Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):
to co, przestawiacie sie na Brita? :)

Bardzo prawdopodobne ale na wszelki wypadek kupię jeszcze 1,5 kg żeby się nie okazało że to tylko chwilowa zachcianka :evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przy tempie jedzenia mojej suczy 15kg straczyło na jakieś prawie 2m-ce :lol: teraz zamówiłam kolejne 15kg, tym razem light. I wzięłam do tego pojemnik, żeby w takim tempie mi to nie wywietrzało... :lol:

Posted

Ja też chciałam taki pojemnik, ale coś rodzice powiedzieli, że inny załatwią, a ostatecznie okazało się, że nie ;) Trudno, ale mam specjalne klipsy do opakowań, więc może nie wywietrzeje za szybko.

Gucia - jakiej wielkości są te granulki? Bo nasz następny worek to też chyba będzie light :lol:

Posted

Dzięki Gucia. Dosyć spore, choć kto tam Kulkę wie ;) Co do Adult'a to jestem pewna, że zje, bo już próbowaliśmy i granulki są w sam raz. Chyba, że po długim użytkowaniu jej się znudzi.

Posted

[quote name='monita']eria a jak Kreoś ??
jest teraz na purinie adult sensitive i jest lepiej, w ogóle nie puszcza bąkali a i koopy lepsze, bo tak to mial wiecznie ufifrany tyłek i pańcia pomykała z chusteczkami lub papierem w kieszeni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Więc póki co zostajemy przy tym.... aha ,zaczął nawet jesć śniadanka, przy Bricie jakoś nigdy śniadanek nie chciał jesć :eviltong:

Posted

Przesłali mi zamiast zwykłego "Adulta" - "Adult Large Breed". Dostawca mówił z jakimś tureckim akcentem, było ciemno, więc dopiero w domu zauważyłam inny kolor obklejonego opakowania :/

Posted

Napisałam do nich, przeprosili i wysłali już dobrą karmę, a jak przyjedzie kurier to mam mu oddać "Large Breed".
Zamawiałam w Zooexpress. Teraz już w porządku, dobrze, że szybko się odezwali, że wymienią, ale myślałam, że szybciej będę mogła dać psu karmę ;)