marmara_19 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 luzia napisał(a):No właśnie wiem szkoda że Brit próbek nie ma bo to było by super :shake: Nie da rady jak ją przegłodze to sie obrazi i nie zje nic :diabloti: brit ma probki:D wysyla po 4 male paczuszki i miarke do karmy oraz naklejki:D ja napsialam jakie mam peiski i przyslali po 2 probki kazdej akrmy dobranej do nich.. ale koelzance do ejdnego psiaka etz przyslali 4 aczuszki;) wiec chojni sa;) gdzies wlinkach musi byc mail do nich czy ogolna strona.. a pzoatym brita mozna kupic w 1 kg opakowaniach wiec to tsaka jakby probka;p Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 marmara_19 napisał(a):brit ma probki:D wysyla po 4 male paczuszki i miarke do karmy oraz naklejki:D ja napsialam jakie mam peiski i przyslali po 2 probki kazdej akrmy dobranej do nich.. ale koelzance do ejdnego psiaka etz przyslali 4 aczuszki;) wiec chojni sa;) gdzies wlinkach musi byc mail do nich czy ogolna strona.. a pzoatym brita mozna kupic w 1 kg opakowaniach wiec to tsaka jakby probka;p Aha dzięki Tylko teraz link trzeba znaleść :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 oooo!! ja chce miarke!! ;) Ja wysyłałam do Brita maila jakiś czas temu i nic- ani odpowiedzi, ani próbek :cool3: Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 wysyłałam na brit@brit-petfood.com Zaraz wyśle jeszcze raz :cool3: Quote
Olusia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja kiedyś Brita na wystawie kupiłam - dostałam od razu z miarką. W sklepach nie widziałam, żeby miarki dodawali. Zamawiałam w sklepie internetowym też miarki nie było. Te miarki to czasem dają, czasem nie ;) Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja jeszcze karmy nie mam więc po co mam o miarce marzyć :evil_lol: Quote
Guciek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 agaciaaa napisał(a):A mi by sie miarka przydała :cool3: Mi też, chyba się usmiechnę do importera, może już próbki mają, to może przy okazji i miarkę dostanę :) Na razie korzystamy z miarki od NRC, ale wiadomo, co od danej karmy, to od danej karmy :cool3: Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No właśnie, ja używam jako miarki zwykłego kubka plastikowego, przydałaby sie taka z prawdziwego zdarzenia ;) ciekawe czy odezwą sie po moim drugim mailu :cool3: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące brita czy karma dla dorosłych psów ma duże granulki?? Quote
Kala&Majka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Mój pies lubi Brita :). Kupiłam mu kilogramowy worek Lamb&Rice na wystawie i posmakowało :lol:. Tylko granulki trochę za duże jak na shih tzu - powinni robic też dla małych ras. Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kala&Majka napisał(a):Mój pies lubi Brita :). Kupiłam mu kilogramowy worek Lamb&Rice na wystawie i posmakowało :lol:. Tylko granulki trochę za duże jak na shih tzu - powinni robic też dla małych ras. Duże to znaczy jak duże?? Quote
monita Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Moim zdaniem nie są duże - są średniej wielkości ( takie ogrąglutkie ) Quote
Kala&Majka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Takie kwadraciki wielkości mniej więcej pięćdziesięciogroszówki - zdjęcie w wątku z wielkościami granulek. A który rodzaj Brita jest produkowany w kulkach? Quote
iwonamaria Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 luzia napisał(a):No właśnie wiem szkoda że Brit próbek nie ma bo to było by super :shake: Nie da rady jak ją przegłodze to sie obrazi i nie zje nic :diabloti: No wlasnie sa. godzinę temu kupowalam Orijena i dostałam dwie saszetki Brit Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 iwonamaria napisał(a):No wlasnie sa. godzinę temu kupowalam Orijena i dostałam dwie saszetki Brit A gdzie?? :razz: Quote
monita Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kala&Majka napisał(a):Takie kwadraciki wielkości mniej więcej pięćdziesięciogroszówki - zdjęcie w wątku z wielkościami granulek. A który rodzaj Brita jest produkowany w kulkach? Zwykły adult :p Quote
Kala&Majka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 To następnym razem wezmę zwykły adult ;) Quote
monita Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Wychodzi na to, że teraz miałaś niezwykły ;) Quote
akodirka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Brit l&r ma spore bubki, ale zwykły adult juz nie takie duże, mają one mniej więcej 1 cm średnicy i 0,5 cm grubości, ale oczywiście są troche mniejsze i trochę wieksze granulki junior jest trochę mniejszy w szerokość i grubość od adulta, a akctivity mają kształt tak takiego jak by kopnięte kwadraty przypominające latawce tyle ze o równych bokach (nie pamiętam jak się nazywa ta figura :lol:) mają one mniej więcej trochę ponad 1 cm a na szerokość ok. 5 cm a na grubość kilka milimetrów a jeśli psiak nie jest zbyt przekonany do karmy a lubi "polować" na różne rzeczy to można spróbować mu tak jak by za niego po podłodze rzucać, żeby na nie "polował" i zjadał zdobycz :cool3: na mojego to działa, bo nie każdą karmę zje a z tym sposobem to większość wcina :p Quote
Asti Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Romb? ;) Kulka jadła Brit i było w porządku. Był to Adult, granulki dla niej w sam raz - nie połykała w całości, ale nie było problemów z gryzieniem. Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='akodinka']a akctivity mają kształt tak takiego jak by kopnięte kwadraty przypominające latawce tyle ze o równych bokach Równoległobok :cool1: Quote
Asti Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Równoległobok może nie mieć wszystkich boków równych :cool3: Quote
Recommended Posts