Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak rzeczywiscie 11-12 zmienili, własnie przeczytałam na stronce. A 4-5 ma 3 semestr. Szkoda, tak sie cieszyłam, a teraz jeszcze musze troche sobie poczekac.

Posted

Telma napisał(a):
Tak rzeczywiscie 11-12 zmienili, własnie przeczytałam na stronce. A 4-5 ma 3 semestr. Szkoda, tak sie cieszyłam, a teraz jeszcze musze troche sobie poczekac.

hahah dzięki za informacje... A mieliśmy mieć pod koniec wrzesnia... xD
Takie gafy juz na początku... ja tam się nie ciesze...
Pierwszy zjazd to i tak rozdanie indeksów i legitymacji...

Posted

Czy może ktos wie do którego roku życia mozna miec znizkę kzk gop na legitymację????? Bo z tego co ja wiem to do 26 roku a potem juz cały nawet dla studenta. W sekretariacie facet twierdzi że po 26 roku tez , ale ostatnio ktos mu zgłosił ze dostał mandat. No więc troche teraz nie wiem.

• 2 weeks later...
Posted

Na stronie awangardy jest już plan. Nic nie pisze o jakimś rozpoczęciu, więc chyba dostaniemy indeksy i od razu będzie wykład :). I przypomnijcie mi - wpisowe trzeba wpłacić do 10, tak?

Posted

EE jakie wpisowe? Ja nie muszę płacic wpisowego tylko normalnie czesne za wrzesien do 10 tego. Do 27 zdaje się było wpisowe gratis.
A co do zajęc to w sekrteriacie mowili ze będa normalnie zajęcia, szkoda czasu na rozpoczecia itp, dzienny kierunek tylko miał typowe rozpoczecie bez wykładow.

Posted

Oni tylko zmienili kolejnośc. W sobote sa zajęcia! Dzwoniłam tam, w sobote jest:
Od 9.00 3 godziny Chowu, potem 3 godziny rozrodu a poptem 4 godziny anatomii i fizjologii.
Do 17.30 w sumie.
A w niedziele: Coroby zwierząt, diagnostyka i usługi weterynaryjne po kilka godzin tez na 9, z ttym rozpoczeciem zrobili zmyłke niezłą.

Zreszta sama zajzyj na strone na saaamym dole dodali plan.

Posted

Hejka dziewczyny :razz: Piszcie jak tam na pierwszych zajęciach czy fajnie i jak tam nauczyciele czy są spoko:p Ja chyba nie dam rady sie zapisać w tym roku bo trochę krucho z kasa ale na następny już sie wybiorę na BANK;) No chyba ze uda mi sie jeszcze to do końca września sie zapisze ale jak nie to trudno we wrześniu za rok zawitam he he he:cool3: No to dziewczyny czekam na wasze relacje z zajęć;)

Posted

Mnie się podobało :P Babka z anatomii była na zastępstwie,na szczescie....... Z chowu jest fajna, materiał tez nie jest jakis straszny :P Jutro bedą fajniejsze przedmioty .

Posted

Telma napisał(a):
Mnie się podobało :P Babka z anatomii była na zastępstwie,na szczescie....... Z chowu jest fajna, materiał tez nie jest jakis straszny :P Jutro bedą fajniejsze przedmioty .

To fajnie ciesze sie bardzo ze ci sie podoba :p To czekam na relacje z niedzieli:cool3:

Posted

W niedziele było bardzo fajnie, były najciekawsze przedmioty, czyli choroby i diagnostyka z panem Szymonem. Coś co kazdego z nas szczególnie interesowało:p Nawet sie zagalopowaliśmy z czasem i sekretariat musiał przypomniec ze juz czas na kolejny przedmiot z kims innym:P

• 1 month later...
Posted

Witajcie, chciałabym zacząć szkołę w Katowicach o kierunku takim jak Wy oczywiście :) napiszcie prosze ja to wszystko wygląda, kiedy jest wogóle kolejny nabór ? jacy nauczyciele, szkoła, przedmioty...wszystko wszystko :D:D:D

• 3 weeks later...