LidkaWejman Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Przepraszam,że mnie nie było tak długo,ale dużo się działo. Jutro wystawię Sindi na allegro, podaj mi tylko na priv numer tel. w sprawie kontaktu, żebym mogła umieścić w ogłoszeniu. Cosmo pakuje walizki znalazł dom, właśnie przez allegro,ale że mój pies dostał zapalenia skóry ( bo ma uczulenie na pchły), to na razie żadnych zwierząt do domu sprowadzić nie mogę...... Quote
Wala2006 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 LidkaWejman napisał(a):Przepraszam,że mnie nie było tak długo,ale dużo się działo. Jutro wystawię Sindi na allegro, podaj mi tylko na priv numer tel. w sprawie kontaktu, żebym mogła umieścić w ogłoszeniu. Cosmo pakuje walizki znalazł dom, właśnie przez allegro,ale że mój pies dostał zapalenia skóry ( bo ma uczulenie na pchły), to na razie żadnych zwierząt do domu sprowadzić nie mogę...... Tylko jak będziesz ja wystawiać na allegro to napisze cene 50 złotych... Życzę by psinka jak najszybciej do zdrowia wróciła :) I wysyłam do cb PW z numerem :) Quote
LidkaWejman Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Wala czekam na maila z fotami od wczoraj...... Quote
LidkaWejman Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Wala.....nadal czekam na maila, jak mam inaczej wystawić allegro???????????????????? Quote
Wala2006 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 LidkaWejman napisał(a):Wala.....nadal czekam na maila, jak mam inaczej wystawić allegro???????????????????? wybacz ale dopiero dziś weszłam na kompa i zaraz wyśle fotki... Quote
LidkaWejman Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Wala.....czekam....gdyby to nie chodziło o psa...dawno bym porzuciła temat.... Quote
LidkaWejman Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Wala 2006 Twoja ignorancja mnie powala, przecież wysłanie maila to są 3 minuty....Ręce opadają z Sindi nadal w schronie..... Quote
Tola^^ Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Wali do piątku nie będzie, a na dodatek ma coś z komputrem, więc nie ma jak zdjęć Ci przesłać, więc nie pisz o jej ignorancji... Jak by Ci zależało to byś skopiowała zdjęcia z wątku, a jeżeli nie to podaj e-maila ja ci prześle. Quote
LidkaWejman Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Tola^^']Wali do piątku nie będzie, a na dodatek ma coś z komputrem, więc nie ma jak zdjęć Ci przesłać, więc nie pisz o jej ignorancji... Jak by Ci zależało to byś skopiowała zdjęcia z wątku, a jeżeli nie to podaj e-maila ja ci prześle. Tolu nie mogę skopiować fot z wątku w tym cały problem(zabezp. przed wirusami nie pozwala mi na takie rzeczy),rozmawiałam z Walą także telefonicznie. Kilkakrotnie zapewniała,że już siada i wysyła...jeśli ma problemy z kompem, ok.- ale czy nie wystarczyłby jeden sms, jeśli ma problem z kompem,a tu całkowita cisza?? TO JAK MAM TO TRAKTOWAĆ...nie dziw się,że się wkurzam, bo uważam,że zawsze można jakoś dać znać, lub napisać sorry nie będę mogła.....albo powiedzieć koleżance, z którą się jest w kontakcie,żeby albo przesłała foty,albo dała znać na forum,że nie da rady....A tu czekam na foty tydzień.... Jesli możesz to przeslij mi foty i napisz mi gdzie aktualnie pies przebywa mail lidialuczak@wp.pl Quote
LidkaWejman Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 http://allegro.pl/sindi-super-sunia-szuka-domku-i1434133413.html Quote
Tola^^ Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 LidkaWejman napisał(a):http://allegro.pl/sindi-super-sunia-szuka-domku-i1434133413.html Dziękujemy bardzo za allegro dla Sindi ;) Quote
LidkaWejman Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Nie ma sprawy, zrobiłam jej dwa, na jednym jest już ponad 50 wyświetleń, wystawiłam oba na 14 dni. Jeśli dostanę foty na maila i tekst to mogę wystawić pozostałe dwa piesie. pozdr Quote
LidkaWejman Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ale tu cisza...ponawiam swoją propozycję - jeśli dostanę foty i teksty na maila wystawię na allegro pozostałe pieski. Nadal wystawiać Sindi??? Quote
Wala2006 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Jak możesz to wystawiaj Sindi ona nadal w schronie jest :( Quote
tamii Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 żadnych wieści o domach dla psiaków ? :( Quote
Tola^^ Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 tamii napisał(a):żadnych wieści o domach dla psiaków ? :( Cały czas cisza :( LidkaWejman napisał(a):Ale tu cisza...ponawiam swoją propozycję - jeśli dostanę foty i teksty na maila wystawię na allegro pozostałe pieski. Nadal wystawiać Sindi??? Postaram się przesłać zdjęcia i teksty do końca tygodnia :) Quote
LidkaWejman Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 oki. Dziś wróciłam ze szpitala, jutro Sindi będzie na allegro co do reszty to czekam. Oczywiście pod każdym opisem podaj mi namiary na siebie, lub kogoś innego kto zna te psiaki i będzie mógł odpowiedzieć na pytania ew. zainteresowanych, wystarczy imię i telefon. pozdr Quote
Tola^^ Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 LidkaWejman napisał(a):Sindi już na allegro:)na 14 dni O to super, pozostałe psiaki prześle jednak po weekendzie, bo teraz wyjeżdżam... Quote
Pola17 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Nie rozumiem jak można trzymać psy na łan cuchach i to jeszcze w schronisku szok !!!!!!!!! :P a jak sie psiaki czuja >:) Quote
Tola^^ Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Psiaki już nie są na łańcuchach pisze to na wątku... Quote
LidkaWejman Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 TOlu czekam na materiały o Tobim i Barim na allegro. Co się dzieje z nimi w schronie? Quote
Tola^^ Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Teraz mam urwanie głowy, lecz postaram sie przesłać to w końcu... Dziś byłam w schronie, lecz nie widziałam psiaków. Tylko przez chwile Bariego i jest wszystko ok... Jak jakaś wolontariuszka co jest na dogo przyjrzy się psiaką i napisze coś o nich, bardzo bym prosiła bo mnie teraz przez miesiąc w schronie nie będzie... Quote
Szyna13222 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ogłoszenie dla B&T http://www.niechcianeizapomniane.org/opis-403-spoza.html Było robione jeszcze jak były ze sobą zżyte,stąd treść.... Quote
Tola^^ Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Nasz smutny Tobi: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts