lapis Posted April 24, 2005 Author Posted April 24, 2005 Justuss pozostaje Ci tylko pozazdrościć piękne to Twoje psisko Quote
kasiain Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Gratulujemy wszystkim którym się poszczęściło, a ze względu na szczególną sympatię dla bulciów wielkie :klacz: :klacz: :klacz: dla Złośnicy i Lukierka. Mam nadzieję że sie pojawicie we wrześniu na wystawie we Wrocławiu :drinking: Quote
Marta Chmielewska Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Lapis, wybacz, byłam w Koszalinie parę razy faktycznie, city :wink: :lol: nie dziura.Ale dla mnie dziura to wszystkie miasta mniejsze od Wrocławia :D :D Alojzyna, chcesz powiedzieć, że te szczureczki na rękach równają się z naszą piekną Polcią ? :wink: :D Alicja, mam nadzieję, że sie niebawem zobaczymy na jakiejś wystawie, zapewniam, że będę miała zestaw fryzjerski :evilbat: :wink: zapuszczaj włosy :D :D Ja ze swojej strony na 100% będę na wystawie we Wrocławiu :lol: :lol: Quote
Alojzyna Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Marta Chmielewska napisał(a): Alojzyna, chcesz powiedzieć, że te szczureczki na rękach równają się z naszą piekną Polcią ? :wink: :D Gdzieżbym śmiała porównywać je do twojej Polci :lol: :lol: Na zdjęciu tego nie widać, ale były to dwa urocze szczeniaczki - jeden goły a drugi owłosiony. Quote
kasiain Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 no to się cieszę Marta że się we wrzesniu pojawisz we Wrocku :fadein:Mam nadzieję że poznam cie osobiście i Penny również Ja zawsze jestem na wystawie choć ostatnio bez buliska bo seniora przestały interesować wystawy :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Och, my we Wrocku od lat jesteśmy na wystawie, pierwszy raz Penny była jak miała 3 miesiace i zrobiła po prostu karierę :lol: :lol: Teraz to juz krowsko pójdzie i będzie sie pocić z panią na ringu... :-? :wink: Ale znacznie wcześniej będziemy w Szczecinie na międzynarodówce, obiecuję zrobić mnóstwo fotek i wstawię na dgm :lol: :lol: no i potem Koszalin. A przy okazji fotek, złapałam kiedyś Marka z Gromem bez Groma, w Szamotułach :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Fajnie :lol: :lol: A potem pewnie w Koszalinie :wink: :lol: A potem, potem to jeszcze może w Poznaniu :lol: Gdzie tu jeszcze koło nas są wystawy... bulliada cosik daleko w tym roku... szkoda,ze nie Szamotuly :( Quote
Złośnica Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):A przy okazji fotek, złapałam kiedyś Marka z Gromem bez Groma, w Szamotułach :lol: no no...Marek z Gromem bez Groma to przystojniak , ze fjiu fjiu palce lizać :iloveyou: Quote
staff-ka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 No to GRATULUJE WSZYSTKIM wystepu na opolskiej wystawce :wink: - zarówno tym wygranym jak i tym troszke mniej !!! A to dla Najlepszy BULL - facet ...... :D Lugerek - Cukerek :angel: i moje MŁODZIEŻOWCE :wink: :) - a to wesoły OZZY w ringu .... :wink: Serdecznie pozdrawiam wszystkich spotkanych :drinking: Quote
lapis Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Lapis, wybacz, byłam w Koszalinie parę razy faktycznie, city :wink: :lol: nie dziura.Ale dla mnie dziura to wszystkie miasta mniejsze od Wrocławia :D :D Nie ma co wybaczać, bo przecież z Koszalina nie jestem, ale skoro Koszalin to dziura to co z Kołobrzegiem :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Lapis, Kołobrzeg to dziurka po prostu :lol: A co do Marka z Gromem, na ostatniej wystawie w Lesznie moja ludzka pociecha trzymała w jego klatce konia i Marek dzielnie zniósł, jak sie tam koń zesikał :wink: :lol: Koń był dmychany, siki też :lol: :lol: A skoro już rozmowa o wystawach, mam parę fotek :lol: Baaardzo stara bullterrierka Piękne majorki w Lesznie i nerwowy azjata Quote
lapis Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Lapis, Kołobrzeg to dziurka po prostu :lol: ale jaka ładna Quote
Złośnica Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 jeszcze się tu wcisnę z moimi fotkami z Opola...bo pomału obrabiam.. chwilka przed wyjazdem... i już na ringu podczas oceny Quote
lapis Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 Złośnica daj jakieś większe te zdjęcia bo Lugerka nie widać Quote
Złośnica Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 ...się nie da wiekszego :( bo na wystawie byłam sama. I jak poszliśmy na ring to apart zostawiłam jednemu gościowi ( taki niby znajomy ) , który właśnie pstryknął nam tą fotkę. Równie dobrze mógł prysnąć z tą moją cyfróweczką...o czym pomyślałam dopiero jak stałam przy ocenie :lol: Fo ty konkurentów które ja robiłam są już bardziej wyraźne.. Quote
Alojzyna Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='lapis']Złośnica daj jakieś większe te zdjęcia bo Lugerka nie widać lapis - kliknij na zdjęcie i otworzy ci się na całym ekranie Quote
lapis Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 oj muszę się nauczyć cierpliwości, bo trzeba poczekać, aż się otworzy, a ja w gorącej wodzie kąpana... No Złośnica teraz mogę powiedzieć, że łądne zdjęcie, a jaki on w Ciebie wpatrzony. Do zobaczenia w Łodzi Quote
MSMIMI Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 bardzo mi sie podoba jak wystawca stoi przed psem a nie z boku, wg mnie wyglada to zdecydowanie efektowniej, co widac na foto :) graty i powodzenia dla wszystkich w lodzi! Quote
Złośnica Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 lapis napisał(a):oj muszę się nauczyć cierpliwości, bo trzeba poczekać, aż się otworzy, a ja w gorącej wodzie kąpana... No Złośnica teraz mogę powiedzieć, że łądne zdjęcie, a jaki on w Ciebie wpatrzony. Do zobaczenia w Łodzi aajjjj...ja w ogóle na to nie wpadłam, że ktoś może niewiedzieć że to się klika na zdjęcie i ono sie powiększa :wink: Bez urazy lapis :fadein: I od razu zaznaczam, że on nie we mnie wpatrzony tylko w "kangurka" :lol: ...taka oczowalna różowa piłeczka, którą na fotce akurat podrzucam :wink: Jak sobie pomyślę, że muszę wstać o 3 rano, żeby zdążyć na pociąg do Łodzi.... 0X więc wybacznie jak będe miec fochy w nosie :wink: Quote
Alicja Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Biedny Lukierek , to i jemu sie nie dasz wyspać . :lol: Oj niedobra ty tak wcześnie budzic zwierzątko :lol: :wink: Quote
Recommended Posts