IrishDevils Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Czy ktoś się wybiera ;)? Ja będę na pewno z jakimś rudzielcem :eviltong:. Quote
Darianna Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 o ile mnie pamięć nie zwodzi to mojego rudzielca już na tą wystawę zarezerwowano ;) Lepiej się określ na PW jak ze spacerem - ja pkp przyjade jakby co ;) Quote
McDzik Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ja też będę - tylko jeszcze nie wiem z jakim psem :evil_lol: Quote
McDzik Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No dobra,może mnie nie zabiją za umieszczenie tego w necie, bo nie u mieszczali na stronce: KONKURENCJA MŁODY PREZENTER * * *Grupa wiekowa 9 –12 lat* 1. Martyna Lech, Labrador retriever LE NOIR ROYAL STANDARD 2. Cezary Paluch, PON CZARLA Jamkin 3. Mikołaj Wyrzykowski, owczarek szkocki długowłosy Denfris MAGICAL BLISS *Grupa wiekowa 13-18 lat* 1. Magdalena Andrusiewicz, spaniel tybetański ARNI Gang Cziki 2. Zuzanna Ligocka, yorkshire terrier INDORATO Sfora Gregora 3. Monika Malitka, golden retriever XCENTRIC Oligarchia 4. Monika Wąsik, golden retriever GREYS Wi An Wa Quote
McDzik Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Hm, bodajże p.Janina Staniszewska-Borkowska, ale nie mogę teraz tego ponownie znaleźć Quote
IrishDevils Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Ja siebie też nie widze... :mad: Quote
McDzik Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 shadow9 -Mateusz w ogóle się nie wybiera na wystawę. Spoko, napewno da się wyjaśnić. Miałam identyczna sytuację w Nowym Sączu i dorobili karte bo to przecież z winy organizatorów nie było mnie na liście. (A jak mówi regulamin, w wystawie mogą wziąść udział tylko psy umieszczone w katalogu, chyba, że nie ma ich w katalogu z winy organizatora)-co prawda to dotyczy psów na normalnym ringu, ale tego się trzymałam gdy poszłam wyjaśniać i karte dorobili, specjalne pieczątki poprzybijali, że to z ich winy nie było mnie w katalogu i tyle-żeby nie było, że sama sobie coś sfalsyfikowałam. Umieściłam jednak listę, bo na początku właśnie więcej Was się zapowiadało i się z Zuzą zastanawiałyśmy co tak mało osób! Napewno jest więcej. I dzięki temu każdy kogo nie ma załatwi sobie to z organizatorami na początku, a nie-dowie się podczas eliminacji MP, że nie ma jego karty przygotowanej... Quote
IrishDevils Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Mam nadzieje, że nie będą mi robić problemów i rzeczywiście da się to wyjaśnić :-(. Póki co napisałam emaila i czekam na odpowiedz... (chociaż ostatnio na jakiś odzew ze związku czekałam miesiąc.) Faktycznie deklarowało się więcej osób niż jest na liście, wiec chyba nie tylko ja mam taki problem :sad:. Quote
McDzik Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Napisałam jeszcze pw do Biutki z zapytaniem, bo też się tu deklarowała, a jej nie ma (ona jest Gosia) ... Najgorsze jest to, że w Nowym Sączu było za 10zł, więc sprawdzili w komputerze, że płaciłam i dorobili kartę - a tutaj było za darmo.. Ale jak pójdziecie grupką, to powinni się zorientować, że to nie jakieś wymysły osób niezgłoszonych, próbujących się wkręcić.. Powodzenia, bo co to za Mp, kiedy 3 osoby na krzyż biegają i każdy ma lokate niemal gwarantowaną... EDIT: Biutka nie jedzie.. Czyli chyba tylko Ty masz taki problem :shake: Quote
IrishDevils Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 No tak... jak zwykle mam szczęście ;). Quote
IrishDevils Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Mnie nie będzie :-(. Właśnie dostałam emaila ze nie znaleźli mojego zgłoszenia :placz:. Zgłoszenie wysyłałam razem ze zgłoszeniem psa... psa przyjęli mnie nie. Quote
MateUsz Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ja się chyba zdecyduje zgłoszenie wysłałem, ale też mnie nie ma także Shadow możemy iść razem ;) :P Quote
McDzik Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 dziwne... ale jak pojdziecie razem z Mateuszem moze uda sie jakos zalatwic... we 2 będzicie bardziej wiarygodni. Quote
IrishDevils Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 No przynajmniej nie będę osamotniona w tym całym zamieszaniu :eviltong:. Może jak delegacją pójdziemy to cos poradzą na te zgłoszenia ;). Quote
MateUsz Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 No to Shadow malujemy transparenty i idziemy strajkować ;D :mad::mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Gr. młodsza I. Ania Nowicka z aussie II. III. IV. Gr. starsza I. Monika Malitka z seterem irlandzkim II. Zuzanna Ligocka z husky III. Monika Wąsik z goldenem IV. Magdalena Andrusiewicz z Lhasa apso Zw. dnia Monika Malitka Gratulacje dla wszystkich. Quote
Zuza i Noddy Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 McDzik napisał(a):A III nie była Monika Wąsik? No właśnie nie wiem kto był na III i tak troszkę strzelałam :oops: Jak ktoś wie na pewno to poprawie. Quote
Biutka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Czekam na gr. Młodszą :> Ps. Zuza, Nie! :shake: :evil_lol: Filmiki z wawy Złej jakości, ale mam kamerkę, Buahaaha! :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Biutka']Czekam na gr. Młodszą :> Ps. Zuza, Nie! :shake: :evil_lol: Filmiki z wawy Złej jakości, ale mam kamerkę, Buahaaha! :lol: Skapowałam się właśnie, ze już je nawet widziała, coś mi ostatnio pamięć szwankuje :lol::oops: Quote
Recommended Posts