fiorsteinbock Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Szukamy domu dla ślicznej, rudowłosej Loli. Suczka ma okolo 2-4 lat, jest wysterylizowana, po szczepieniach. Usposobienie łagodne, czasem wręcz nieśmiałe. Potrzebuje chwili aby uśmiechnąć się do ludzia! Potem to już tylko maślane oczka i pełne oddanie :cool3: Jest ciekawym świata stworzonkiem, niezwykle bystrym - potrzebującym jednak przewodnika i przyjaciela, człowieka! Pobyt w boksie z innymi bidulami nie sprzyja delikatnej Loli. Gubi się wśród szczekania i dominacji innych. Wycofuje się, czasem spoglądając z pytaniem: może teraz wyjdę, może Ty mnie chcesz pokochać? Kontakt w sprawie adopcji: giselle4: 664-315-852 lub: giselle4@autograf.pl fiorsteinbock@gmail.com Spójrzcie proszę na Lolę: Profil: gracja i elegancja :razz: Wyprostowana sylwetka, jakby czekała na polecenie ludzia :lol: Lolcia nawet na rękach czuję się w obowiązku stałej obserwacji :) Quote
zuzlikowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Pokazuję pięknotkę...nie dość,że piękna,to i świadoma aparatu! Zobaczcie jak ładnie się ustawia!:lol: Znajdź szybko domek malutka!:loveu: Quote
fiorsteinbock Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Lolcia w boksie...może niedługo znajdzie się domek?! Ogloszenia: www.allegro.pl www.kupiepsa.pl www.kokosy.pl www.poznan.gumtree.pl www.wroclaw.gumtree.pl www.ale.gratka.pl www.autogielda.pl www.adopcjapsa.pl www.ogloszenia.interpress.net.pl Świstak.pl - Darmowe Aukcje Internetowe Quote
giselle4 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ...Lola zawojowala serce Edytki od pierwszego dnia....i oto skutki:loveu: cudo....:oops: Quote
rita60 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ales ty sliczna rudowłosa,szorstka panienko:lol: Quote
fiorsteinbock Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Witaj lucySxy - na allegro jest ogloszona, tyle dalam rade dzisiaj zrobic :( Myslisz, zeby ją w kierunku terierkow oglaszac??? Bede wdzieczna za rade bo my z Lolą poczatkujace :oops: Quote
aldira Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 śliczna ruda psinka trzeba jej znaleźć domek, patrzy z zainteresowaniem czy go gdzieś nie widać:shake::shake::shake: Quote
giselle4 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Lolcia....na gore, Malenka! Chyba wiem dlaczego Lola tak jest przez Ciebie promowana... popatrzylam na awaterek hihihi podobne podniose malutką:multi: zaczynam walczyc z ogloszeniami....:multi: Quote
fiorsteinbock Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Dobry trop Giselciu, kudlacze, brodacze zajmuja w moim sercu szczegolne miejsce :-( Dziekuje za odwiedzinki - biore sie za ogloszenia Loli... Quote
lucySxy Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Zawsze mozna probowac na forach rasowych, ale ja myslałam raczej o Anonsach. Naprawde duzo ludzi czyta gazety, zwlszcza ci w srednim wieku i starsi, co maja stabilna sytuacje zyciowa i finansowa,raczej nagle nie urodzi im sie dziecko ani nie wyjada "za chlebem", a wiec potencjalnie moga dac bardzo dobry stały dom. Moge jej dać takie ogloszenia, tylko ze moga sie zglosic ludzie z odległej czesci Polski. Quote
fiorsteinbock Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Dalismy wlasnie na autogieldzie, adopsjapsa.pl - idzie na cala Polske :) Jak mozesz to tez daj ogloszonka :modla: im wiecej - tym lepiej! Quote
giselle4 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ...dowieziemy ...juz jestem zaprawiona w bojach i mam tych dzieci po swiecie:multi::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 LOLUNIU, gdzies Ty mi sie tu zagubila - hooopaj na gore! Quote
fiorsteinbock Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Lolciu, nie zapomielismy o Tobie :cool1: Quote
lucySxy Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dałam ogłoszenia Loli do Anonsow.W wersji eletronicznej dałam wPoznaniu i Wrocławiu- bedzie wytluszczone i ze zdjeciem. Wykorzystalam to zdjecie ,gdzie Lola jest na rekach.Dalam tez w wersji papierowej w wydaniu śląskim. Na razie w poblizu Was,potem najwyzej bedziemy rozszerzac zasieg. Ogloszenoia ukaza sie w dniu 06.08. Quote
fiorsteinbock Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 lucySxy napisał(a):Dałam ogłoszenia Loli do Anonsow.W wersji eletronicznej dałam wPoznaniu i Wrocławiu- bedzie wytluszczone i ze zdjeciem. Wykorzystalam to zdjecie ,gdzie Lola jest na rekach.Dalam tez w wersji papierowej w wydaniu śląskim. Na razie w poblizu Was,potem najwyzej bedziemy rozszerzac zasieg. Ogloszenoia ukaza sie w dniu 06.08. Dzieki Cioteczko - dzisiaj odwiedzilam ruda slicznotke, pozniej wrzuce jej zdjecie z boksu. Dzieeeeki wielki lucySxy :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Zdjęcia Lolci na str. 1 post 3 :razz: Quote
giselle4 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ...Ty chyba nie spisz...nie jesz, tylko pracujesz.... dabaj o siebie;) Quote
lucySxy Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 giselle4 napisał(a):...Ty chyba nie spisz...nie jesz, tylko pracujesz.... dabaj o siebie;) Po takim poscie juz tylko cichutko prosze o nowe zdjecia Loli :oops: Quote
giselle4 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 lucySxy napisał(a):Po takim poscie juz tylko cichutko prosze o nowe zdjecia Loli :oops: Wiesz...fotek zrobila duzo... ta dziewczyna ma taka energie ze ja wysiadam a to o mnie mówią ze jestem diabeł wcielony:evil_lol: to reszte sobie dospiewaj hihihi Quote
fiorsteinbock Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Witamy Ciocię Gisellkę i dziękujemy za odwiedziny :loveu: Quote
Recommended Posts