bety Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Legnica 2.VIII.2009 (CWC) Sędzia: Jancik Leos (Czechy) PSY Klasa szczeniąt: LORIEN Buntaro LIGHTNING Buntaro SUKI Klasa szczeniąt: Jazgar BLACK PRINCES Klasa pośrednia: BRITTANY Gogolińska Karolina Klasa otwarta: VENUS Nocne Życzenie Pzdr Quote
kira Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='bety']Legnica 2.VIII.2009 (CWC) Sędzia: Jancik Leos (Czechy) PSY Klasa szczeniąt: LORIEN Buntaro- v1 , wo , NSzwR LIGHTNING Buntaro- v2 , wo SUKI Klasa szczeniąt: Jazgar BLACK PRINCES - ? Klasa pośrednia: BRITTANY Gogolińska Karolina- bdb Klasa otwarta: VENUS Nocne Życzenie- ? ( nie dostałem konkretnej odpowiedzi od właściciela na temat oceny :roll: , chyba " bdb " lub " db " ) Ogólnie wystawa była fajna , wręcz BARDZO DOBRA ! :evil_lol: [SIZE=2] ( a sprawa parkingu i tego , że chcieli wyrzucić wszystkie namioty z płyty boiska , to już odrębny temat ) [SIZE=3]GRATULACJE DLA LORIKA :loveu: :multi: Pozdrawiamy serdecznie ! ( zdjęcia będą później ;) ) Quote
kira Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 No to jedziemy :lol: Psy Klasa szczeniąt C.d.n Quote
kira Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Suki Klasa szczeniąt Klasa pośrednia Klasy otwartej nie zdążyłem sfotografować :roll: pozdrawiamy !! Quote
Franka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dzieki wielkie za zdjecia i gratulacje dla zwyciezcy:loveu:Pzdr. Wspolczuje tym psiakom ze musialy biegac w takim upale:roll: Quote
bety Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Kolejna fajna wystawa - przynajmniej będzie co wspominać. ;):evil_lol: Piotrek dzięki za wyniki i foteczki - super. :lol::lol::lol: GRATKI DLA "MALUTKIEGO" ;) LORICZKA. :lol: Pzdr Quote
pastylka 123 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kira,:cool3: fotki obejrzałam, są jak zwykle super, jeszcze pogadamy. Quote
kira Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='bety']Kolejna fajna wystawa - przynajmniej będzie co wspominać. ;):evil_lol: Piotrek dzięki za wyniki i foteczki - super. :lol::lol::lol: Żyjemy by wspominać ! A te " niby złe " pamięta się najdłużej :cool1: Nie ma co stękać , trzeba wsiadać do " nowego autobusu " i jechać dalej :cool3: Za wyniki i foteczki mnie akurat dziękować nie musisz :lol: . pozdrawiamy !! Quote
kira Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 pastylka 123 napisał(a):Kira,:cool3: fotki obejrzałam, są jak zwykle super, jeszcze pogadamy. Dzięki , dzięki ! czekamy na wizytę :lol: pozdr. Quote
Recommended Posts