Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam deklarację na 200 zł na początek.

czy ktos pomógł by mi szukac mu domu w Krakowie? bo jak by juz pojechał, to wracał nie będzie....

bazarek trwa ,ale jakies pustki.:shake:

Soema co ty o tym wszystkim myślisz? Mogłąbyś go jutro ew. odebrać wieczorem jakby mi sie udało zorganizować jego wyjazd?\

Od połowy miesiąca będę mieć DT w Warszawie na 99%, pani jest teraz na urlopie.:roll:

Posted

Idusiek, ja teraz w Sandomierzu jestem, w nocy wyjeżdżam do Wwa...
Pozostałą stówę dozbiera się jakoś.. DT go nie wyrzuci ;) tylko musiałabyś zadzwonić do Pani, bo to pod Krk jest. Może by wyjechała po niego..

Posted

Ida, w Krakowie jest kilka fajnych ciotek - myslę, że Irenaka czy Asior nie odmówiłyby wizyty przedadopcyjnej (a u Irenki to myslę, że ja bym przez ogien pytań nie przeszła :evil_lol:). To jednak nie jest koniec swiata, jak nie masz gdzie dac chłopaczka to Krakwo jest dobrą opcją.

Posted

Nie uda się na jutro, nikt nie odbiera telefonu a wyjazd o 8 rano z Ostrowi a potem po południu z Wawy do Krk.:-(

Trudno, Max bedzie czekał na drugi DT- za 2 tygodnie, wyżej d...nie podskoczę:oops:

Mam deklaracje 200 zł na DT dla Maxa. Sponsor czeka na znak, zeby dokonać wpłaty. Myślę, że będzie dobrze, tzn mam nadzieję...

Posted

Odzywam się na wątku Mikusia.

Idusiek to ze mną pisałaś o DT. Nie mam jeszcze wieści co z tamtą suczką, więc dalej nie wiem czy mam wolne miejsce, przykro mi :shake:

Posted

[quote name='Maitris']Odzywam się na wątku Mikusia.

Idusiek to ze mną pisałaś o DT. Nie mam jeszcze wieści co z tamtą suczką, więc dalej nie wiem czy mam wolne miejsce, przykro mi :shake:

z jaką suczką? Z Olesią? Zawiozłam ją do nowego domu w zeszły piątek :) Mieszka niedaleko mnie ;)

To masz wolne?:))))))Plizzzzzzzzzzzzz...

Posted

idusiek napisał(a):
z jaką suczką? Z Olesią? Zawiozłam ją do nowego domu w zeszły piątek :) Mieszka niedaleko mnie ;)

To masz wolne?:))))))Plizzzzzzzzzzzzz...

Cudnie, że Oleśka już we własnym domku :) Ma podobny uśmiech i oczka do mojej suńki
  • i zależało mi by nie siedziała w schronie.

A wyżej pisałam o suczce Sabie ze schroniska w Swarzędzu, w jej ogłoszeniu na allegro jest napisane, że jeśli szybko nie znajdzie domu to zostanie uśpiona. I czekam na wieści od jej opiekunki, bo psina jest zdrowa i łagodna :mad: Trudno mi w to uwierzyć, może to tylko "chwyt" łapiący za serce?? Do jutra mam mieć odpowiedź.

A co do Maxa to potrafi zachować czystość w mieszkaniu? Zagląda ktoś do niego? Łagodny to psiak czy charakterny? Te malutkie to potrfią postawić na swoim ;)

• Posted

Maitris napisał(a):
    Cudnie, że Oleśka już we własnym domku :) Ma podobny uśmiech i oczka do mojej suńki
  • i zależało mi by nie siedziała w schronie.

A wyżej pisałam o suczce Sabie ze schroniska w Swarzędzu, w jej ogłoszeniu na allegro jest napisane, że jeśli szybko nie znajdzie domu to zostanie uśpiona. I czekam na wieści od jej opiekunki, bo psina jest zdrowa i łagodna :mad: Trudno mi w to uwierzyć, może to tylko "chwyt" łapiący za serce?? Do jutra mam mieć odpowiedź.

A co do Maxa to potrafi zachować czystość w mieszkaniu? Zagląda ktoś do niego? Łagodny to psiak czy charakterny? Te malutkie to potrfią postawić na swoim ;)

• Nie wem czy Max umie zachowac czystosc w mieszkaniu:roll:
    On jest łagodny.
    Kto do niego zaglada?Pracownik schroniska z jedzeniem codziennie...:roll:
    Do jutra masz mieć odpowiedz, jak to ? To znaczy ze ktos Ci napisze- uśpiona albo nie uśpiona? nie rozumiem...:oops:

Max mógłby jutro też przyjechać do Warszawy, ale rano. A nie wiem kiedy Ty mogłabyś otrzymac decyzję co z sunią....- czemu masz czekać do jutra?

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-(

Posted

madcat1981 napisał(a):
    Jeśli jest taka potrzeba, to przerzucę swoją deklarację mirsięczną Gałeczki dla Maxa. Były to grosze, ale może się przydadzą.

Czy te 200 zł deklaracji os sponsora, o której pisałyście wystarczy na DT? Mam prośby o wsparcie innych psów i jeśli Maksiowi pilnie nie potrzeba, to przeniosę się gdzie indziej;)

Posted

madcat1981 - potrzeba pilnie, Max dzisiaj przyjeżdza do Wawy na kastrację prosto a potem do DT.

Wszystko się pomieszało:shake:, mial przyjechac ktoś inny, ale nie zdążyłyśmy :-(

MAX DZISIAJ PRZYJEDZIE DO WAWY

Posted

mam nadzieję, że będzie bo zwolnil sie DT, który miał byc dla innego psa, ale go już nie ma :-(

Poniewaz pani ma 2 suczki, Max musi zostać najpierw wykastrowany, zanim tam pojedzie, bo chłopak bardzo lubi dziewczyny:oops:

Posted

W takim razie deklaracje jak najbardziej potrzebne, i to nie tylko meisięczne ale tez jedorazowe. Prześlijcie mi numer konta do wpłat - kto się tym zajmuje? Ale uprzedzam, że fortuna to to nie będzie;)

Posted

umiesciłam nr konta do wpłat w pierwszym poscie. Ja będę zajmowała się Maxem

dla Maxa są tez 2 bazarki - w moim podpisie ;)

madcat1981- dziękujemy !:multi:

Posted

idusiek napisał(a):
    Do jutra masz mieć odpowiedz, jak to ? To znaczy ze ktos Ci napisze- uśpiona albo nie uśpiona? nie rozumiem...:oops:

Nie wiadomo czy suczka ciągle tam jest i czy da radę ją wyciągnąć do DT. Czekam i czekam... i nic nie wiem :wallbash: a chwilowo nie jestem komunikacyjna przez tel i zostaje mi tylko droga mailowa.

Posted

Byłam dzis u Maxa, poryczałam jak się weszłam i jak wychodziłam ...

Zaraz zobaczycie ,czemu...

Max nie umie chodzić na smyczy, schudł też trochę w schronie:shake:
    Bardzo sie do mnie przytulał, chyba mnie poznał, bo nie chcial sie odkleić a potem jak wychodziłam to siedział wlepiony w klatkę :-(

Max wazy 8 kg, jutro ma kastrację.
    Jeżeli wszystko pojdzie dobrze, bo we wtorek, środę będzie mógl iść na tymczas.
    Wziełam dzis od koleżanki smycz i szelki ( po Rudim ;)), powinny pasować.

Ot tyle u Maxa.

To kochany maly rudzielec o nietpowej urodzie i wielkim sercu !
    Szukamy mu domu!

przytulanie

i mizianie

Max prosi nas o nowy domek...wierzy, że mu pomożemy, prawda ciotki?

wyjście od Maxa....

Zostawiasz mnie?:roll:

Proszę, Nieeeeeee:-(