Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i kupiłam w krakvecie :) zamówiłam jeszcze karmę dla fretek i piłeczkę wyszło 101 zł :). Dzięki mam nadzieje że psy nie wypną się na duży worek karmy :)

Posted

Zakla miarka jest najbardziej-sama wziełam z hurtowni jak byłyśmy:evil_lol:
wprawdzie jakaś taka nie poręczna ale jest.
nic nie wiem o naklejkach??
jakie naklejki???
poprosze o pokazanie:p

Posted

Heh...ja zrozumiałam wypowiedź Ateny zupelnie inaczej:eviltong: a mianowicie, "..że psy nie wypną się na duży worek, bo (wg. Ateny) wszystkim psom smakuje:lol:".

Aten@ -czekamy na sprostowanie;)-joke:eviltong:!!

Co do Brita - mój pies obchodzi ją z daleka, może nie jeść nic przez 3 dni, a Brita i tak nie tknie:razz: -natomiast Hill's-a zjada zawsze, wszędzie i o każdej porze:cool3:.
Natomiast spaniel moich rodziców za Brita da się pokroić:p -co jest idealnym przykładem na to, że każdy pies jest inny:lol:.

Posted

oto sprostowanie :lol:
Veris - dobrze mnie zrozumialas, chodzilo mi o to, ze psy sie nie wypna. Wiadomo, ze sa jednak psy, ktorym nie smakuje, chocby przyklad Twojego psa, ale po przeczytaniu wielu opini na temat Brita, wyciagnelam sobie srednia :lol: Szczerze mowiac, mialam poprawic swoja poprzednia odpowiedz i napisac, ze nie powinny sie wypiac, bo wiekszosci psom smakuje, ale nie mialam czasu, pozniej zapomnialam, no a pozniej ktos juz cos napisal...

A jesli chodzi o naklejke, to jesli nikt wczesniej tego nie zrobi, to jak wroce do domu, to wrzuce fotke. :)

Posted

[quote name='ASICA']Zakla miarka jest najbardziej-sama wziełam z hurtowni jak byłyśmy:evil_lol:
wprawdzie jakaś taka nie poręczna ale jest.
nic nie wiem o naklejkach??
jakie naklejki???
poprosze o pokazanie:p
ASICA a nie masz moze nadliczbowej moze miarki? Moze moglabys mi odstapic?

Posted

mi dzisiaj przywiezli worki z BRITEM kurczakowym zarowno grzywacze jak i szarpeje wcinaly jak nakrecone:lol: proszac o jeszcze:crazyeye: w 15 kg workach 2kg gratis:lol:

Posted

ASICA napisał(a):
pewnie ze mam:p
troche daleko od siebie mamy;)
masz pomysł?

:modla:jesli bys dowiedziala sie ile wazy miarka (jakas mila pani w sklepie by ja Tobie zważyla) i orientacyjnie jakie ma wymiary tzn. wysokosc i obwod w najszerszym miejscu to ja bym wyslala do Ciebie koperte zaadresowana do mnie z odpowiednia iloscia znaczkow. :loveu: :loveu:

Posted

Sylrwia...musisz wtedy przesłać kopertę bąbelkową, a i tak nie ma pewności, że miarka przeżyje:roll: Ja już 3 razy prosiłam o miarkę w zamówieniu w Krakvecie..i trzy razy (pomimo tego, że było wszystko solidnie zapakowane) dostałam jej strzępy:shake:.
A poczta tak jak firma kurierska wszystko mają gdzieś:angryy:.

Posted

To w sumie zależy na kogo sie trafi. Mi kiedys przysłali z Acany miarkę poczta i przybyła do mnie cała i zdrowa. Fakt potem mój mały potwór ja rozwalił ale przez poczte jako list doszła cała. :p

Posted

sylrwia
już lece miarke mierzyć:p :p
wys.około 9 cm
szer.około 11cm
jest taka niska i pękata.
jak dla mnie to ona prawie nic nie wazy-może ze 2 dkg?;)

Posted

Tak sie zastanawiam,ze malo osob ta karma swoje psy karmi;) i ciekawa jestem jakby wyszedl jakis ranking karm na ktorym mniejscu znajdowal by sie BRIT. Chce zaznaczyc,ze moze po poniedzialku ja zamowie jakies 30kg dla moich psiurow;).

Posted

Zainteresowal nas ten watek :p W tej chwili karmie psa Acana Large breed, worek w krakvecie kosztuje ok 150 zl. Kociska tez dostaja Acane.
Widze jednak ze cena Brita jest niepokojaco niska - skad to przeczucie, ze jak cos jest wyjatkowo tanie to ...:shake:
Czy znacie Acane i mozecie porownac jakosc tych dwoch karm? Przy nastepnych zakupach w Krakvecie wezme mala paczke i zobacze co i jak ;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Tak sie zastanawiam,ze malo osob ta karma swoje psy karmi;) i ciekawa jestem jakby wyszedl jakis ranking karm na ktorym mniejscu znajdowal by sie BRIT.

No wlasnie... :cool3: taki ranking to nieglupi pomysl!