Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

One na prawdę się zżyły...
A taka ciekawostka to Sindi była w ciąży z Barim, lecz w porę miała zrobioną sterylkę aborcyjną.
On żadnemu psu nie pozwala zbliżyć się do Sindi tak ją pilnuje.
Dziś jak byliśmy na wybiegu to Bari wszędzie chodził za nami, podeszliśmy do Tobiego, który jeszcze jest na
łańcuchu i Bari go nawet nie poznał obwąchały się i Bari od niego uciekł...Po Tobim było widać, że
go poznał bo zaczął się cieszyć i chciał iść do niego. A Bari nie wykazał, żadnego zainteresowania nim.

Posted

Biedny Tobi...Bari jakoś układa sobie życie..nadal oczywiscie szuka domu i bardzo go potrzebuje ale Tobi biedak sam siedzi w tej budzie..ma takie smutne oczy..:( widac w nich cierpirnie...bardzo mi go żal :(

Posted

Tobi to na prawdę takie ma teraz smutne oczka, tak mi go szkoda, tak mi smutno gdy go widzę :(
On prawie przez cały czas leży w budzie i patrzy tymi swoimi smutnymi oczkami!

Posted

Bari ma straszną ranę na tylnej nodze, byliśmy u weta ale on powiedział że to za stare na szycie dał zaszczyk i kazał w pon. przyjść i powiedział że jeżeli skóry która mu zwisa obumarła to będzie odcięta :( widok tego był straszny :(

Posted

Ta rana na prawym udzie wygląda bardzo źle :placz:
Jest głęboka i duża skóra dosłownie mu zwisa z nogi, a obok niej jest mała bardzo głęboka rana która również źle wygląda...

Nasz Bari się zmienił na lepsze a co z tego ma cierpienie ;(

Posted

a moglaby któras z was napisać jakiś ładny tekst do allegro?
bo nie wiem czy robić im wspólne czy kazdemu osobno skoro juz razem nie sa a osobno jakby nie patrzec wieksza szansa na dom...

Posted

Raczej osobno...ja już idę spać, bo o 4 wstaje i nie będzie mnie kilka dni więc narazie nie napiszę tekstu, może ktoś inny napiszę do tego czasu.

Posted

ana666 napisał(a):
bo wolałbym zeby któras z Was bo ja ich nie znam to nie chce wymyslać a Wy najwiecej mozecie powiedziec o charakterze, zachowaniu itp.

Ana666 ja raczej nie napiszę już się nadrukowałam dziś pisząc wszystko o nich na pierwszej stronie, może to by się przydało co tam jest??

Posted

o super! wykorzystam to co napisałas o nich na pierwszej stronie bo bardzo fajnie napisałas.
a one maja jakies ogłoszenia oprócz tych od angel? ja im robiłam jakis czas temu ale zrobie na nowo bo tamte nieaktualne juz...

Posted

Sindi to około roczna, szorstkowłosa, dosyć spora suczka po sterylizacji.
Do schroniska trafiła jako małe szczenie miała około 4-5 miesięcy w lipcu 2009roku.
Ma śliczne oczy i umaszczenie, prawdziwe cudo!
Na początku pobytu w schronie bardzo się bała, nie wychodziła z boksu, była cały czas w budzie, tylko do jedzenia wychodziła. Teraz po długim okresie socjalizacji to cudowna suczka, bardzo łagodna lecz nadal ma dystans do człowieka.
Doskonale dogaduje się z psami, tylko by się z nimi bawiła!
Uwielbia spacery gdzie jest spuszczana i może się wyszaleć i pobawić z innymi psami.
Na wybiegu całe dnie przesiaduje razem z Barim na budach, ponieważ inne psiaki je gryzą i przeganiają!
Bardzo się ze sobą zżyły, chodzą wszędzie za sobą!
Dobrze by było żeby suczka trafiła do domu z Barim, lub gdzie są inne młodsze psy z którymi mogła by się pobawić.

Fotki
Z zimy:

Teraźniejsze: