Jasza Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nie wiem, czemu nikt nie dzwoni do Amikat tylko chcą żeby to Ona dzwoniła? Quote
__Lara Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jasza, to odpisz żeby zadzwonili :mad: co, pieniążków nie mają? jak im zależy to niech zadzwonią. Quote
amikat Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 MIałam 4 telefony w sprawie adopcji - jeden wyłowiłam taki który dobrze rokuje. Mieszkanie w w bloku, 5 klasa dziecko. Rzeczowi fajni ludzie. Jadą na wakacje do Zakopca chcą Stefana zobaczyc. Są z elblaga jak dobrze zrozumiałam. Mnie niektóre tel drażnią...... jakby niebył taki sliczny to by nie dzownili. kochaja oczami - nie sercem Quote
Jasza Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 __Lara napisał(a):Jasza, to odpisz żeby zadzwonili :mad: co, pieniążków nie mają? jak im zależy to niech zadzwonią. Zawsze tak odpisuję Laro...Ale dla formalności przekazuję tez Amikat..;) Quote
Jasza Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 amikat napisał(a):MIałam 4 telefony w sprawie adopcji - jeden wyłowiłam taki który dobrze rokuje. Mieszkanie w w bloku, 5 klasa dziecko. Rzeczowi fajni ludzie. Jadą na wakacje do Zakopca chcą Stefana zobaczyc. Są z elblaga jak dobrze zrozumiałam. Mnie niektóre tel drażnią...... jakby niebył taki sliczny to by nie dzownili. kochaja oczami - nie sercem To czekamy na wieści, tradycyjnie. Quote
__Lara Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 amikat napisał(a):MIałam 4 telefony w sprawie adopcji - jeden wyłowiłam taki który dobrze rokuje. Mieszkanie w w bloku, 5 klasa dziecko. Rzeczowi fajni ludzie. Jadą na wakacje do Zakopca chcą Stefana zobaczyc. Są z elblaga jak dobrze zrozumiałam. Mnie niektóre tel drażnią...... jakby niebył taki sliczny to by nie dzownili. kochaja oczami - nie sercem A ja średnio co drugi telefon mam debilny :angryy: dzisiaj jeden w sprawie yorka facet sobie dzwonił, że ja mam niby gdzieś ogłoszenie, oddam w dobre ręce yorka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i czy sprzedaję inne yorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A drugi sms - przywieźć pod dom, nie ma kasy na transport, ale przywieźć psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jasza Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kolejny e-mail. Odsyłam Panią do Amikat oczywiście. Nie wiem doprawdy dlaczego wszyscy korzystają z zakładki "dodaj komentarz do ogłoszenia" zamiast kontaktować się telefonicznie i e-mailowo z Amikat... "Bardzo wzruszył mnie los Stefcia, a jeszcze bardziej moją 9 letnią córę. Chciałybyśmy go poznać i nie wykluczone, że adoptowałybyśmy go. Mam jednak kilka pytań:Jak dorosły jest Stefek obecnie, czy lubi dzieci, ile kosztuje? Bardzo proszę o szybki kontakt ." Quote
fiorsteinbock Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dzisiaj mialam ogromna przyjemnosc poznac Amikat i Stefana! Tworza wspanialy duet i mozna spedzac z nimi godziny :lol: Stefus jest podobny do mojego Filipka, kiedy byl szczeniakiem. Zachowania, ktore opisuje Amikat - byly rowniez udzialem Filipa. Chlopak wydoroślał po skonczeniu okolo 2 lat i zaczal stateczny, unormowany styl zycia :evil_lol: Prawda jest, ze w zepsuciu szczeniaka bralam udzial, Filipek byl moja miloscia zycia i mogl robic co chcial a im wiecej dokazywal, tym bardziej bylam happy :cool3: Obydwoje bylismy mlodzi, wiec rodzina wybaczala :lol: A Stefek z tym usmiechem opetal mnie i mojego TZ i rowniez sprowadzilabym go na manowce :lol: tak jak kocurka Cezara, ktoremu sie calkowicie podporzadkowalam... Potrzebuje pomocy specjalisty ;):lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Amikat, wrzucam zdjęcia zrobione pod Twą nieobecność :loveu: Quote
giselle4 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Amikat, wrzucam zdjęcia zrobione pod Twą nieobecność :loveu: Edytka,a Ty co? nie ukradałas tego maluszka? amikat,masz racje cuuudowny oj jak ociachamy Rozyczke to bedzie p[odobnie.... Quote
amikat Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 hhehhhhhe! Podrywacz z tego Stefana. FAN FAN TULIPAN! Dzięi za foteczki - Wielkie dzięki. Ten mały demon właśnie odkrył ze Franek x 5 większy od niego nadaje sie świetnie do podgryzania i zabawy! Gonią szaleją po mieszkaniu. Kurz i wiatr. Sąsiadom z doły tynk do zupy pewnie wpada. MAKABRA z tymi chłopami. Quote
Glutofia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Zawsze może być gorzej ostatnio byli u mnie znajomi i taki przeciąg robiły mi na 50 metrach trzy dogi..plus Hien Sąsiadka mówiła ze jej się zyrandol bujał i przez to co chwile przygasało świtło. Ale petensji nie miała bo również zapsiona i zakociona:diabloti: Quote
Jasza Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jak dobrze mieć takich sąsiadów! My niestety jesteśmy w zgoła odmiennej sytuacji. W całej klatce schodowej tylko my mamy psa. I wszyscy patrzą krzywo, oprócz jednej przemiłej rodziny z trójką dzieci i jednej pary staruszków. A jak na weekend zawitała do nas Zuzia ( potem w nocy pojechała wreszcie do swojego wymarzonego domku w Białymstoku) to już myślałam, że nas spojrzeniami powybijają niektórzy i tylko czekałam na komentarze...:mad: Quote
Ra_dunia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Imageshack - stefan2 - Uploaded by fiorsteinbock pies obronny :evil_lol: Quote
maciaszek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Poznałam dziś tą cholerę w anielskiej skórze :diabloti:. Stefanek z Amikat odwiedzili mnie w pracy. Stefanek.... to tak delikatnie brzmi, a ten czworonóg to istne Stefanisko wściekłe psisko ;). Żywe podgryzające srebro. Cały czas tylko kombinuje jakby tu kogoś podgryźć. Jak w rękę się nie da to w nogę skubnie. I co z tego, że ładnie reaguje na "nie wolno" czy "fe", skoro 5 sekund później znowu kombinuje... To pies ZDECYDOWANIE nie do domu z dziećmi (chyba, że już takimi pow. 14 roku życia). Jego przyszli właściciele muszą mieć naprawdę OGROMNĄ cierpliwość i upór (większy niż zdecydowanie niemały upór Stefanka) i przygotować się na pracę, pracę i pracę z tym diabłem w psiej skórze ;). Poza tym dom musi raczej aktywny, nie leniuchujący, bo Stefanek będzie ich drażnił swoim ADHD i pomysłowością. A tak poza tym to cudne zwierzątko :) :diabloti:. Quote
Klementynkaa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 no i ja też poznałam Stefanka... różne psie świry spotykam na swojej drodze i wierzcie mi, że on jest przekochany i prze-nadpobudliwy :) skacze, podgryza, skacze, podgryza... cokolwiek dorwie to bierze do pyszczka, przeciąganie to ogromna frajda oooch do agility, freesbe czy tańca z psem to wymarzony psiak! nie boi się dźwięków głośnych! Quote
Glutofia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Kiedy ja go widziałam (dwa razy) w ogóle się nie poruszał był jakby ...senny?? Może ja na niego tak działam albo doopka mu odżyła :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Glutofia napisał(a):Kiedy ja go widziałam (dwa razy) w ogóle się nie poruszał był jakby ...senny?? Może ja na niego tak działam albo doopka mu odżyła :loveu: Ja bym dodala: Aniol - nie pies :evil_lol: grzeczny, wiadomo żywy ale jak to młodzik - zmanipulowal mnie i mojego TZ :loveu: Quote
amikat Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 A JA POWIEM DZIAD DZIAD DZIAD - ALE KOCHANY :diabloti: Quote
Jasza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 amikat napisał(a):A JA POWIEM DZIAD DZIAD DZIAD - ALE KOCHANY :diabloti: :evil_lol: Quote
giselle4 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ...Stefanku podniose Cie maluszku hooops:multi: Quote
amikat Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Do ogółu cech stefanka czyniących z niego psiego aniołka dodam szczekliwy. Ma głos tak jadowity i głośny że moja doberwomanka wymięka..... Dziad :diabloti: ! Quote
Jasza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Tak to jest z tymi przystojniakami.... Charaktery czarne łamią nasze serca....:diabloti: Quote
amikat Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Oj łamią....., Dziewczynki kochane moje - ten pies wymaga pracy, pracy pracy pracy. Od września idęe z dziadem na szkolenie bo on w tym stanie do adopcji się nie nadaje - chyba dla szkoleniowca..... Wczoraj ugryzł córkę koleżanki - 12 lat - bo mu się wydawało ze ona mnie chce skrzywdzić. Dziecko sie do mnie przytuliło a on ją FASSSS! w łydkę. Quote
Recommended Posts