Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przeszukałam wszystkie zoologi w miescie dzisiaj i w koncu znalazlam Brita:multi: :multi: zamiast Brita chcieli mi wcisnac Purine Dog chow:shake:
Kupilam 2 worki po 1kg, 6zł za 1kg.

Wiekszych workow mi sie nie opłaca bo mam sredniego psa, a pozatym suche daje co drugi dzien, na zmiane z gotowanym.

Narazie zmieszalam ze starym jedzeniem zeby odrazu nie zmieniac;)

Ostatnio byl problem z kupkami bo caly czas rozwolnienie to pewnie po tych marketowskich:roll:

• 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio kupiłam Brit Light & Senior, ale ze wzgledu na Light, bo adult nie mieli .. a aktivity za duzo tłuszczu xD no i inne mi nie podpsaowały ew. lamb & rice, ale w koncu .. i musze przyznac ze to jej jakos bardziej smakuje :myśli:

Posted

moja suka wcina brita light z wielkim apetytem (zresztą to jest jamochłon który pochłania wszystko :evil_lol:).Zjada trochę mniej tak jak by ta karma była bardziej sycąca i widzę że nabiera "kształtów modelki" :evil_lol:

Posted

Mój tata nie umie dawać suńce mniej niż 250 gram dziennie i mi małpa przytyła :shake:. Na początku myślałam że po bricie ma łupież, ale po miesiącu przeszło i wydaje mi się że to od kropelek na kleszcze. Po tym worku mam zamiar spróbować brit care z łososiem i zobaczyć jak po nim suńka będzie wyglądała.

• 7 months later...
Posted

Wysłałam maila'a po probki brita i odpowiedz przyslali mi po czesku:roll: wiec nic nie rozumiem:placz: czy jest tu ktos kto chociaz w miare umie czeski moglby tą wiadomosc przetłumaczyc? oto ona:

Dobry den,
v dobe od 10.1.-19.1.09 jsem mimo kancelar, a tak nemohu na Vas e-mail reagovat. V pripade potreby prosim volejte kolegy na tel. 257 952 141.
Dekuji za pochopeni.
S pranim prijemneho dne
Tereza Kosinova

Posted

guziczka napisał(a):
Wysłałam maila'a po probki brita i odpowiedz przyslali mi po czesku:roll: wiec nic nie rozumiem:placz: czy jest tu ktos kto chociaz w miare umie czeski moglby tą wiadomosc przetłumaczyc? oto ona:

Dobry den,
v dobe od 10.1.-19.1.09 jsem mimo kancelar, a tak nemohu na Vas e-mail reagovat. V pripade potreby prosim volejte kolegy na tel. 257 952 141.
Dekuji za pochopeni.
S pranim prijemneho dne
Tereza Kosinova

to znaczy tylko tyle, że do 19 stycznia ten ktoś jest poza biurem, a jak pilnie potrzebujesz się z kimś od nich skontaktować to na telefon 257 952 141 ;)

Tak mi na chłopski rozum to wygląda, czeskiego nie znam :evil_lol:

• 4 months later...
Posted

Kupiłem w czechach 8 kg large junior za 40 zł, pan bardzo polecał - mimo iz miał kilka drozszych - jak na razie mój 6 miesięczny owczarek wcina że ho ho

• 5 weeks later...
Posted

Mój je od dwóch lat, chwalę sobie (niebarwiona, niearomatyzowana), mój pies nieco mniej, bo przez brak aromatów nie jest to jego szczyt marzeń kulinarnych, ale wraz z mięsem i warzywami uważam to za świetną dietę. No i oprócz tego, że nie tak przeraźliwie sztuczny, jest niedrogi, choć jeszcze rok temu był tańszy.

Posted

Więc na pewno nie nadaje się dla psów wybrednych - ma słaby zapach.'
Ale dla psów z wrażliwym okładem pokarmowym (jest też linia dla cięższych przypadków) - tak.

• 5 months later...
Posted

co do brita i próbek - swego czasu szukałam do kupna brita care w kilogramowym opakowaniu, a że cena kilograma prawie taka sama jak przesyłka za ten kilogram - to w końcu napisałam do dystrybutora z zapytaniem, czy mają informacje gdzie na terenie mojego miasta mogę w sklepie takowe opakowanie kupić.
rezultat korespondencji był taki, że dostałam kilogram wybranego brita do domu pocztą, nie płacąc ani złotówki - ani za karmę ani za przesyłkę :)
więc o klienta firma zabiega ;)

• 7 months later...
Posted

Asti napisał(a):
Zamówiłam w czwartek wersję z łososiem, w poniedziałek powinien zjawić się kurier - więc dam znać, ile zmieści ten pojemnik :)

Muszę wiedzieć dzisiaj, bo muszę jeszcze dziś zamówić, bo jutro wyjeżdżam i nie wiem co będzie z dostępem do neta. Ale 12 kg chyba pomieści co nie? Nie będzie to jakaś mała puszeczka?

Posted

Mam taki pojemnik i bez problemu karma się mieści. Tylko trzeba sprawdzić czy przypadkiem nie jest rozwalony, bo mi jak pierwszy przyszedł (brat nie sprawdził przesyłki) to był powyginany i dno odpadło :angryy:, drugi raz już był ok i dobrze służy ;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Otóż chce kupić mojemu średniej wielkości psu, rasy kundelkowej :-D , wiek 9lat,Dodam jeszcze, że skłonności do tycia nie ma, i jest pełen energii karme brit care, tylko zastanawiam sie jaką i mam 3 propozycje :
1 http://animalia.pl/produkt,11886,58,Brit_Care_Adult_Medium_Breeds.html
2 http://animalia.pl/produkt,18664,58,Brit_Care_Adult_All_Breed.html
3 http://animalia.pl/produkt,11902,58,Brit_Care_Senior_All_Breeds.html
Nie mam pojęcia która by była najlepsza, więc zwracam sie z prośbą do was, ponieważ na pewno lepiej znacie sie na typach karm i myśle, że mi pomożecie.:)

• 1 month later...
Posted

Mi pni bardzo nie miło odpowiedziała, że próbek nie wysyłają i że mam sobie kupić opakowanie 1kg.. sory, ale nie będę specjalnie jechała po 40 min w jedna stronę po 1kg karmy dla psa ;/ Potrzebne było mi kupno karmy na już i chciałam tylko sprawdzić czy psu bd smakować, a potraktowano mnie jak osobę, która żywi swojego psa próbkami.

Posted

A ja jakieś 3 miesiące temu dostałam prośbę o adres, myślałam, że mi wyślą, ale nic nie wysłali:angryy: Pytali jakiego mam psa, a jak napisałam, że 2 kundelki ze schroniska i jamnika, to może te kundelki ich odstraszyły :angryy:

• 3 months later...