Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W innych sklepach mozna dostac opakowania 8kg - do wyprobowania dla jednego psa w sam raz, bo 1kg to zdecydowanie za malo, a 15 moze byc za duzo - naprawde jestem z tej karmy zadowolona.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje psy jedza ta karme juz 2 mieisac:)) tez jestem bardzo zadowolona aczkowliek drazni mnie to, ze nie ma opakowan np 4 kg.. bo 8 km dla mojej malej suczki wystarczy na 4 miesiace jak nie dluzej a mala karmie senior& light... musi zrzucic troszke sadelka po zimie;p;p i nabrac kondycji;p;p ale nad tym tez pracujemy z osobna;p nawet jak przejde dla niej na adulta.. to i tak nie moze jesc z psem bo miedzy nia a ON jest ogromna roznica wiekowa i wielkosciowa.. ONa karmie etraz activity.. i tak chyba zostanie... a malej nie bede karmic ta karma bo sie wtedy spasie;p;p bo jednak starsza juz jest.. mogli by jednak sprzedawac karme w mniejszych opakowaniach.. narazie karme malej wykorzystujemy tez na spacerki;p;p wiec zejdzie syzbciej.. ale przy nastepnym zamowieniu bede musiala poszuukac kogos kto wezmie polowe karmy..

Posted

Zamowilam kolejne 30kg karmy i postanowilam,ze czekolady beda caly czas na Large Breed bo ma wieksze kuleczki, od Adulta ktorego daje maluchom. A co stwierdzilam Adult jest bardziej tlusty od large breed

tufi napisał(a):
Kara_TC - co to za bullik na spacerze?

To jest Fiesto, znajomy bullek z spacerow. Bardzo fajny i cierpiliwy do moich psow:lol: . Właściciel szuka mu domu tymczasowego na 3miesiace bo wyjezdza do pracy na ten czas, i ma mi go dac na 3dni jesli nie bedzie klotni z moimi zwierzakami moze u mnie bedzie,a jesli bedzie sie nie zgadzal pojdzie niestety na ten czas do jakiegos hotelu.

Posted

Cimi napisał(a):
No tak a Brit np. w krakvecie dla dorosłych psów kosztuje 74, 90 zł.

No tak, ale Chicopee jest karmą high premium. Niewielka różnica w cenie między obiema karmami, a w jakości spora.

Posted

doszłam do końca, ale się naczytałam o tej karmie
fred był karmiony eukanubą, royalem i teraz kończy proformance i zastanawiam się nad zmianą ponieważ w chwili obecnej nasze finanse są kiepskie. czy brita można porównać do tych karm??
a i na allegro BRIT JUNIOR LARGE BREED 15 kg kosztuje 115zł, czy to przystępna cena czy może gdzieś jest tanie??

Posted

[quote name='niunia_51']doszłam do końca, ale się naczytałam o tej karmie
fred był karmiony eukanubą, royalem i teraz kończy proformance i zastanawiam się nad zmianą ponieważ w chwili obecnej nasze finanse są kiepskie. czy brita można porównać do tych karm??
a i na allegro BRIT JUNIOR LARGE BREED 15 kg kosztuje 115zł, czy to przystępna cena czy może gdzieś jest tanie??
w Krakvecie Brit junior large breed 15kg jest po 104,90:cool3: Wiec jest roznica:cool3: u masz namiar na ten sklep ja tutaj zamawiam wlasnie Brita bo maja najtaniej w sklepach www i zawsze daja jakiegos gratisa dla psa:cool3:

Posted

U nas Brit Large Breed dziala od jakichs dwoch tygodni i poczatkowo powodowal okropne gazy :shake: teraz jakos to ustalo. Mam wrazenie ze ta karma nie jest zbyt strawna, kupy owszem nie sa wielkie ale moglyby byc lepsze i mniejsze ;)
Malej kupie Brita dla maluchow bo te kulki w LB sa przeogromne :crazyeye:

Koty rowniezsprobowalam przestawic z Acany na Brita ale bez sukcesu. Poczatkowo wcinaly chetnie, a teraz chodza naokolo tego i miaucza ze glodne :mad: Bedziemy musieli wrocic do acany.
Czy ktos testowal Brita na kotach? :cool3:

Posted

Ma-ja wiem,że Jureja (ta od rodezjanki) karmi od niedawana swoja kotke Britem;)
Magia mi daja bo przypadkiem zrobili mi pomylki i teraz dokladaja:cool3: Ostatnio przyslali mi dwie pary szelek dla kociat za friko, bo kiedys przyslali dla doroslych zamiast dla kociat;)

Posted

ja a pierwszym razem czekałam na paczkę 1,5 tygodnia :( i nie dostałam gratisa. Za drugim razem dostałam tylko psia karmę bo kociej nie było dostałam ja chyba tydzień później i tez nie dostałam gratisa :)

Brita testowałam na kocie, pierwszą paczkę zjadł ze smakiem na resztę się wypiął. Brita jedzą też moje frety i bardzo im smakuje już nie chcą jesć mięska.

Posted

[quote name='KaRa_TC']w Krakvecie Brit junior large breed 15kg jest po 104,90:cool3: Wiec jest roznica:cool3: u masz namiar na ten sklep ja tutaj zamawiam wlasnie Brita bo maja najtaniej w sklepach www i zawsze daja jakiegos gratisa dla psa:cool3:

W pupilandii jest po ok 90zł. To chyba najtaniej

Posted

Mój kot wcina Brita od paru dni dopiero ale wydaje mi się,że ta karma jest O.K-przede wszystkim jest dość wydajna,kicia zjada jej o wiele mniej niż np.Ariona.
p.s.możecie podać linki do sklepów,gdzie jest najtaniej.

Posted

Hmm, szpinak:sabber:
My jak bylismy zadowoleni tak jestesmy. Wydajnie, prosto, szybko i tanio:eviltong:
Aler chyba jak bedziemy za rok przechodzic na seniora, to pomyslimy nad arionem, bo tam sa dodatki na stawy, a w bricie seniorze nic nie ma:shake:

Posted

Ja przymierzam sie do zakupu karmy Brit dla moich suk. wyjezdzamy na wies, wiec potrzebuje czegos co po prostu wsypie do miski.
Testowalam ją ostatnio w postaci nagrodek i byla ok, bardzo sukom smakowala wiec chyba kupie 8-kilowy woreczek:razz:

Posted

anabelka napisał(a):
Ja przymierzam sie do zakupu karmy Brit dla moich suk. wyjezdzamy na wies, wiec potrzebuje czegos co po prostu wsypie do miski.
Testowalam ją ostatnio w postaci nagrodek i byla ok, bardzo sukom smakowala wiec chyba kupie 8-kilowy woreczek:razz:

Jak mala nie ebdzie chciala jesc, to powiedz jej, ze wujek Zwirek to wcina:loveu:

Posted

zakla napisał(a):
Jak mala nie ebdzie chciala jesc, to powiedz jej, ze wujek Zwirek to wcina:loveu:

Bedzie bedzie, ale jakby co to jej powiem, w koncu to jej guru:loveu: . Szkoda, ze w tym roku sie nie spotkali.

Posted

Słuchajcie, czy ktoś może wie gdzie mogę zamówić dozownik do Brita???? Albo może inaczej - 100 g Brita Adult (dla małych ras) ile to będzie np. przeliczając na zwykłą szklankę (250ml).....

Posted

Kupiłam Brita dla suczki mojej mamy. Mama po 10 latach w końcu dała się przekonać do suchego jedzenia dla psa. Dziewczyna je karmę senior/light. Sierść zaczęła pięknie lśnić. Mam nadzieję, że sunia zrzuci zbędny tłuszczyk.
Narazie jestem z tego wyboru bardzo zadowolona. Psu służy i baaaardzo smakuje, a jakość w strosunku do ceny wychodzi rewelacyjnie. I do tego karma jest bardzo wydajna.
A mama ma spokój z gotowaniem i odgrzewaniem :)

Agamtb miarkę możesz dostać od dystrybutora, wysyłając maila z prośbą na adres brit@c-z.pl

Posted

moj Cekin juz 3 worek Brita zaczal:))) jest super:))) pies slicznie wyglada i kupy sa fajne:)))) i jzu nie sa zielone jak na poczatku:))) mala sucz jeszcze meczy tez Brita.. ale ona miala 8 kg i jeszcze ma duuuzo. ale psy fajnie wygladaja po tej karmie:))