Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sluchajcie myślę o BRICIE Juniorze...
moze ktos polecic, gdzie można kupic tanio? przez net lub gdzies w Warszawie, dzięki z góry ;)
najtaniej znalazłam na telekarmie za 15kg - 99zł :razz:

Posted

grrrond napisał(a):
sluchajcie myślę o BRICIE Juniorze...
moze ktos polecic, gdzie można kupic tanio? przez net lub gdzies w Warszawie, dzięki z góry ;)

i tam chyba jest najtaniej :) szukałam, sprawdzałam i taniej nie znalazłam :) bo moja Sara je Brita Juniora.

Posted

grrrond napisał(a):
Dzięki ;)
moje też nic nie je, bo go jeszcze u mnie nie ma, a ja zapobiegliwie siedzę po nocach i szukam karm! ;)

BRIT jest dobry i na każdą kieszeń ;) ja jestem bardzo zadowolona i polecam :)

Posted

[quote name='grrrond']sluchajcie myślę o BRICIE Juniorze...

Hmmm znajoma kupiła za 64zł Brita Juniora, ale nie w sklepie internetowym, a "zwykłym", i w Rzeszowie. :lol:
Wydaje mi się, że własnie na telekarmie najtaniej ;)

[quote name='monita']Cambel&Megi jak zmnieniasz tak często psu karmy, to pamiętaj o stopniowym wprowadzaniu nowej :p

Wiem wiem ;)

Posted

ja w telekarmie jakies 2-3 razy cos zamawialam i problemow nie mialam:) brita etz jedlismy kiedys:D jak bedzie krucho z kasa to psom wlasnie brita kupie.. tzn hmm moje psy dostaja karme a ja mam jedne spodnie, ktore nadaja sie na wyjscia.. nie mowiac o butach..;p

Posted

dobra jeszcze pytanie :p
czy na opakowaniu jest napisane dawkowanie? i czy są takie kubki - miarki?
najbardziej interesuje mnie dla psa 7-8kg jako dorosły, dla foxteriera, jak ktoś wie, niechaj pomoże :D

Posted

Kupilam Brita dla aktywnych nie moge znaleśc daty ważności, wcześniej na Bricie dla duzych ras byla na dole, ktos z Was orientuje sie na oko gdzie szukac na worze tego?

Posted

grrrond napisał(a):
o, niewiedzialam, dobra przejrze o ile nie umre w trakcie, bo trochę tych stron jest :P ;)

Zamiast miotać się za próbkami ,radzę kupić karmę w opakowaniu 1kg,jest na tyle duża,że pies (stosunkowo mały fox) zdąży coś posmakować ,a na tyle duże,że właściciel zorientuje się czy mu ta karma służy.Próbka jest za mała ,żeby się o tym przekonać.Miarki i foldery powinny być w każdym sklepie ,jaki ma tą karmę,to żadna łaska.

Posted

sylrwia napisał(a):
Kupilam Brita dla aktywnych nie moge znaleśc daty ważności, wcześniej na Bricie dla duzych ras byla na dole, ktos z Was orientuje sie na oko gdzie szukac na worze tego?

Data powinna być na worku u góry pod spawem ale kiepsko widoczna bo tez szukałam czarne cyferki datownika