z piłką?:razz: YouTube - Pierwsze chwile Maxa w nowym domu a wiecie gdzie on tak biega? :razz::razz::razz: Quote
madcat1981 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 NO nie.....:loveu::-o:-o:-o:crazyeye::loveu::p:cool1: NO nie......:crazyeye::evil_lol::diabloti::loveu::p Ja chyba śpię i to mi się śni, prawda?:lol: Ale suuuuuuper! Jak się cieszę! Więcej szczegółow poprosimy! Quote
idusiek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 :evil_lol: o laboga, długo by pisać.... Gadalm z ludzmi od tygodnia, namawialam na różne psiaki ( stracili 2 w 2 tygodnie jeden rak pęcherza a drugi ...chyba z rozpaczy, bo robili wszelkie badania, usg, ekg i wszystko a on nie jadł i nie jadł ). Ludzie mieszkają w Piasecznie, mają super domek i są przekochani. Wczoraj wysiadłam z pociagu po weselu pod Poznaniem i pojechałam z nimi do DT a potem razem we 4 do nich. Max trochę mnie prezrażił bo w stresie pokazał ząbki panu, ktory go sciągał z półki samochodowej, ale to chyba był stres, bo się nie powtórzyło. Max cały szczesliwy rzygnał po wyjsciu z samochodu :evil_lol: a potem zaczła zglądać domek - szczególnie ogromne lsustro ( szkoda ze nie zrobiłam zdjecia, mały Max przeg gigant lustrem :diabloti:), potem polatal po ogrodzie i padł na wieczór. Dzisiaj rano mielismy problem, bo Max wybrał się na wycieczkę, przelazł skubany przez przęsła i pooooleciał, wiec Pani w samochód i dalej go szukać. Siedział na przystanku na murku, przyleciał wsiedli do samochodu i wrócili do domu - uffffffffffffffffffffffffff! Juz pozasłaniali te większe przestrzenie, chociaz ja bym nie podejrzewała, że on się przedostanie przez to co było, a tu niespodzianka. Podobno sąsiedzi widzieli ,żę pogonił kota i moze dlatego taką miał siłę ,zeby się przecisnąc przez przerwę miedzy przesłami? Teraz mają go na muszce non stop. wzięli tydzien urlopu, zeby przezwyczaić go do siebie i miejsca. Wieczorem był na spacerze, zjadł mięsko z ryżykiem a kostkę poogryzał.W dzien opalał się z panią w ogrodzie a potem poszeł spać nsa kanapę. Kanapa jego, wieczorkiem lezał pomiędzy nimi szczęsliwy i spokojny,Juz macha ogonkiem na ich widok, Myślę, że bedzie dobrze. Trzymajcie kciuki, b super domek, niech MAx ( od dzis Mopsik ) tego nie spiep.....:evil_lol: Quote
idusiek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Rozliczenie całkowite opisałam w poście. oto MAx w nowym domku wczoraj : jedno zdjecie widzieliscie juz wczoraj :evil_lol: a oto kolejne no to ciotki trzymać kciuki za wieśniaka Maxa w jego królestwie :multi::multi::multi: Quote
sonikowa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Niezłe królestwo sie chlopinie trafiło :-) Gratulacje! Quote
idusiek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 ładnie ,ładnie z podwórka na salony i skórzane kanapy :evil_lol: tylko zeby tego nie zepsuł swoimi szwędaczkami:mad: Quote
Recommended Posts