ASICA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Krakvet ma taniej ale ceny i tak maja sporo wyższe niz w hurtowni:-( ja to rozumiem ale moj portfel niestety nie;) Quote
zakla Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jestem w pilnej potrzebie, Lidka się wypięła:eviltong:, więc zgłosiłam się do Iwonki (Musiałek):lol: Przepraszam za tak bezczelne rzucanie ludźmi, ale rozumiem pilną potrzebe mienia karmy dla psiów:evil_lol: Quote
sylrwia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 ASICA napisał(a):Krakvet ma taniej ale ceny i tak maja sporo wyższe niz w hurtowni:-( ja to rozumiem ale moj portfel niestety nie;) ASICA może karma dla Twoich psiurów jest droższa w Bewecie ale ja za BRITa Juniora dla Dużych ras płace mniej. Co do hurtowni to nie pomoge nie mam takich kontaktów:roll: Quote
Ludek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 zakla napisał(a):Jestem w pilnej potrzebie, Lidka się wypięła:eviltong:, :mad: :mad: :mad: Quote
zakla Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ludek napisał(a)::mad: :mad: :mad: Też Cię kocham:lol::loveu::calus: Quote
ASICA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 To co z ta karmą?? zwierzęta mi padną z głodu:razz: :cool3: Zakla moge ja tez poprosic o jedzonko?:oops: mam pisac pw do Musiałek? Quote
Ludek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ASICA napisał(a):To co z ta karmą?? zwierzęta mi padną z głodu:razz: :cool3: Zakla moge ja tez poprosic o jedzonko?:oops: mam pisac pw do Musiałek? Jeśli o mnie chodzi, to tak się złożyło, że na sierpień jeszcze mi starczy więc do hurtowni się nie wybieram. Ale jeśli zbierze się zamówienie na min. 600,00 zł, to mogę zamówić i mi przywiozą. Quote
zakla Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Za późno, żarełko już dzisiaj miało być kupione, Asica- :mad:, co tak długo się zastanawiasz??:mad: Quote
Guciek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ASICA napisał(a):To co z ta karmą?? zwierzęta mi padną z głodu:razz: :cool3: Zakla moge ja tez poprosic o jedzonko?:oops: mam pisac pw do Musiałek? Mam ten sam problem :roll: Pilnie mi potrzebny Brit Adult Large Breed 15kg i mniejszy worek Brit Junior Large Breed. Mam 10 dni do wyjazdu i sie skapowalam ze mi jeszcze karmy brakuje :oops: już pamieć nie ta .... ASICA - kołujemy ludzi musimy uzbierac te 600zł :lol: Do wszystkich - czy moge poprosic o dawkowanie Junior LB dla psiaka 10-15kg? Quote
zakla Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Oj Guciu Guciu, ileż to już razy ten link się tu pojawiał? :lol: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ach zadroszcze Wam tej hurtowni:evil_lol: A ja musze co miesiac kupic te 30kg i tyle placic,ze hoho:evil_lol: Quote
Guciek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 haha ja to znam ale ... jak cos z tego zobaczysz - jestes boska! Quote
zakla Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Gucio']haha ja to znam ale ... jak cos z tego zobaczysz - jestes boska! A ile on bedzie wazyl? 25kg psa- 4-6miesiecy=370g, 6-12=440, 12-24=360 30kg-4-6=390, 6-12=480?, 12-24=290 dziwnie to wygląda, zwłaszcza ta róznica miedzy 1-2 rokiem zycia, na minus dla ciezszego psa, ale tak tu jest no:lol: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Gucio ile Ci schodzi karmy na miesiac na Twoja 4?;) I wogole innym tez ile Was schodzi jedzonka na ile psow miesiecznie? Bo mi na moja piatkie idzie 30-40kg;) I wydaje mi się to nie duzo;) Quote
sylrwia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Gucio']Mam ten sam problem :roll: Pilnie mi potrzebny Brit Adult Large Breed 15kg i mniejszy worek Brit Junior Large Breed. Mam 10 dni do wyjazdu i sie skapowalam ze mi jeszcze karmy brakuje :oops: już pamieć nie ta .... ASICA - kołujemy ludzi musimy uzbierac te 600zł :lol: Do wszystkich - czy moge poprosic o dawkowanie Junior LB dla psiaka 10-15kg? Gucio ale dawki karmy podawane są nie na wage bierzącą ale na wage docelową. Czy te 10 - 15 kg to jest teraźniejsza waga psa? Czy docelowa? Bo jeżeli docelowa to powinien miec zwykłego juniora. Quote
ASICA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ludek dobra kobieto wyrwij się z tej okropnej roboty choc na 1/2 godziny. :cool3: :cool3: kierowce mam rajdowego więc ..... potrzebuje 2 worki large po 15kg i 2 worki 8 kg seniora(albo jedna 15kg) to bedzie jakies niecałe 200 zł. zamotana jestem okropnie do tego mam poważnie chora matke w szpitalu,dziecie mi dziś wróciło z kolonii-dom wariatów:angryy: :angryy: ratujcie dobrzy ludzie:oops: :oops: Quote
Guciek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Bedzie wazyl ok 25kg - 30kg, nie wiem bo ciezko mi okreslic wielkosc jego ojca ... :lol: W kazdym razie 4 miesieczny a już wielki gnojek :eviltong: Kara - dla dwóch dorosłych ma 30 dni idzie caly worek 15 kg. Gofer dostaje gotowane i Nina tez :eviltong: Chociaz robie im przerzutke na BRITa Z tego co wyliczyłam to przy dawkowaniu 37dkg dla szczeniaka worek 15kg starczyłby na 40 dni a 39dkg na 38 dni :) zakla - moje uznanie za wzrok, ja slepa i nie widze tam nic oprocz czarnycg plam n rozowym tle oraz wagi i wieku psa... Quote
zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Dzieki za uznanie:cool1: Nam 15kg lb dla dwoch psow 43 i 47kg wystarcza na ok.3 tygodnie chyba:cool3: Quote
ewelinabuck Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 hejka zastanawiam sie nad britem dla malamuciska byl na acanie ale jego glownym posilkiem jest jedzenie domowe a karme ma na dosypke czy hurtownia ara wysyla poczta opakowanie 15 kg i jakie sa ceny tej karmy w tej hurtowni;) Quote
ASICA Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 hurtownia nie wysyła karmy :shake: powyżej kwoty 600 zl to tak(nie jestem pewna) Kochana Ludek zabierze mnie na zakupy:loveu: :loveu: gdyby się jakoś dogadać to ....:p Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 A nie wiecie moze ile kosztuje senior 8kg w Arze? :wink: Quote
ASICA Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 wiemy bo go jemy :p :p około trzydziestu paru złotych. Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Pytam sie bo pilnie potrzebuje jedzonka :lol: Dzis wieczorem musialam dac Kaji masajowe chrupki :lol: A kiedy wybieracie sie do hurtowni? Tak sobie pomyslalam ze moze z wami sie zabiore...?:rolleyes: :oops: Jesli mozna oczywiscie. Nigdy nie bylam w hurtowni :lol: Quote
Ludek Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 W hurtowni mozna kupować tylko mając zarejestrowaną działalność gospodarczą na art. zoologiczne. Wybieramy się w środę. Planuję być w Arze ok. 13.30. Quote
ewelinabuck Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 kurcze no to szkoda ze nie mieszkam w warszawie :-( Quote
Recommended Posts