WŁADCZYNI Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Romb jest równoległobokiem, a ma wszystkie boki równe:diabloti: Quote
Kala&Majka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ludzie, to nie lekcja geometrii - to forum o psach ;). Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ja tam się na tym nie znam ;) W każdym razie, kulki są w sam raz :p Quote
zakla Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A my niestety ze względu na finanse musieliśmy wrócić z mamutami na Brita, kupiłam im lighta i preparat witaminowy dla seniorów, bo w tej karmie nic na stawy nie ma:shake: Mam nadzieję, że przejdą spokojnie na swoją 'starą' karmę. Teraz były na acanie i było fajniej niż na bricie, bo na nim są bąki. Quote
monita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jak ma mało, to trzeba tabletki dawać jeszcze :p Ale generalnie, Brit ma dużą zawartość mięsa w sobie :razz: Quote
Luzia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 zakla napisał(a):bo na nim są bąki. Że co?? :razz: Quote
monita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Pewnie miało być : po nim są bąki :cool1: Quote
Luzia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 monita napisał(a):Pewnie miało być : po nim są bąki :cool1: aha dziękuje za informację :p Quote
Guciek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 "na" w sensie, że psy "jadą" "na" tej karmie i "na" niej są ;) Quote
akodirka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 prawda bomby gazowe czasem się zdarzają, a najgorzej jest wtedy, gdy pies puści bąka i zwala na ludzi :mad: chyba już pisałam wcześniej, że mój się po acanie drapał ciągle, a po bricie jest ok, ale to chyba kolejny dowód na to, że nie ma "złotej" karmy i każdemu co innego służy :p Quote
eria Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 bąki bąkami :evil_lol: ale Kreon ostatnio często miewa biegunki, i w ogóle koopy jakoś mi się przestają podobac :roll: postanowiłam wypróbować Purinę Adult Sensitive , jak się sprawdzi to ok, a jak nie,to wracam do Brita lub szukam jeszcze innej karmy Quote
Asti Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A ja właśnie zamówiłam 15 kg "Brit Adult":crazyeye: To dla mnie przeżycie, bo jeszcze nigdy nie zamawiałam dużego worka karmy:evil_lol: Dla moich dwóch psiaków wystarczy na jakieś 2,5 miesiąca:cool3: Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ja ostatnio dorwałam Brita w jednym zoologicznym i kupiłam 0,5kg i o dziwo Funia go je :multi: Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Ja ostatnio dorwałam Brita w jednym zoologicznym i kupiłam 0,5kg i o dziwo Funia go je :multi: nooooo :lol: grzeczna Funia :cool3: :lol: Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 monita napisał(a):Je dlatego, że coś nowego :diabloti: Właśnie o dziwo nie bo ona żadnej suchej karmy nie chce jeść a tą je :multi: Quote
monita Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Widocznie musi jej baardzo smakować :p Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Właśnie o dziwo nie bo ona żadnej suchej karmy nie chce jeść a tą je :multi: to co, przestawiacie sie na Brita? :) Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 monita napisał(a):Widocznie musi jej baardzo smakować :p Mam nadzieje bo jak jej kupię 15 kilo i okaże się że nie je to nie wiem co zrobie :angryy: Sama zjem :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts