Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luzia napisał(a):
No właśnie wiem szkoda że Brit próbek nie ma bo to było by super :shake:

Nie da rady jak ją przegłodze to sie obrazi i nie zje nic :diabloti:

brit ma probki:D wysyla po 4 male paczuszki i miarke do karmy oraz naklejki:D ja napsialam jakie mam peiski i przyslali po 2 probki kazdej akrmy dobranej do nich.. ale koelzance do ejdnego psiaka etz przyslali 4 aczuszki;) wiec chojni sa;) gdzies wlinkach musi byc mail do nich czy ogolna strona.. a pzoatym brita mozna kupic w 1 kg opakowaniach wiec to tsaka jakby probka;p

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marmara_19 napisał(a):
brit ma probki:D wysyla po 4 male paczuszki i miarke do karmy oraz naklejki:D ja napsialam jakie mam peiski i przyslali po 2 probki kazdej akrmy dobranej do nich.. ale koelzance do ejdnego psiaka etz przyslali 4 aczuszki;) wiec chojni sa;) gdzies wlinkach musi byc mail do nich czy ogolna strona.. a pzoatym brita mozna kupic w 1 kg opakowaniach wiec to tsaka jakby probka;p

Aha dzięki Tylko teraz link trzeba znaleść :evil_lol:

Posted

Ja kiedyś Brita na wystawie kupiłam - dostałam od razu z miarką. W sklepach nie widziałam, żeby miarki dodawali. Zamawiałam w sklepie internetowym też miarki nie było. Te miarki to czasem dają, czasem nie ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
A mi by sie miarka przydała :cool3:

Mi też, chyba się usmiechnę do importera, może już próbki mają, to może przy okazji i miarkę dostanę :) Na razie korzystamy z miarki od NRC, ale wiadomo, co od danej karmy, to od danej karmy :cool3:

Posted

Kala&Majka napisał(a):
Mój pies lubi Brita :). Kupiłam mu kilogramowy worek Lamb&Rice na wystawie i posmakowało :lol:. Tylko granulki trochę za duże jak na shih tzu - powinni robic też dla małych ras.

Duże to znaczy jak duże??

Posted

luzia napisał(a):
No właśnie wiem szkoda że Brit próbek nie ma bo to było by super :shake:

Nie da rady jak ją przegłodze to sie obrazi i nie zje nic :diabloti:

No wlasnie sa. godzinę temu kupowalam Orijena i dostałam dwie saszetki Brit

Posted

Kala&Majka napisał(a):
Takie kwadraciki wielkości mniej więcej pięćdziesięciogroszówki - zdjęcie w wątku z wielkościami granulek.
A który rodzaj Brita jest produkowany w kulkach?

Zwykły adult :p

Posted

Brit l&r ma spore bubki,
ale zwykły adult juz nie takie duże, mają one mniej więcej 1 cm średnicy i 0,5 cm grubości, ale oczywiście są troche mniejsze i trochę wieksze granulki
junior jest trochę mniejszy w szerokość i grubość od adulta,
a akctivity mają kształt tak takiego jak by kopnięte kwadraty przypominające latawce tyle ze o równych bokach (nie pamiętam jak się nazywa ta figura :lol:) mają one mniej więcej trochę ponad 1 cm a na szerokość ok. 5 cm a na grubość kilka milimetrów

a jeśli psiak nie jest zbyt przekonany do karmy a lubi "polować" na różne rzeczy to można spróbować mu tak jak by za niego po podłodze rzucać, żeby na nie "polował" i zjadał zdobycz :cool3: na mojego to działa, bo nie każdą karmę zje a z tym sposobem to większość wcina :p

Posted

Romb? ;)

Kulka jadła Brit i było w porządku. Był to Adult, granulki dla niej w sam raz - nie połykała w całości, ale nie było problemów z gryzieniem.

Posted

[quote name='akodinka']a akctivity mają kształt tak takiego jak by kopnięte kwadraty przypominające latawce tyle ze o równych bokach

Równoległobok :cool1: