Asiaczek Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Dzisiaj wieczorem wyjeżdżam do m. Dombovar na Węgrzech. W dniu 3.4.2005 r. odbywa się tam wystawa CAC. Podaję skłąd sędziowski: I grupa - Kisban Kazmer Gellen Tibor, Balazsovits Janosne, Harsanyi Peter. II grupa - Laszlo Szalov, Balazsovits Janosne, Vibor Jezek (Chorwacja), Stummer Jozsef, Miklos Levente, Juhasz istvanne, Zeidl Jozsef III grupa - Sanja Mamcilovic (Serbia i Czarnogóra), Balazsovits Janosne, Korozs Gabor, Nagy Istvan Borsfai Csaba IV grupa - Korozs Gabor V grupa - Juhasz Istvanne, Zeidl Jozsef VI grupa - Borsfai Csaba VII grupa - Sanja Momcilovic VIII grupa - Nagy Istvan IX grupa - Sarkozi Gyula X grupa - Zeidl Jozsef. Jeżeli ktoś jest zainteresowany stawkami psów, piszcie proszę. A ja po powrocie będę odpowiadała na posty. Trzymajcie za mnie kciuki. Pzdr. Quote
.ania Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Ja poproszę o stawkę dużych pudli, a jakbyś miała troszkę wolnego czasu to może uda Ci się zrobic kilka foteczek :) I oczywiście życzę powodzenia i trzymam kciuki :thumbs: Quote
Martyna Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Ja, ja, ja !!! :-) oczywiscie flaciki :-) bede trzymac jutro kciuki! Quote
króliczek Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Asiaczku,bardzo Cię proszę nie zapomnij o shar-peikach :D Oczywiście gratuluję już dziś sukcesów i zdobytych CACów :lol: Quote
dorotal Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Życze powodzenia :D . Ja jak zwykle prosze o buldozki francuskie i king charles spaniele. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Ja poproszę o Setery Irlandzkie - psy ;) Quote
Asiaczek Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Najpierw napiszę kilka słów o wystawie, a potem przejde do obywatelskiego obowiązku i podam zamówione stawki. Do m. Dombovar jest ok. 840-850 km. (w W-wy). Trasa OK - prosto na Budapeszt, a potem ok. 150 km. Jechaliśmy w sumie 12 godzin, z 2 tankowaniami i z przerwa na wysikanie psiaków. Zgłosiłam moje 4 baski, i tak: PSY kl. p: Mł.CH.PL, Mł.CH.RUS Abotere's ADUNBi - dosk. (tylko, niestety) kl.CH: INTCH, Mł.CH.PL, CH.PL, CH.RUS, CH.Hun, Hungaria Show Champion FARIQUE - FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk., CAC SUKI kl. mł.: HERE AND THERE Asiaczek - dosk., CAJC, Best Junior, BOB (zupełnie nie przewidywałam takiego obrotu sprawy i byłam totalnie zaskoczona, prawie w szoku:)) kl. ch.: INTCH, MŁ.CH.PL, CH.PL, CH.AUT, CH.HUN, Hungaria Show Champion FELMERIA - FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk., CAC. Para Hodowlana - III miejsce, Grupa hodowlana - III miejsce. Dla ciekawostki napisze, że była również konkurencja "Najlepszy pies ras niemieckich"! Wygrał jakiś malutki jamniorek. A stawka była spora. Aha, pogoda - SUPER. Chodziłam w krótkich rękawkach. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 -Magda- napisał(a):Ja poproszę o stawkę dużych pudli, a jakbyś miała troszkę wolnego czasu to może uda Ci się zrobic kilka foteczek :) I oczywiście życzę powodzenia i trzymam kciuki :thumbs: O zdjęciach to ja mogłam tylko pomarzyć, niestety! Według mnie, pudel duży po węgiersku będzie:ORIAS USZKAR FEHER (biały), ORIAS USZKAR FEKETE (czarny). Innych kolorów nie było. Sędzia: Sarkozy Gyula ORIAS USZKAR FEHER PSY kl. o PRINCE OF WHITE MISTRAL CHURCHILL ORIAS USZKAR FEKETE PSY kl. o PRINCE OF BLACK MISTRAL RICK Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Martyna napisał(a):Ja, ja, ja !!! :-) oczywiscie flaciki :-) bede trzymac jutro kciuki! Twoich ukochanych flacików nie było ani jednego! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 króliczek napisał(a):Asiaczku,bardzo Cię proszę nie zapomnij o shar-peikach :D Oczywiście gratuluję już dziś sukcesów i zdobytych CACów :lol:sędzia: Miklos LEVENTE SUKI kl.mł HORI-HARI HERA (bardzo podoba mi się to imię:)) Pzdr. Quote
.ania Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Asiaczek napisał(a):-Magda- napisał(a):Ja poproszę o stawkę dużych pudli, a jakbyś miała troszkę wolnego czasu to może uda Ci się zrobic kilka foteczek :) I oczywiście życzę powodzenia i trzymam kciuki :thumbs: O zdjęciach to ja mogłam tylko pomarzyć, niestety! Według mnie, pudel duży po węgiersku będzie:ORIAS USZKAR FEHER (biały), ORIAS USZKAR FEKETE (czarny). Innych kolorów nie było. Sędzia: Sarkozy Gyula ORIAS USZKAR FEHER PSY kl. o PRINCE OF WHITE MISTRAL CHURCHILL ORIAS USZKAR FEKETE PSY kl. o PRINCE OF BLACK MISTRAL RICK Pzdr. Dziękuje bardzo ;) gratuluję osiągnięc :thumbs: Quote
Karka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Gratuluję udanej wyprawy :) i tradycyjnie zapytam o Petit chien Lion :roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 No pięknie pięknie - gratulacje! :lol: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 dorotal napisał(a):Życze powodzenia :D . Ja jak zwykle prosze o buldozki francuskie i king charles spaniele. Kingów nie było, buły za to kawaliery. Buldozki francuskie s. Sarkozy Gyula PSY kl. mł. SMILING THUNDER COULDTHARD BROOKLYN VERLAINE SOPIANAE IMPERATOR LYON BENTON VON GLANDORF KIGYOOSI VASOKOL ALEX kl. o ERDI ORDOG ERLE STANLEY GARDNER PAGONYLIGETI CHARLIE ZVEZDNY MALCHIK ANXIOUS TO MEET FROM BAKER FRANCO THE STEEL GREY WARRIOR kl. ch SPARTACUS DU CHAMPAGNE SUKI kl. mł TEVEL-ORE GERTRUD KISS BULLY TRACY SARGASATAN CECIL IBERIA VON DER MONARCHIA kl.p KISS BULLY LUCIA WANDA VON GLANDORF kl. o KISS BULLY HELENA "HELLA" NELLI VON GLANDORF CLEMENCEAU DIAMOND DEMI BETTI FLAMINGO-BULL TEQUILA VON GLANDORF ERDI ORDOG JADE FASORMENTI BULLY-EMSE APRIL FULL MOON MISS SOPHIE Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Agasia napisał(a):To ja poprosze o beagle ;) s. Borsfai Csaba PSY kl.baby BARSONYFULU-ERDOKERULO HERKULES kl.sz CSAVARGO BATOR kl. p GALA PICASSO HATARSZELI HUNCUT CEDRUS DUFFOSEE DENZEL CSANADI-TERI FULL kl.o HORI-HARI EDDI CSAVARGO FICKO GALA ORIGINAL LEONE B.SEBO SUKI kl. sz SNOOPY KID TIARA kl. mł SZEPHEGYI-SZIMAT IRISZ HORI-HARI FANI kl.p HESSIN KITTY DZSEFFERSON PATRICIA SNOOPY KID MARY kl. o CSER-HATI VADOC KLEO NANVY SAMAIDA-ORSY kl.ch SNOOPY KID IMAN Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Ja poproszę o Setery Irlandzkie - psy ;) Ir Szetter voros s.Sanja MOMCILOVIC (Serbia i Czarnogóra) PSY kl. ch NUTCRACKER AED-GARTH SUKI kl.mł SUMARIC SCARLET O'HARA kl.u YESTERDAY'S HERO RED ROSES IN DIAMOND Quote
Asiaczek Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Karka napisał(a):Gratuluję udanej wyprawy :) i tradycyjnie zapytam o Petit chien Lion :roll: Jakos nie mam szczęścia do Twojej rasy. Znowu nie było żadnego "lewka".:(( Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Dla koleżanek od samoyedów- KADZIUMIA i KINGULA i .... s. Juhasz Istvanne PSY kl.sz DUSENKA CIROVICS TUNGUSKA MISA DI CASA KALY kl.p DIMITRIJ CIROVICS TUNGUSKA kl. o CABAKA'S APOLLO SNOWSTORM kl. w IKILIIKKUJAN MYSTIQUE MAGIC SUKI kl.sz MYSTIQUE MIDNIGHT DONNA OF SEVERNAYA-SAM kl.mł WINDNORTH WANDA ELENKA TOFOVNA TUNGUSKA NORTH'S STAR NATASA kl.p WHITE SIBERIAN HAVASI LADIES kl.ch WHITE BOREALIS OF SEVERNAYA kl. w WHITE SIBERIAN AIDA Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Wielkie dzięki za stawke ;) A mogłam jechac! :P Quote
Asiaczek Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Wielkie dzięki za stawke ;) A mogłam jechac! :P To może w przyszłym roku? Przeciez nic straconego, no, prawie. pzdr. Quote
PSYLLA Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Asiaczek gratuluję wyników i bardzo proszę o posokowce bawarskie (o ile jakię były) po węgiersku to: BAJOR HEGYI VEREB Quote
Magdalena1 Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Asiaczek ja też Ci gratuluje suuuper wyników :D jejku,kiedy ja też choć w połowie będę mieć takie :wink: a czy mogłabym Cię prosić choć o cząstkową stawkę yorków? pewnie ich dużo było<jak zawsze>,ale choć ciutkę jakbyś mogła :roll: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 [quote name='PSYLLA']Asiaczek gratuluję wyników i bardzo proszę o posokowce bawarskie (o ile jakię były) po węgiersku to: BAJOR HEGYI VEREB Przykro mi, ale nie było ani jednego. A swoją drogą dobrze, że podałaś mi węgierską nazwę posokowców, bo w życiu bym się nie domyśliłą, że mogą się tak śmiesznie nazywać. pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 [quote name='Magdalena1']Asiaczek ja też Ci gratuluje suuuper wyników :D jejku,kiedy ja też choć w połowie będę mieć takie :wink: a czy mogłabym Cię prosić choć o cząstkową stawkę yorków? pewnie ich dużo było<jak zawsze>,ale choć ciutkę jakbyś mogła :roll: Co do wyników, to dzięki za gratulacje. I na Ciebie też kiedyś przyjdzie czas, że będziesz miała takie wyniki. No, chyba, że skończysz z kynologią, ale na to się chyba nie zapowiada, prawda? Yorków nie było aż tak strasznie dużo, bo tylko 10. s.Borsfai Csaba PSY kl. baby GAZDAKINCS-O MATAN kl. mł VOLE AU VENT DU QUE DE L'ADOUR CAMPARIS IB MR.MAGIC kl.p SONIQUE THE KNIGHT OF BLUE CROSS CRACKER OF NEW DEAL kl. o PELLERD-ORE DYLAN SUKI kl.mł SZABOLCSFALVI ANDI ERE OF SPIRIT OF NEW DEAL kl.o BONNY MEA OF SUN DREAM LEPPERD-ORE BESSY Pzdr. Quote
Recommended Posts