Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Tak,druga ławka od końca te podwójne,a nie po 6 osób,obie mamy ciemne włosy... ja mówiłam wczoraj na zajęciach o mojej suczce co cieczki nie "dostaje" po zastrzykach już od roku

btw,mama mi oznajmiła że Kora miała jednak cieczkę w czerwcu,a że mnie w czerwcu nie było,to nie powiedziała mi :angryy:

Posted

Witam :D
Dziewczyny, przeczytałam post od samego początku,
jestem w klasie maturalnej i jestem już prawie w 100% przekonana, że pójdę do Awangardy na tech. weterynarii jak Wy ;)
Jestem tylko ciekawa jak na razie Wam się podoba.. póki co jesteście z tą szkołą na tak, czy na nie? :razz:

Posted

jullcia_ napisał(a):
Witam :D
Dziewczyny, przeczytałam post od samego początku,
jestem w klasie maturalnej i jestem już prawie w 100% przekonana, że pójdę do Awangardy na tech. weterynarii jak Wy ;)
Jestem tylko ciekawa jak na razie Wam się podoba.. póki co jesteście z tą szkołą na tak, czy na nie? :razz:

Jedyne co mnie przeraża to opłaty...

właśnie a propo ubezpieczenia...
to ile dobrze mi pani Kasia mówiła w Lipcu..to to było opłacane..w tych wpisowych..i byłam NIE MIŁO zaskoczona niedzielną informacją :angryy:

Posted

Daja_ napisał(a):
Jedyne co mnie przeraża to opłaty...

Eee, ja myślę, że za rok nie dołożą jeszcze 50zł i nie będzie 400, bo chyba zrezygnuję :mad: ..
Widzę macie już jakieś skomplikowane referaty, dopiero początek roku a tu tyle nauki.. :> ale dacie radę!

Posted

arcana81 napisał(a):
Fajnie by było gdyby ktoś podzielił się materiałami z diagnostyki... :roll:

Dopiero dzisiaj udało mi się załatwić te materiały, będe je skanować - jutro do południa będą na mailu.
Może z nim pogadać, żeby przesunł bo nie było dojscia do materiałów... :( Ja też nie dam rady się nauczyc tego ;( Tyle osób miało te materiały i nikt nie pomyślał, żeby wrzucić na maila, nawet na n-k prosiłam i kijowy odzew :/

Posted

Kurcze,to dobry pomysł...ale nie wiem czy na to pójdzie..
najlepiej wcześniej zadzwonić do niego...
ja tego dnia mam akcje Zerwijmy Łańcuchy w Sosnowcu i specjalnie jadę tylko na ten test...
Boję się że nie zdążę zawieść budy na miejsce w S-ce :shake: a teraz jeszcze kurcze,buda jeszcze nie pomalowana (bo sami budowaliśmy z TZ-tem ) i nie mam czasu się nauczyć PIERWSZEJ części,a co dopiero drugiej :shake::-(

:placz:

Posted

Jak dla mnie tydzień czasu to i tak za mało czasu czy z eriałami czy bez. Pamietajmy, że to szkoła dla dorosłych, a każdy normalny dorosły człowiek pracuje, a zajęcia miały być raz na 2 tygodnie a nie co tydzień!

Posted

BoUnTy napisał(a):
Jak dla mnie tydzień czasu to i tak za mało czasu czy z eriałami czy bez. Pamietajmy, że to szkoła dla dorosłych, a każdy normalny dorosły człowiek pracuje, a zajęcia miały być raz na 2 tygodnie a nie co tydzień!

Popieram koleżanke w 100%
Tydzień to stanowczo za mało czasu na nauczenie się tego materiału

Posted

Rabarbarowiec napisał(a):
Popieram koleżanke w 100%
Tydzień to stanowczo za mało czasu na nauczenie się tego materiału

Koleżanka sie cieszy, że ma autorytet, choć nie wie z kim rozmawia, może prosić o przedstawienie? :diabloti:

Diagnostyka na mailu ;> Skanuje właśnie choroby... Dajta mi chwile ;]

A tak z off'a zajrzyjcie do Marsika z mojego podpisu. Siedzi u mnie pół roku i nikt mu domu dać nie chce ;]

Posted

BoUnTy napisał(a):
Koleżanka sie cieszy, że ma autorytet, choć nie wie z kim rozmawia, może prosić o przedstawienie? :diabloti:

Diagnostyka na mailu ;> Skanuje właśnie choroby... Dajta mi chwile ;]

A tak z off'a zajrzyjcie do Marsika z mojego podpisu. Siedzi u mnie pół roku i nikt mu domu dać nie chce ;]

Jasne,że tak -sorry,że się nie przedstawiłam
Barbara-siedze w pierwszej ławce 6-osobowej:cool1:

Posted

Jasne,że tak -sorry,że się nie przedstawiłam
Barbara-siedze w pierwszej ławce 6-osobowej:cool1:

Ejjj nooo... kolor wlosów? Gdzie dokładnie? Ja siedze za Tobą gdzieś, wiec pewnie skojarze... W sumie ostatnio w pierwszej ławce sidziały 4 osoby, z tego jeden facet i jedna osoba się zwalniała...

Posted

BoUnTy napisał(a):
Ejjj nooo... kolor wlosów? Gdzie dokładnie? Ja siedze za Tobą gdzieś, wiec pewnie skojarze... W sumie ostatnio w pierwszej ławce sidziały 4 osoby, z tego jeden facet i jedna osoba się zwalniała...

:)) blondynka z dłuższymi włosami,po prawej stronie miałam faceta-Mariusza a po lewej dziewczyne co sie zwalniała;)

Posted

:)) blondynka z dłuższymi włosami,po prawej stronie miałam faceta-Mariusza a po lewej dziewczyne co sie zwalniała;)

Aaa to siedziałaś przede mną ;>>