Marta_Ares Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 przeszukałam wszystkie zoologi w miescie dzisiaj i w koncu znalazlam Brita:multi: :multi: zamiast Brita chcieli mi wcisnac Purine Dog chow:shake: Kupilam 2 worki po 1kg, 6zł za 1kg. Wiekszych workow mi sie nie opłaca bo mam sredniego psa, a pozatym suche daje co drugi dzien, na zmiane z gotowanym. Narazie zmieszalam ze starym jedzeniem zeby odrazu nie zmieniac;) Ostatnio byl problem z kupkami bo caly czas rozwolnienie to pewnie po tych marketowskich:roll: Quote
Lolan Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ostatnio kupiłam Brit Light & Senior, ale ze wzgledu na Light, bo adult nie mieli .. a aktivity za duzo tłuszczu xD no i inne mi nie podpsaowały ew. lamb & rice, ale w koncu .. i musze przyznac ze to jej jakos bardziej smakuje :myśli: Quote
wilczyca Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 moja suka wcina brita light z wielkim apetytem (zresztą to jest jamochłon który pochłania wszystko :evil_lol:).Zjada trochę mniej tak jak by ta karma była bardziej sycąca i widzę że nabiera "kształtów modelki" :evil_lol: Quote
Lolan Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Hehe ksztalty modelki xD Brit Care, a no własnie, jak sie skonczy Light to napewno kupie ;] Quote
*Monia* Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Mój tata nie umie dawać suńce mniej niż 250 gram dziennie i mi małpa przytyła :shake:. Na początku myślałam że po bricie ma łupież, ale po miesiącu przeszło i wydaje mi się że to od kropelek na kleszcze. Po tym worku mam zamiar spróbować brit care z łososiem i zobaczyć jak po nim suńka będzie wyglądała. Quote
guziczka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Wysłałam maila'a po probki brita i odpowiedz przyslali mi po czesku:roll: wiec nic nie rozumiem:placz: czy jest tu ktos kto chociaz w miare umie czeski moglby tą wiadomosc przetłumaczyc? oto ona: Dobry den, v dobe od 10.1.-19.1.09 jsem mimo kancelar, a tak nemohu na Vas e-mail reagovat. V pripade potreby prosim volejte kolegy na tel. 257 952 141. Dekuji za pochopeni. S pranim prijemneho dne Tereza Kosinova Quote
animalcare Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 guziczka napisał(a):Wysłałam maila'a po probki brita i odpowiedz przyslali mi po czesku:roll: wiec nic nie rozumiem:placz: czy jest tu ktos kto chociaz w miare umie czeski moglby tą wiadomosc przetłumaczyc? oto ona: Dobry den, v dobe od 10.1.-19.1.09 jsem mimo kancelar, a tak nemohu na Vas e-mail reagovat. V pripade potreby prosim volejte kolegy na tel. 257 952 141. Dekuji za pochopeni. S pranim prijemneho dne Tereza Kosinova to znaczy tylko tyle, że do 19 stycznia ten ktoś jest poza biurem, a jak pilnie potrzebujesz się z kimś od nich skontaktować to na telefon 257 952 141 ;) Tak mi na chłopski rozum to wygląda, czeskiego nie znam :evil_lol: Quote
max73 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Kupiłem w czechach 8 kg large junior za 40 zł, pan bardzo polecał - mimo iz miał kilka drozszych - jak na razie mój 6 miesięczny owczarek wcina że ho ho Quote
Dobermania Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Mój je od dwóch lat, chwalę sobie (niebarwiona, niearomatyzowana), mój pies nieco mniej, bo przez brak aromatów nie jest to jego szczyt marzeń kulinarnych, ale wraz z mięsem i warzywami uważam to za świetną dietę. No i oprócz tego, że nie tak przeraźliwie sztuczny, jest niedrogi, choć jeszcze rok temu był tańszy. Quote
Dobermania Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Więc na pewno nie nadaje się dla psów wybrednych - ma słaby zapach.' Ale dla psów z wrażliwym okładem pokarmowym (jest też linia dla cięższych przypadków) - tak. Quote
pauli_lodz Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 co do brita i próbek - swego czasu szukałam do kupna brita care w kilogramowym opakowaniu, a że cena kilograma prawie taka sama jak przesyłka za ten kilogram - to w końcu napisałam do dystrybutora z zapytaniem, czy mają informacje gdzie na terenie mojego miasta mogę w sklepie takowe opakowanie kupić. rezultat korespondencji był taki, że dostałam kilogram wybranego brita do domu pocztą, nie płacąc ani złotówki - ani za karmę ani za przesyłkę :) więc o klienta firma zabiega ;) Quote
Kinia Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Wie ktoś może jaką pojemność mają te pojemniki na karmę? https://www.telekarma.pl/p5232/brit.care.puppy.lamb.amp.rice.12.kg.pojemnik.htm 12 kg, czy zmieszczą więcej? Quote
Asti Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Zamówiłam w czwartek wersję z łososiem, w poniedziałek powinien zjawić się kurier - więc dam znać, ile zmieści ten pojemnik :) Quote
Kinia Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Asti napisał(a):Zamówiłam w czwartek wersję z łososiem, w poniedziałek powinien zjawić się kurier - więc dam znać, ile zmieści ten pojemnik :) Muszę wiedzieć dzisiaj, bo muszę jeszcze dziś zamówić, bo jutro wyjeżdżam i nie wiem co będzie z dostępem do neta. Ale 12 kg chyba pomieści co nie? Nie będzie to jakaś mała puszeczka? Quote
Asti Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 No ja mam nadzieję ;) Piszą "kubeł", więc przynajmniej te 12kg powinno zmieścić :) Quote
CASIA&ttb Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 to jest pojemnik a nie puszeczka i te 12kg wejdzie bez problemu,oglądała pojemnik na wystawie w wawie i prezentuje się ok ;) Quote
*Monia* Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Mam taki pojemnik i bez problemu karma się mieści. Tylko trzeba sprawdzić czy przypadkiem nie jest rozwalony, bo mi jak pierwszy przyszedł (brat nie sprawdził przesyłki) to był powyginany i dno odpadło :angryy:, drugi raz już był ok i dobrze służy ;) Quote
paulinken Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ja też bym była zainteresowana próbkami, bo nie jestem pewna czy moim mordom zasmakuje ;) Quote
DomixX Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Otóż chce kupić mojemu średniej wielkości psu, rasy kundelkowej :-D , wiek 9lat,Dodam jeszcze, że skłonności do tycia nie ma, i jest pełen energii karme brit care, tylko zastanawiam sie jaką i mam 3 propozycje : 1 http://animalia.pl/produkt,11886,58,Brit_Care_Adult_Medium_Breeds.html 2 http://animalia.pl/produkt,18664,58,Brit_Care_Adult_All_Breed.html 3 http://animalia.pl/produkt,11902,58,Brit_Care_Senior_All_Breeds.html Nie mam pojęcia która by była najlepsza, więc zwracam sie z prośbą do was, ponieważ na pewno lepiej znacie sie na typach karm i myśle, że mi pomożecie.:) Quote
anorektyczna.nerka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 ja bym wzięła "Brit Care senior all breeds lamb & rice. Najbardziej wg. mnie jest odpowiednia do wieku psa i trybu życia. Quote
anorektyczna.nerka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Mi pni bardzo nie miło odpowiedziała, że próbek nie wysyłają i że mam sobie kupić opakowanie 1kg.. sory, ale nie będę specjalnie jechała po 40 min w jedna stronę po 1kg karmy dla psa ;/ Potrzebne było mi kupno karmy na już i chciałam tylko sprawdzić czy psu bd smakować, a potraktowano mnie jak osobę, która żywi swojego psa próbkami. Quote
paulinken Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 A ja jakieś 3 miesiące temu dostałam prośbę o adres, myślałam, że mi wyślą, ale nic nie wysłali:angryy: Pytali jakiego mam psa, a jak napisałam, że 2 kundelki ze schroniska i jamnika, to może te kundelki ich odstraszyły :angryy: Quote
Asti Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Jeśli kogoś by to interesowało - to pojemnik mieści nie tylko 12, ale i 15kg :D Przetestowane na Vitake Medium ;) Quote
Recommended Posts