Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulujemy wszystkim którym się poszczęściło, a ze względu na szczególną sympatię dla bulciów wielkie :klacz: :klacz: :klacz: dla Złośnicy i Lukierka.
Mam nadzieję że sie pojawicie we wrześniu na wystawie we Wrocławiu :drinking:

Posted

Lapis, wybacz, byłam w Koszalinie parę razy faktycznie, city :wink: :lol: nie dziura.Ale dla mnie dziura to wszystkie miasta mniejsze od Wrocławia :D :D
Alojzyna, chcesz powiedzieć, że te szczureczki na rękach równają się z naszą piekną Polcią ? :wink: :D
Alicja, mam nadzieję, że sie niebawem zobaczymy na jakiejś wystawie, zapewniam, że będę miała zestaw fryzjerski :evilbat: :wink: zapuszczaj włosy :D :D
Ja ze swojej strony na 100% będę na wystawie we Wrocławiu :lol: :lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):

Alojzyna, chcesz powiedzieć, że te szczureczki na rękach równają się z naszą piekną Polcią ? :wink: :D

Gdzieżbym śmiała porównywać je do twojej Polci :lol: :lol:

Na zdjęciu tego nie widać, ale były to dwa urocze szczeniaczki - jeden goły a drugi owłosiony.

Posted

no to się cieszę Marta że się we wrzesniu pojawisz we Wrocku :fadein:Mam nadzieję że poznam cie osobiście i Penny również
Ja zawsze jestem na wystawie choć ostatnio bez buliska bo seniora przestały interesować wystawy :wink:

Posted

Och, my we Wrocku od lat jesteśmy na wystawie, pierwszy raz Penny była jak miała 3 miesiace i zrobiła po prostu karierę :lol: :lol: Teraz to juz krowsko pójdzie i będzie sie pocić z panią na ringu... :-? :wink:
Ale znacznie wcześniej będziemy w Szczecinie na międzynarodówce, obiecuję zrobić mnóstwo fotek i wstawię na dgm :lol: :lol: no i potem Koszalin.
A przy okazji fotek, złapałam kiedyś Marka z Gromem bez Groma, w Szamotułach :lol:

Posted

A przy okazji fotek, złapałam kiedyś Marka z Gromem bez Groma, w Szamotułach :lol:

no no...Marek z Gromem bez Groma to przystojniak , ze fjiu fjiu palce lizać :iloveyou:

Posted

No to GRATULUJE WSZYSTKIM wystepu na opolskiej wystawce :wink:
- zarówno tym wygranym jak i tym troszke mniej !!!

A to dla Najlepszy BULL - facet ...... :D

Lugerek - Cukerek :angel:

i moje MŁODZIEŻOWCE :wink: :)

- a to wesoły OZZY w ringu .... :wink:

Serdecznie pozdrawiam wszystkich spotkanych :drinking:

Posted

Lapis, wybacz, byłam w Koszalinie parę razy faktycznie, city :wink: :lol: nie dziura.Ale dla mnie dziura to wszystkie miasta mniejsze od Wrocławia :D :D

Nie ma co wybaczać, bo przecież z Koszalina nie jestem, ale skoro Koszalin to dziura to co z Kołobrzegiem :wink:

Posted

Lapis, Kołobrzeg to dziurka po prostu :lol:
A co do Marka z Gromem, na ostatniej wystawie w Lesznie moja ludzka pociecha trzymała w jego klatce konia i Marek dzielnie zniósł, jak sie tam koń zesikał :wink: :lol: Koń był dmychany, siki też :lol: :lol:
A skoro już rozmowa o wystawach, mam parę fotek :lol:
Baaardzo stara bullterrierka

Piękne majorki w Lesznie

i nerwowy azjata

Posted

...się nie da wiekszego :( bo na wystawie byłam sama. I jak poszliśmy na ring to apart zostawiłam jednemu gościowi ( taki niby znajomy ) , który właśnie pstryknął nam tą fotkę. Równie dobrze mógł prysnąć z tą moją cyfróweczką...o czym pomyślałam dopiero jak stałam przy ocenie :lol:

Fo ty konkurentów które ja robiłam są już bardziej wyraźne..

Posted

oj muszę się nauczyć cierpliwości, bo trzeba poczekać, aż się otworzy, a ja w gorącej wodzie kąpana...

No Złośnica teraz mogę powiedzieć, że łądne zdjęcie, a jaki on w Ciebie wpatrzony.

Do zobaczenia w Łodzi

Posted

bardzo mi sie podoba jak wystawca stoi przed psem a nie z boku, wg mnie wyglada to zdecydowanie efektowniej, co widac na foto :) graty i powodzenia dla wszystkich w lodzi!

Posted

lapis napisał(a):
oj muszę się nauczyć cierpliwości, bo trzeba poczekać, aż się otworzy, a ja w gorącej wodzie kąpana...
No Złośnica teraz mogę powiedzieć, że łądne zdjęcie, a jaki on w Ciebie wpatrzony.
Do zobaczenia w Łodzi

aajjjj...ja w ogóle na to nie wpadłam, że ktoś może niewiedzieć że to się klika na zdjęcie i ono sie powiększa :wink: Bez urazy lapis :fadein:

I od razu zaznaczam, że on nie we mnie wpatrzony tylko w "kangurka" :lol: ...taka oczowalna różowa piłeczka, którą na fotce akurat podrzucam :wink:

Jak sobie pomyślę, że muszę wstać o 3 rano, żeby zdążyć na pociąg do Łodzi.... 0X więc wybacznie jak będe miec fochy w nosie :wink: