agamblu Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Kto wybiera sie na klubowke do Lublina? Ja ze swojej strony serdecznie zapraszam. Moze pisze troche pozno bo zapisy byly teoretycznie do wczoraj ale ostatnio cierpie na chroniczny brak czasu... Mam nadzieje ze pogoda dopisze gdyz czesc ringow bedzie na dworze... Ja osobiscie bardzo lubie wystawy na swiezym powietrzy jesli oczywiscie jest w miare cieplo i nie pada. Dzis w Lublinie piekna pogoda - caly dzien swiecilo slonce - mam nadzieje ze 17.04 tez tak bedzie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam Quote
anabelka Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 agamblu napisał(a):Kto wybiera sie na klubowke do Lublina? Ja ze swojej strony serdecznie zapraszam. Moze pisze troche pozno bo zapisy byly teoretycznie do wczoraj ale ostatnio cierpie na chroniczny brak czasu... Agamblu, czyżby ten chroniczny brak czasu spowodowany był małym...ogoniastym?? Wieść niesie, że Twoja gromadka sie powiększyła :D Piesek czy suczka, bo o rase nie mam co pytać. Gratulacje :D Quote
agamblu Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Ano niesie sie niesie... Dzieki. Chlopak - do tej pory byl taki troszeczke incognito :wink: Jak sie w koncu wprosze na jakis rhodezianowy spacerek to go zobaczysz a ja w koncu zobacze na zywo twoja mala dziewczynke. Quote
AnKaK Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Witam, niestety nie wiem czy będę na wystawie, jak już to bez psa. Czy mogłabym mieć prośbę do kogoś kto by mógł zrobić zdjęcie psu (labrador)SIMBA z TUSZYNA (klasa championow) dawno go nie widziałam i strasznie bym chciała zobaczyć jak on teraz wygląda. Z góry dziękuję, Ania Kowalewska Quote
anabelka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 agamblu napisał(a):Ano niesie sie niesie... Dzieki. Chlopak - do tej pory byl taki troszeczke incognito :wink: Jak sie w koncu wprosze na jakis rhodezianowy spacerek to go zobaczysz a ja w koncu zobacze na zywo twoja mala dziewczynke.Moja dziewczynka juz nie taka mala. Ma 5 i pół miesiąca i rośnie bardzo. Ale na wspólny spacer bardzo chętnie się wybierzemy :D A Red ile ma??? Quote
anabelka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 AnKaK napisał(a):Czy mogłabym mieć prośbę do kogoś kto by mógł zrobić zdjęcie psu (labrador)SIMBA z TUSZYNA (klasa championow) dawno go nie widziałam i strasznie bym chciała zobaczyć jak on teraz wygląda. Z góry dziękuję, Ania Kowalewska Nie ma sprawy. Postaram się zrobic mu zdjecie, ale dobrze by bylo żeby ktos jeszcze pstrykal fotki. Quote
pszym Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Witam, my będziemy z goldziem w klasie młodzieży... :lol: Quote
AnKaK Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 do "anabelka" będę bardzo wdzięczna:):):) Pzodrawiam, Anna Kowalewska P.S Dam znać czy będę jaśli będę to klisze możesz spokojnie zachować na inne piękności;) Quote
agamblu Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 No wiesz moj chlopak tez juz nie taki maly - za 3 dni stuknie mu 5 miesiecy ( jest 5 dni mlodszy od Boniego Kasi) a jak wazylam w tamtym tygodniu to waga pokazywala 21kg - wiec kawal malucha z niego. Dzis mnie totalnie rozbroil - przyniusl mi zdechlego golebia, usiadl z nim przede mna i czekal az od niego go wezme - tak wiec przez przypadek, bez zadnych cwiczen wykonal formalny aport. A ja biedna musialam wziasc od niego tego trupka - fuj :roll: A co do spacerku to moze w weekend? Mialam jechac do Wawy ale odwolali wiec mam wolne. Quote
agamblu Posted April 20, 2005 Author Posted April 20, 2005 Wyniki wystawy klubowej - golden retriever PSY baby 50 Ambergold GK DANIEL DEFOE - wo szczeniat 51 UNGARO BUTTRFLY z Karczewskich Szuwarow - wo Mlodziezy 52 Agide by Danako - 1 dosk Zw Mł, MŁ Zw Klubu 53 Ambasador Gustaw Golden eye - bdb 54 Bursztynek Pertfekt - bdb 55 Dewmist Silk Symphony - 2 dosk 56 goldenamico calvin klain - bdb 57 immigrant song rejentowka - bdb 58 songokan basileus - 3 dosk 59 szafir gorzowska panorama - 4 dosk Posrednia 60 Cheek To Cheek Underground Velvet 1 dosk 61 Dirty Dancing ze Stajni Blusa - bdb 62 Erol Cassovia White Star - 3 bdb 63 Ginger Cream Legend Rejentowka - 2 dosk 64 Hazard Staszel - 4 bdb Otwarta 65 Adon z Lesniho haje - bdb 66 Aladyn zlota czereda - bdb 67 aran od adamczewskich - bdb 68 Bold Sunny z Lesnych Ostepow - 3 dosk 69 bonus zlota czerada - db 70 casanowa staszel - dosk 71 Ivan Yavanna - 4 dosk 72 look z gniazda toli - bdb 73 Moondust Legendary Snowflake - 2 dosk 74 Shogun Pasada - 1 dosk Uzytkowa 75 Carlos z Zaglebia - 2 dosk, 76 Geralt z Zaglebia - 1 dosk CWC, najlepszy pies uzytkowy 77 gustlik z lawiny - nie zglosz. Champiomow 78 Chivas Regal z Zaglebia - 2 dosk 79 Complement Romantyk - dosk 80 Golden Music Mr Perkins - 4 dosk 81 Jaskar Tarquin - 1 dosk CWC, BOB, BIS 82 Sokrates Cave Canem 3 dosk SUKI baby 83 lady diana banda midasa- nie zglosz. Szczeniat 84 Kayia Zlota Arkadia - 2 wo 85 Mona Cucciolo D'oro - 1 wo Mlodziezy 86 abisynia golden eye - bdb 87 bessi cosmic - bdb 88 complement hrabianka - bdb 89 honky tonk women rejentowka - bdb 90 I Love to Boogie Rejentowka- 4 dosk 91 kendra gordius - bdb 92 New Polish Passion z Zaglebia -1 dosk Zw ML 93 Vodka On The Rocks - 3 dosk 94 Watra Zloty Kanion - 2 dosk Posrednia 95 afera brama slonca - bdb 96 aksa ze wzgorza gawroniec - bdb 97 alabama golebie serce - 1 dosk CWC 98 aura zlota czerada - bdb 99 elisa gwiazada dawida - 4 dosk 100 fiddle-de-dee's royalty - 3 dosk 101 kim pomarszczony czar - bdb 102 klio gordius - nie zlgosz. 103 milka zlotolandia - dosk 104 pokusa ze sztormowej - 2 dosk 105 tasmin dzemojady - bdb otwarta 106 abi zlota czereda - bdb 107 angie evidog - nie zglosz. 108 bakalia zlota czereda - bdb 109 bazylia banda midasa - bdb 110 celina rancho fiodora - bdb 111 jutrzenka secret - 2 dosk 112 laura z gniazda toli - dosk 113 nille song dzemojady - 4 dosk 114 polyanna ze sztormowej - 1 dosk CWC 115 sahara gordius - 3 dosk 116 tequila pointa - bdb 117 vista bella kwintesencja - bdb 118 Yolanda rescator bdb uzytkowa 119 spring sensation oligarchia - nie zglosz. championow 120 Axela z Zaglebia - 1 dosk CWC, BOS, najlepsza suka hodowlana Dodam ze tytuly najlepszej hodowli wziela hodowla Z Zaglebia Quote
tongue Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Dzieki za oceny z wystawy. A czy masz może jakieś zdjątka? Pozdrawiam Quote
tongue Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Aha! Zapomniałam Ci pogratulować sukcesu i pięknej oceny Reda. Moja pointerka w Grudziądzu też dostała taką samą ocenę w klasie szczeniąt. Pozdrawiam Quote
agamblu Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 Dzieki i gratuluje oceny. Co do zdjec to mam zdjecia wszystkich goldenow - zatrudnilam sobie zaprzyjazniona kolezanke jako fotografa klubu golden retrievera. Jak tylko znajde troche wolnego czasu to wrzuce zdjecia na strone klubu http://klubgoldena.p4u.pl/open.php?Name=galerie&PHPSESSID=d0c4a0b2ea2cf0514d0e42521e68f28a Jesli interesuja Cie zdjecia jakiegos konkretnego psa to daj znac - wysle Ci na priv. pozdrawiam Quote
Recommended Posts