Estowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ślicznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;* Witamy wtorkowo ^^ Quote
Czarnulka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='madziulik_13']Ona jest cudowna ;D ^^ Dzięki;D [quote name='sunshine']http://img19.imageshack.us/img19/3558/zdjcia0098w.jpg ale z niej kawał baby :D a takie maleństwo było ;p I ma kumpla borderka <zakochany> :D Heh tak dziękuje;] A bede starała sie zeby nie dominowała nade mną. Oby jej to przeszło. Zobaczymy czy na moją mame by warczała jkaby chciała ją wziąść na ręce. A tak wg może ona się boi że ją upuszcze i dla tego warczy zeby jej nie wziąśc i gryzie. Ale nie wiem. [quote name='Estowa']Ślicznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;* Witamy wtorkowo ^^ Heej i dzięki;D Quote
Infortune. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 http://img214.imageshack.us/img214/8114/luna1.jpg Ach jak te zwierzaki szybko rosną... Czas leci zdecydowanie za szybko... :shake: Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Siemacie :) Carnulka, dajcie jakieś ładne tzn. ulubine zdjęcie Lu ok? :) Bo potrzebne nam ;p Quote
sunshine Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nie nie. Taka opcja raczej nie jest możliwa. Pies podległy nawet jak by umierał ze starchu nie ośmielił by się zawarczeć na Ciebie... Postaraj się a dasz sobie radę. Huskie już takie są...wilcze i walczą o pozycję w stadzie ale nie można się dać;p Quote
Czarnulka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Infortune.']http://img214.imageshack.us/img214/8114/luna1.jpg Ach jak te zwierzaki szybko rosną... Czas leci zdecydowanie za szybko... :shake: No;] Ale wkońcu muszą urosnąć. [quote name='CaneSs']Siemacie :) Carnulka, dajcie jakieś ładne tzn. ulubine zdjęcie Lu ok? :) Bo potrzebne nam ;p Okeej jakieś się wytrzaśnie;D [quote name='sunshine']Nie nie. Taka opcja raczej nie jest możliwa. Pies podległy nawet jak by umierał ze starchu nie ośmielił by się zawarczeć na Ciebie... Postaraj się a dasz sobie radę. Huskie już takie są...wilcze i walczą o pozycję w stadzie ale nie można się dać;p Aha ok. Będe się starała. Tylko jak mam to zrobić. ;p Quote
sunshine Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Stań nad nią w pozycji dominujacej i nigdy nie akceptuj nawet najmniejszego warknięcia!...Nie wiem w jaki sposób dajesz jej "burę" ale wtedy to stosuj ;) P.S Nie stosuj czasem żadnej przemocy bo ona zastosuje ją wobec ciebie... nie tedy droga;) Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czeeeść:) Mamy dla was prezenta :) Quote
iwcza Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Hej, Lunki :razz: Co tam ? [quote name='CaneSs'] Mamy dla was prezenta :) A o nas to już się nie pamięta :mad: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A o nas to już się nie pamięta :mad: Jak nie? Tak. Nawet na liście blyliśta! Tylko zdjęcia nie mam :( Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ale ona juz duza :p czytalam historie o ucieczce przy ulicy.... wspolczuje Quote
Czarnulka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Minerva']Hej Wam! Jak żyjecie? Heej a dobrze, jakoś żyjemy;D a wy? [quote name='sunshine']Stań nad nią w pozycji dominujacej i nigdy nie akceptuj nawet najmniejszego warknięcia!...Nie wiem w jaki sposób dajesz jej "burę" ale wtedy to stosuj ;) P.S Nie stosuj czasem żadnej przemocy bo ona zastosuje ją wobec ciebie... nie tedy droga;) Okeej Dzieki;D [quote name='Mqrtynq']Hej. :hand: Co tam ? Heej a uu nas dobrze a u was? Ja dopiro jutro ide do szkoły;D [quote name='CaneSs']Czeeeść:) Mamy dla was prezenta :) A jaaki?;D [quote name='iwcza']Hej, Lunki :razz: Co tam ? Heej a nic nuudy A o nas to już się nie pamięta :mad: [quote name='Agniecha93']Hej :D Co tam u Was? dobrzee;p [quote name='CaneSs'][SIZE=1] Jak nie? Tak. Nawet na liście blyliśta! Tylko zdjęcia nie mam :( [quote name='CaneSs']Hey :) Jak tam? heeey a jest dobrze ;D [quote name='Marta_Ares']ale ona juz duza :p czytalam historie o ucieczce przy ulicy.... wspolczuje Dzięki;D Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 zapraszamy do nas po prezenta! :) (tylko bedziesz ,musiała sie u nas pare ston cofnąć aby go odkopać xD ) Quote
iwcza Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do twojego nowego avatarka :eviltong: Quote
Czarnulka Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 CaneSs napisał(a):zapraszamy do nas po prezenta! :) (tylko bedziesz ,musiała sie u nas pare ston cofnąć aby go odkopać xD ) Okeej;D iwcza napisał(a):Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do twojego nowego avatarka :eviltong: Heh;p ja tyz troche. I nareszcie do szkoły idę;D Quote
Czarnulka Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Dostaliśmy od CaneSs;D :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Heyo :-) Cóż za problem z Avatarkiem? :) Quote
Czarnulka Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Nie ma zadnego problemu tylko wiesz takioe kolorowee;D jak i banerek;D :loveu: ale są piękne napraaawde nie narzekam;D Quote
Czarnulka Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 A i w poniedziałek bede miec kolczyka w pępku;p no chyba ze bedziekolczyk to juz jutro z kolezanką czekamy niecierpliwie na poniedziałek;D Quote
wiki4 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Czarnulka napisał(a):A i w poniedziałek bede miec kolczyka w pępku;p no chyba ze bedziekolczyk to juz jutro z kolezanką czekamy niecierpliwie na poniedziałek;D Tyś zgłupiała :-o Rodzice Ci się zgodzili ? Moi nawet jakby się zgodzili to nie; krew, zakażenie, fu, fu :mdleje: Quote
Recommended Posts