Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

No dobra,może mnie nie zabiją za umieszczenie tego w necie, bo nie u mieszczali na stronce:

KONKURENCJA MŁODY PREZENTER

* *

*Grupa wiekowa 9 –12 lat*

1. Martyna Lech, Labrador retriever LE NOIR ROYAL STANDARD
2. Cezary Paluch, PON CZARLA Jamkin
3. Mikołaj Wyrzykowski, owczarek szkocki długowłosy Denfris MAGICAL
BLISS

*Grupa wiekowa 13-18 lat*

1. Magdalena Andrusiewicz, spaniel tybetański ARNI Gang Cziki

2. Zuzanna Ligocka, yorkshire terrier INDORATO Sfora Gregora

3. Monika Malitka, golden retriever XCENTRIC Oligarchia

4. Monika Wąsik, golden retriever GREYS Wi An Wa

Posted

shadow9 -Mateusz w ogóle się nie wybiera na wystawę. Spoko, napewno da się wyjaśnić. Miałam identyczna sytuację w Nowym Sączu i dorobili karte bo to przecież z winy organizatorów nie było mnie na liście. (A jak mówi regulamin, w wystawie mogą wziąść udział tylko psy umieszczone w katalogu, chyba, że nie ma ich w katalogu z winy organizatora)-co prawda to dotyczy psów na normalnym ringu, ale tego się trzymałam gdy poszłam wyjaśniać i karte dorobili, specjalne pieczątki poprzybijali, że to z ich winy nie było mnie w katalogu i tyle-żeby nie było, że sama sobie coś sfalsyfikowałam.

Umieściłam jednak listę, bo na początku właśnie więcej Was się zapowiadało i się z Zuzą zastanawiałyśmy co tak mało osób! Napewno jest więcej.
I dzięki temu każdy kogo nie ma załatwi sobie to z organizatorami na początku, a nie-dowie się podczas eliminacji MP, że nie ma jego karty przygotowanej...

Posted

Mam nadzieje, że nie będą mi robić problemów i rzeczywiście da się to wyjaśnić :-(. Póki co napisałam emaila i czekam na odpowiedz... (chociaż ostatnio na jakiś odzew ze związku czekałam miesiąc.)
Faktycznie deklarowało się więcej osób niż jest na liście, wiec chyba nie tylko ja mam taki problem :sad:.

Posted

Napisałam jeszcze pw do Biutki z zapytaniem, bo też się tu deklarowała, a jej nie ma (ona jest Gosia) ...
Najgorsze jest to, że w Nowym Sączu było za 10zł, więc sprawdzili w komputerze, że płaciłam i dorobili kartę - a tutaj było za darmo.. Ale jak pójdziecie grupką, to powinni się zorientować, że to nie jakieś wymysły osób niezgłoszonych, próbujących się wkręcić.. Powodzenia, bo co to za Mp, kiedy 3 osoby na krzyż biegają i każdy ma lokate niemal gwarantowaną...

EDIT:
Biutka nie jedzie.. Czyli chyba tylko Ty masz taki problem :shake:

Posted

Gr. młodsza

I. Ania Nowicka z aussie
II.
III.
IV.

Gr. starsza

I. Monika Malitka z seterem irlandzkim
II. Zuzanna Ligocka z husky
III. Monika Wąsik z goldenem