Tia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 One na prawdę się zżyły... A taka ciekawostka to Sindi była w ciąży z Barim, lecz w porę miała zrobioną sterylkę aborcyjną. On żadnemu psu nie pozwala zbliżyć się do Sindi tak ją pilnuje. Dziś jak byliśmy na wybiegu to Bari wszędzie chodził za nami, podeszliśmy do Tobiego, który jeszcze jest na łańcuchu i Bari go nawet nie poznał obwąchały się i Bari od niego uciekł...Po Tobim było widać, że go poznał bo zaczął się cieszyć i chciał iść do niego. A Bari nie wykazał, żadnego zainteresowania nim. Quote
Wala2006 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Dziś to nawet Bari został pogryziony przez psy a nie one przez niego...Ale na szczęście nic mu nie jest :) A zdjęcia wyszły super :) Oba psiaki są kochane... Quote
Angel Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Biedny Tobi...Bari jakoś układa sobie życie..nadal oczywiscie szuka domu i bardzo go potrzebuje ale Tobi biedak sam siedzi w tej budzie..ma takie smutne oczy..:( widac w nich cierpirnie...bardzo mi go żal :( Quote
Tola^^ Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Tobi to na prawdę takie ma teraz smutne oczka, tak mi go szkoda, tak mi smutno gdy go widzę :( On prawie przez cały czas leży w budzie i patrzy tymi swoimi smutnymi oczkami! Quote
ana666 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 super że Bari tak sie zmienił na lepsze :) teraz moze bedzie łatwiej domek znalezc. szkoda tylko Tobiego :( Quote
Wala2006 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Bari ma straszną ranę na tylnej nodze, byliśmy u weta ale on powiedział że to za stare na szycie dał zaszczyk i kazał w pon. przyjść i powiedział że jeżeli skóry która mu zwisa obumarła to będzie odcięta :( widok tego był straszny :( Quote
Tola^^ Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Ta rana na prawym udzie wygląda bardzo źle :placz: Jest głęboka i duża skóra dosłownie mu zwisa z nogi, a obok niej jest mała bardzo głęboka rana która również źle wygląda... Nasz Bari się zmienił na lepsze a co z tego ma cierpienie ;( Quote
Tia Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Teraz to on stał się ofiarą, nad którą znęcają się inne psy:( Quote
ana666 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 :(:(:(:( biedny :( oby sie szybko zagoiło i nic z tym nie działo:( Quote
ana666 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 a moglaby któras z was napisać jakiś ładny tekst do allegro? bo nie wiem czy robić im wspólne czy kazdemu osobno skoro juz razem nie sa a osobno jakby nie patrzec wieksza szansa na dom... Quote
Tia Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Raczej osobno...ja już idę spać, bo o 4 wstaje i nie będzie mnie kilka dni więc narazie nie napiszę tekstu, może ktoś inny napiszę do tego czasu. Quote
ana666 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 bo wolałbym zeby któras z Was bo ja ich nie znam to nie chce wymyslać a Wy najwiecej mozecie powiedziec o charakterze, zachowaniu itp. Quote
Tola^^ Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 ana666 napisał(a):bo wolałbym zeby któras z Was bo ja ich nie znam to nie chce wymyslać a Wy najwiecej mozecie powiedziec o charakterze, zachowaniu itp. Ana666 ja raczej nie napiszę już się nadrukowałam dziś pisząc wszystko o nich na pierwszej stronie, może to by się przydało co tam jest?? Quote
ana666 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 o super! wykorzystam to co napisałas o nich na pierwszej stronie bo bardzo fajnie napisałas. a one maja jakies ogłoszenia oprócz tych od angel? ja im robiłam jakis czas temu ale zrobie na nowo bo tamte nieaktualne juz... Quote
Tola^^ Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Tylko te od Angel mają lecz chyba już są nieaktualne :( Quote
zeberka4 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 http://allegro.pl/item1078117961_bari_tobi_oraz_sindi_czekaja_na_domy.html prosze o opisik takze Sindi Quote
Tola^^ Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Zaraz ci prześlę opis Sindi :) A tu zdjęcie Tobiego gdy był pierwszy raz w schonie A tu Bariego: Quote
Tola^^ Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Sindi to około roczna, szorstkowłosa, dosyć spora suczka po sterylizacji. Do schroniska trafiła jako małe szczenie miała około 4-5 miesięcy w lipcu 2009roku. Ma śliczne oczy i umaszczenie, prawdziwe cudo! Na początku pobytu w schronie bardzo się bała, nie wychodziła z boksu, była cały czas w budzie, tylko do jedzenia wychodziła. Teraz po długim okresie socjalizacji to cudowna suczka, bardzo łagodna lecz nadal ma dystans do człowieka. Doskonale dogaduje się z psami, tylko by się z nimi bawiła! Uwielbia spacery gdzie jest spuszczana i może się wyszaleć i pobawić z innymi psami. Na wybiegu całe dnie przesiaduje razem z Barim na budach, ponieważ inne psiaki je gryzą i przeganiają! Bardzo się ze sobą zżyły, chodzą wszędzie za sobą! Dobrze by było żeby suczka trafiła do domu z Barim, lub gdzie są inne młodsze psy z którymi mogła by się pobawić. Fotki Z zimy: Teraźniejsze: Quote
Tola^^ Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Super ! Dziękuje ci z całego serca zebarko za to Allegro! :loveu: Quote
Recommended Posts