Della Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='***kas']czy taka zielona to ja do końca nie wiem, skoro klikerka zna... Wywnioskowałam to choćby po tytule: "Pytania laika" :p Dobra nie wazne, wazne, ze dziewczyna sie przejela i piesek napewno jest w dobrych rekach :cool3: Quote
niebieska pomarancza Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 czytam ten poradnik, czytam w wolnym czasie. Luna wynoszona jest codziennie na rękach. w tym tyg 2 raz sie odrobaczamy (jutro probably, moze w pon) i mam kolejne pytanie: moja ciocia ma ogródek. nie chodzą tam zadne psy. moge tam wypuszczac Lune na trawe czy niebardzo ? Quote
Darianna Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 jak nie chodzą to możesz, ale rzecz jasna pod ciągłą kontrolą, żeby np. czegoś nie zjadła ;) Quote
niebieska pomarancza Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 to jest teraz moje oczko w glowie wiec samej jej nie zostawie ;p ciesze sie ze moze wyjsc, zobaczyc troche trawy z bliska ;) Quote
Recommended Posts