Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam,że mnie nie było tak długo,ale dużo się działo. Jutro wystawię Sindi na allegro, podaj mi tylko na priv numer tel. w sprawie kontaktu, żebym mogła umieścić w ogłoszeniu.
Cosmo pakuje walizki znalazł dom, właśnie przez allegro,ale że mój pies dostał zapalenia skóry ( bo ma uczulenie na pchły), to na razie żadnych zwierząt do domu sprowadzić nie mogę......

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LidkaWejman napisał(a):
Przepraszam,że mnie nie było tak długo,ale dużo się działo. Jutro wystawię Sindi na allegro, podaj mi tylko na priv numer tel. w sprawie kontaktu, żebym mogła umieścić w ogłoszeniu.
Cosmo pakuje walizki znalazł dom, właśnie przez allegro,ale że mój pies dostał zapalenia skóry ( bo ma uczulenie na pchły), to na razie żadnych zwierząt do domu sprowadzić nie mogę......

Tylko jak będziesz ja wystawiać na allegro to napisze cene 50 złotych...
Życzę by psinka jak najszybciej do zdrowia wróciła :)
I wysyłam do cb PW z numerem :)

Posted

Wali do piątku nie będzie, a na dodatek ma coś z komputrem, więc nie ma jak zdjęć Ci przesłać, więc nie pisz o jej ignorancji...
Jak by Ci zależało to byś skopiowała zdjęcia z wątku, a jeżeli nie to podaj e-maila ja ci prześle.

Posted

[quote name='Tola^^']Wali do piątku nie będzie, a na dodatek ma coś z komputrem, więc nie ma jak zdjęć Ci przesłać, więc nie pisz o jej ignorancji...
Jak by Ci zależało to byś skopiowała zdjęcia z wątku, a jeżeli nie to podaj e-maila ja ci prześle.

Tolu nie mogę skopiować fot z wątku w tym cały problem(zabezp. przed wirusami nie pozwala mi na takie rzeczy),rozmawiałam z Walą także telefonicznie. Kilkakrotnie zapewniała,że już siada i wysyła...jeśli ma problemy z kompem, ok.- ale czy nie wystarczyłby jeden sms, jeśli ma problem z kompem,a tu całkowita cisza?? TO JAK MAM TO TRAKTOWAĆ...nie dziw się,że się wkurzam, bo uważam,że zawsze można jakoś dać znać, lub napisać sorry nie będę mogła.....albo powiedzieć koleżance, z którą się jest w kontakcie,żeby albo przesłała foty,albo dała znać na forum,że nie da rady....A tu czekam na foty tydzień....
Jesli możesz to przeslij mi foty i napisz mi gdzie aktualnie pies przebywa mail lidialuczak@wp.pl

• 4 weeks later...
Posted

tamii napisał(a):
żadnych wieści o domach dla psiaków ? :(

Cały czas cisza :(

LidkaWejman napisał(a):
Ale tu cisza...ponawiam swoją propozycję - jeśli dostanę foty i teksty na maila wystawię na allegro pozostałe pieski. Nadal wystawiać Sindi???

Postaram się przesłać zdjęcia i teksty do końca tygodnia :)

Posted

oki. Dziś wróciłam ze szpitala, jutro Sindi będzie na allegro co do reszty to czekam. Oczywiście pod każdym opisem podaj mi namiary na siebie, lub kogoś innego kto zna te psiaki i będzie mógł odpowiedzieć na pytania ew. zainteresowanych, wystarczy imię i telefon. pozdr

Posted

Teraz mam urwanie głowy, lecz postaram sie przesłać to w końcu...
Dziś byłam w schronie, lecz nie widziałam psiaków. Tylko przez chwile Bariego i jest wszystko ok...
Jak jakaś wolontariuszka co jest na dogo przyjrzy się psiaką i napisze coś o nich, bardzo bym prosiła bo mnie teraz przez miesiąc w schronie nie będzie...

• 3 weeks later...